TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  hariz2stroker on Tue Jun 29, 2010 6:21 pm

NURADILA wrote:
o yaka..klu mcm 2..kna brendam dlm aisla..mcm iklan sbun 2..hu2..


nanti ramai2 benam aku dlm ais lak.... hahaha
Laughing Laughing
br la sgar lpas prljalanan jauh...hahha

hariz2stroker
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Aloyz_88 on Wed Jun 30, 2010 3:44 pm

dot wrote:
NURADILA wrote:
dah jumpe pun,mase perhimpunan m d bagan lalang sempena motogp 3 taun dlu

dua-dua moto kuat nie..... bounce bounce
hehe mmg kuat...kuat makan minyak 2t la... fiat dah ade 7 kawan dah hehe... fortuna? rizla? repsol? pramac? ..dll Surprised

tumpang lalu.. aik?? ade org sebut fortuna ke?? nnti kite jmpe di changkat..

Aloyz_88
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  NURADILA on Fri Jul 02, 2010 3:21 am

tumpang lalu.. aik?? ade org sebut fortuna ke?? nnti kite jmpe di changkat..

fortuna????
pun ada gak kembar dia....
tunggu je jumpa kat changkat jering... Razz Razz

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Mon Jul 05, 2010 6:54 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan semua alhamdullilah selesai sudah xtivite perhimpunan tzm di cangkat jering taipeng baru baru ini cawangan selatan selamat sampai destanasi masing masing cawangan johor yang akhir sekali sampai dan sukur kita kepada allah s.w.t selamat pergi dan pulang konvoi ke taipeng

syabas dan tahniah saya ucapkan kepada semua cawangan ibc yang terlibat dan menjayakan xtivite kali ini
insyallah kita jumpa konvoi tahunan kelab
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abob on Tue Jul 06, 2010 2:29 am

Congrats IBC Cawangan Perak... cheers
semoga kita dpt mencapai objektif utama dgn perhimpunan spt ini...
diharap kita akan dpt bertemu lg di ride akan datang...
Syabas all... Very Happy
Syabas IBC....

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Thu Jul 08, 2010 5:37 pm

thanks buat semua riders club IBC kerana memberi sokongan kepada IBC perak tampa anda semua event mcm ni xkan ceria. U all the BEST

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sat Jul 10, 2010 9:50 am

dr pihak Frenzy,we all sume nk ucap THANKS atas jemputan..
mmg meriah tgk moto M rmi2 kumpul cmni~spe stay smpi hbis,mmg tau la event ni berjaya~
mmg sempoi gak rider2 yg hdir..dpt kumpul sme n share info2 menarik~
SYABAS BUAT IBC utk event ni~SYABAS ALL!!

next event jemput la lg~ cheers cheers cheers

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Sat Jul 10, 2010 7:58 pm

ayiecs wrote:dr pihak Frenzy,we all sume nk ucap THANKS atas jemputan..
mmg meriah tgk moto M rmi2 kumpul cmni~spe stay smpi hbis,mmg tau la event ni berjaya~
mmg sempoi gak rider2 yg hdir..dpt kumpul sme n share info2 menarik~
SYABAS BUAT IBC utk event ni~SYABAS ALL!!

next event jemput la lg~ cheers cheers cheers


inyaallah bro klu berkesempatan.
tp klu dGC lak buat event amcm ada bran????????????????????????

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Sun Jul 11, 2010 1:24 am

wan manjung/perak wrote:
ayiecs wrote:dr pihak Frenzy,we all sume nk ucap THANKS atas jemputan..
mmg meriah tgk moto M rmi2 kumpul cmni~spe stay smpi hbis,mmg tau la event ni berjaya~
mmg sempoi gak rider2 yg hdir..dpt kumpul sme n share info2 menarik~
SYABAS BUAT IBC utk event ni~SYABAS ALL!!

next event jemput la lg~ cheers cheers cheers


inyaallah bro klu berkesempatan.
tp klu dGC lak buat event amcm ada bran????????????????????????

menarik gak tu DGC buat event Twisted Evil

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  NURADILA on Sun Jul 11, 2010 9:01 am

menarik gak tu DGC buat event

lol! lol! lol!

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Behzad Damien on Sun Jul 11, 2010 10:59 am

Laughing Laughing lol! lol! lol!

Behzad Damien
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 32
Location : Georgetown, Pulau Pinang - Manjung, Perak

http://www.civildefence.gov.my

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Tue Jul 13, 2010 6:33 pm

wan manjung/perak wrote:
ayiecs wrote:dr pihak Frenzy,we all sume nk ucap THANKS atas jemputan..
mmg meriah tgk moto M rmi2 kumpul cmni~spe stay smpi hbis,mmg tau la event ni berjaya~
mmg sempoi gak rider2 yg hdir..dpt kumpul sme n share info2 menarik~
SYABAS BUAT IBC utk event ni~SYABAS ALL!!

next event jemput la lg~ cheers cheers cheers


inyaallah bro klu berkesempatan.
tp klu dGC lak buat event amcm ada bran????????????????????????

hehe~kitorg ni lum ckup pengalaman la~
ni bru nk merangkak2 belajar dr yg berpengalaman~
klo nk wat event bkn sng,perancangan & support dr kwn2 kne ader..
selalu DGC akan dtg bertandang & amek ilmu & pengalaman mne yg ptut~
1 hr nnt,insyaAllah~ape slhnyer..

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Wed Jul 14, 2010 5:32 pm

bagus2 x pe slow2 tp setiap pengalaman mgajar buat masa2 akan datng

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Behzad Damien on Wed Jul 14, 2010 5:43 pm

wan manjung/perak wrote:bagus2 x pe slow2 tp setiap pengalaman mgajar buat masa2 akan datng

bro..manjung kat mana ada jual aksesori tzm yg mrah2..slalu beli brg tzm kt mn?

Behzad Damien
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 32
Location : Georgetown, Pulau Pinang - Manjung, Perak

http://www.civildefence.gov.my

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Thu Jul 15, 2010 4:25 am

Salam sejahtera,

ARSHAD BIN AYUB AKA APIRACY
MOD FRENZY

Saya dengan ini meletak jawatan sebagai Mod Frenzy berkuatkuasa serta merta.

Terima kasih atas peluang dan tunjuk ajar yang telah diberikan. Perletakan jawatan ini membenarkan saya lebih aktif dalam membina imej TZM daripada belakang dan mengukuhkan silaturrahim sesama penunggang motorsikal.

Semoga forum ini lebih stabil dan telus dalam segala urusan.

Maaf atas segala kesulitan dan kesalahan.

Harap maklum.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Thu Jul 15, 2010 5:51 pm

Behzad Damien wrote:
wan manjung/perak wrote:bagus2 x pe slow2 tp setiap pengalaman mgajar buat masa2 akan datng

bro..manjung kat mana ada jual aksesori tzm yg mrah2..slalu beli brg tzm kt mn?

kat manjung ni masih banyak cakap je barang ape yg nakk

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Thu Jul 15, 2010 5:51 pm

apiracy wrote:Salam sejahtera,

ARSHAD BIN AYUB AKA APIRACY
MOD FRENZY

Saya dengan ini meletak jawatan sebagai Mod Frenzy berkuatkuasa serta merta.

Terima kasih atas peluang dan tunjuk ajar yang telah diberikan. Perletakan jawatan ini membenarkan saya lebih aktif dalam membina imej TZM daripada belakang dan mengukuhkan silaturrahim sesama penunggang motorsikal.

Semoga forum ini lebih stabil dan telus dalam segala urusan.

Maaf atas segala kesulitan dan kesalahan.

Harap maklum.
ape kes bro main letak2 jawatan pulak ni

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Thu Jul 15, 2010 6:48 pm

biasa la,bro. bagi laluan kat org lain lak.... Very Happy . IBC punya weekend gathering malam2 bila yer?Kawasan KL/Selangor.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  naSiBungKus on Thu Jul 15, 2010 7:07 pm

wan manjung/perak wrote:
apiracy wrote:Salam sejahtera,

ARSHAD BIN AYUB AKA APIRACY
MOD FRENZY

Saya dengan ini meletak jawatan sebagai Mod Frenzy berkuatkuasa serta merta.

Terima kasih atas peluang dan tunjuk ajar yang telah diberikan. Perletakan jawatan ini membenarkan saya lebih aktif dalam membina imej TZM daripada belakang dan mengukuhkan silaturrahim sesama penunggang motorsikal.

Semoga forum ini lebih stabil dan telus dalam segala urusan.

Maaf atas segala kesulitan dan kesalahan.

Harap maklum.
ape kes bro main letak2 jawatan pulak ni

letak jawatan pn tp tgk la pangkat dia..
sgt major tuuh..haha..
next calit apa lak eh?

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Thu Jul 15, 2010 7:10 pm

ehhh..taktau lak aku. tak kisah pasal tu pun asalkan dapat beramah mesra dengan semua org. Kita sama jer,asal dari tanah Smile

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Sat Jul 17, 2010 4:52 am

apiracy wrote:ehhh..taktau lak aku. tak kisah pasal tu pun asalkan dapat beramah mesra dengan semua org. Kita sama jer,asal dari tanah Smile

peh mantap la beb ayat ko
affraid

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Behzad Damien on Sat Jul 17, 2010 8:10 am

cheers cheers sokong2... cheers cheers

Behzad Damien
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 32
Location : Georgetown, Pulau Pinang - Manjung, Perak

http://www.civildefence.gov.my

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Sat Jul 17, 2010 8:13 am

wan manjung/perak wrote:
apiracy wrote:ehhh..taktau lak aku. tak kisah pasal tu pun asalkan dapat beramah mesra dengan semua org. Kita sama jer,asal dari tanah Smile

peh mantap la beb ayat ko
affraid

ayat2 org tua macam aku nie,he3

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Sat Jul 17, 2010 1:49 pm

ayat mcm tu boleh bikin goyang beb
lol! lol! lol!

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Thu Jul 22, 2010 10:39 am

asalamuailaikum ahliibc semenanjung sahril ketua cwgn johor menjemput kerumah beliau pada 24hb julay mlm,adik perempuan beliau akan di nikahkan pada mlm itu dan ramai ahli2 ibc cwgn johor akan hadir bagi ahli yg ada kelapangan blh lah hadir,
semoga kehadiran tuan dan sekeluarga meriahkan lagi majlis beliau

sekiam wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Tue Aug 10, 2010 6:42 pm

Salam Ramadhan utk sume riders IBC disemua pelusuk negeri~
smoga Ramadhan mmberi barakah utk kiter semua...
Salam Ramadhan...Salam 1 Frenzy~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Redchili Dgc on Tue Aug 10, 2010 7:03 pm

slmt menyambut ramadhan al mubarak..
smoga slmt menjalankan ibadah puasa & mndpt berkat dr Nya..

jgn curi mkn..
jgn kerja smbil lewa..
jgn buat jht..
'jgn asik tdo...zzzzzzzzzzz......
jgn bkr2...BISING!!!!! heheheh..

mestilah sentiasa memaafkan & bersabar......

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum