TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Tue Aug 10, 2010 6:42 pm

Salam Ramadhan utk sume riders IBC disemua pelusuk negeri~
smoga Ramadhan mmberi barakah utk kiter semua...
Salam Ramadhan...Salam 1 Frenzy~

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Redchili Dgc on Tue Aug 10, 2010 7:03 pm

slmt menyambut ramadhan al mubarak..
smoga slmt menjalankan ibadah puasa & mndpt berkat dr Nya..

jgn curi mkn..
jgn kerja smbil lewa..
jgn buat jht..
'jgn asik tdo...zzzzzzzzzzz......
jgn bkr2...BISING!!!!! heheheh..

mestilah sentiasa memaafkan & bersabar......

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Tue Aug 10, 2010 7:55 pm

Salam berpuasa kepada semua sahabat sahabat IBC semua cawangan, semoga Ramadhan tahun ini lebih baek dari tahun yang sebelumnya. Moga moga kita semua diberkati oleh Allah S.W.T.. amin..

nak tambah sket apa yang bro redchilli cakap

jgn mandi lama lama
jgn cuba cuba masak meggi tgh hari
jgn lihat menda menda yang tak elok
banyakkan bersabar... kalau orang bakar kita skali pon.. releks..
hati hati di jalan raya, ingatlah orang tersayang, dan Raya pon nak dekat..
jangan jadi seperti ayam (iklan tv dulu2)

regard,
Ara

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

selamat berpuasa di bulan ramadhan

Post  fendi_ibc on Tue Aug 10, 2010 10:46 pm

asalamuailaikum kepada ahli2 ibc semenanjung malaysia dan kawan semua di sini saya ucapkan selamat berpuasa,berbanyakan ibadat dan amalan kita di bulan yang mulia ini

insyallah semoga ibadat kita ini di berkatie oleh allah s.a.t amin

wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Wed Aug 11, 2010 9:08 am

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
pesanan ringkas n padat~
IBC ape program ms puasa ni?

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  nan_fz on Tue Aug 17, 2010 11:33 am

ayiecs wrote: Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
pesanan ringkas n padat~
IBC ape program ms puasa ni?

hehehe..bersama berbuka puasa anjuran ibc melaka..meh la join..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Tue Aug 17, 2010 2:00 pm

yap,mari beramas mesra....untung2 dapat duit dari orang2 lama ni

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Fri Aug 20, 2010 8:28 am

Skuad melawat Zainal pada petang Sabtu ini jam 2.30 petang.
RV : Tesco Ampang
Lead : Storm dan lain2

Lepas tu,kita berbuka puasa di Klang dan dilead gak oleh org yang tahu kawasan tu (Eddy n Wan Ehsan)

Geng TZM lain2 dialu2kan menyertai skuad terjah hospital Klang dan terjah berbuka puasa di Klang gak.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Sun Aug 22, 2010 6:43 pm

wah dasyat arr korang main terjah2 bikin panas je bolan2 pose ni kurangkan hidu asap nanti batal pose

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  NURADILA on Sun Aug 22, 2010 6:50 pm

bau tak apa jangan rasa dah la.......

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Redchili Dgc on Tue Aug 24, 2010 10:04 am

tak dapat asap rokok ..asap moto pun jadilah....hehe

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

BERBUKA PUASA 28HB OGOS DI MELAKA

Post  fendi_ibc on Fri Aug 27, 2010 2:01 am

ASALAMUAILAIKUM ahli2 ibc semenanjung dan kawan2 semua 28hb ini bebuka puasa di melaka cwgn melaka[selatan] di jemput ahli2 ibc dan kawan2 semua dapat hadir meriahkan lagi majlis ini nanti
insyallah

PADA 31HB OGOS (selasa) hq akan adakan thalil arwah dan bebuka puasa diharap ahli2 ibc dan kawan2 semua dapat hadir meramaikan majlis,bertempat di surau PPRT BANGSAR selepas asar
insyallah

sekian wassala,

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Mon Aug 30, 2010 11:31 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung malaysai dan kawan2 semua,alhamduillah sukur kita semua kpda allah s.a.t pada bulan yg mulia ini bulan ramadhan al murbarak

pada 28hb ogos 2010 baru2 ini cwgn selatan[johor dan melaka] menganjurkan berbuka puasa yg bertempat di taman rempah,melaka kehadiran dlm 50buah pemilik tzm baik drpda ibc mahupun jemputan kelab2 lain,sukur allhamduillah selamat dan dgn jayanya
syabas saya ucapkan


pada 31bh ogos 2010 dijemput kepada semua didlm forem ini datang ke surau PPRT BANGSAR KL
selepas asar hq mengadakan thalil arwah dan berbuka puasa,sekian wassalam
no hp saya 0123592274 fendi ibc

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Tue Aug 31, 2010 6:14 pm

wah bagusnye tp aku pohon seribu kemaafan kerana x dapat hadir kerana kesihatan tidak mengizinkan aku kesana tp ape2 pin aku ucapkan u all the best.... Smile Smile Smile

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Tue Aug 31, 2010 9:02 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan2 semua alhamduillah thalil arwah dan berbuka puasa selamat dan selesai dan pihak keluarga arwah(puan ita) mengucapkan ribuan terimakasih kepada semua cawangan memberi sumbangan baik drpda jamuan dan sumbangan wang,insyallah tahun hadapan panjang umur dan murah rezeki kelab akan buat lagi
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  joei99 on Mon Sep 20, 2010 12:54 pm

salam..sahabat2 dari IBC dijemput untuk escort aku masa kenduri nanti,10.10.10,kumpul kat petronas taman cempaka,ampang,pukul 12-12.30pm,pkul 1-1.30 kita gerak sesama gi dewan cempaka..harap2 sudilah hendaknya,insyaAllah... Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abob on Tue Sep 21, 2010 6:52 am

err ko ada psg lcd skrin tak? Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Thu Sep 23, 2010 8:09 pm

salam insyallah joei99 ni serentak dgn tarikh yassir(rock) akad nikah dan motogp apa apa pun saya perasiden kelab ibc semenanjung mengucapkan selamat pengantin baru dan semoga pangang umur dan murah rezeki

kepada ibc semenanjung malaysia selamat bertugas selepas balik daripada cuti berhari raya
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Fri Sep 24, 2010 8:06 pm

Asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan semua
tempahan taket motogp minggu hadapan tarikh akhir pada 30hb sep dan 1 oct 2010
kepada ahi ahli yg berminat bolehlah pm dan hubungi saya
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  mad on Sat Sep 25, 2010 8:04 pm

syoknye korg kat sane dpt tgok motogp,salam ngan rossi...hehe

mad
Private frenzy
Private frenzy

Location : sandakan,sabah

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Sun Sep 26, 2010 9:09 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan semua ,mad sabah dekat mana ,manalah tahu klu saya terlepas ke sana nanti blhlah berjumpa
tentang kirim salam dkt rossie tu heee dari jauh shja kot tapi yg penting semangat sukan bermoto
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Mon Sep 27, 2010 5:54 am

hehe nak kim salam takot rossi tak pandai cakap melayu ja nanti.. keke harap harap event GP kali ni berjalan lancar, harap harap tak ujan ar memandangkan skang tiap tiap petang ujan area sana tu.. insyaAllah ok kot.. huhu

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  naSiBungKus on Mon Sep 27, 2010 7:51 am

mad wrote:syoknye korg kat sane dpt tgok motogp,salam ngan rossi...hehe

hehe..rossi tu satu..
ada lg sorg..rider malaysia kategori 125..tu yg kita mau!

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Mon Sep 27, 2010 7:52 pm

btul tu walau rossi no1 tp bikers malaysia tetap juga jadi pujaan...ye la dia menaikkan nama negara sebagai pelumba walaupon dlm katogeri 125cc

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Thu Oct 07, 2010 6:09 pm

kemana semua otai2 IBC ni semua senyap bz gan keje ke woit

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sat Oct 09, 2010 4:58 am

TZMFRENZY FRIENDS---->10.10.10 - EVENT IRING ROCK (IBC)

TEMPAT : SEGAMBUT DALAM, KUALA LUMPUR
MASA : 7 PG - 2 PTG
TARIKH : 10 OKTOBER 2010
RV PERTAMA : TESCO AMPANG JAM 7 PG (SHARP)
RV KEDUA : KERAMAT AU2 (RUMAH ROCK)


ATURCARA
7 PG - RV DI TESCO AMPANG
8 PG - RV DI RUMAH ROCK, KERAMAT & SARAPAN
8.30 PG - KONVOI IRING BERGERAK KE DESTINASI ( SEGAMBUT)
9.30 PG - SAMPAI DI SEGAMBUT & SARAPAN KE-2 (bg yg terlepas sarapan pertama)
10 PG - MAJLIS NIKAH BERMULA
11.30 PG - UPACARA BERGAMBAR BERSAMA MEMPELAI
12 TGHR - KONVOI BERSEDIA BERGERAK KE KENDURI PERSANDINGAN.
1 PTG - MAJLIS PERSANDINGAN BERMULA / MAJLIS SANTAPAN
2PTG - KONVOI BERGERAK KE EVENT SETERUSNYA.

contact
ROCK - 016 9797 179
ALOY - 012 3024 356
ABOB - 012 9363 146
AYIE - 013 209 6563

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Wed Oct 27, 2010 10:04 am

Assalamualaikum,

Pada 23 Oct 2010, IBC Cawangan Melaka telah mengadakan mesyuarat agung untuk perlantikkan baru jawatan president untuk IBC Cawangan Melaka dan pendaftaran ahli baru untuk keahlian IBC. Hampir 20 warga melaka menghadirkan diri pada malam tersebut yang bertempat di Restoran Akrab, Melaka bermula pada jam 9 Malam. Mesyuarat agung ini juga di hadiri oleh bekas president IBC Melaka iaitu En Ezad.

Calon untuk jawatan president dan naib president dilakukan melalui undian secara tertutup untuk memastikan keputusan yang dilakukan adalah secara adil dan saksama. Setelah selesai undian, jawatan president dan naib president telah disandang oleh :

President IBC Melaka : Adi Putra (NURADILA)
Naib President IBC Melaka : Nan (Nan_Fz)
Setiausaha : Rafi

Segala kerjasama yang diberi oleh sahabat sahabat dari IBC Melaka saya dahulukan dengan jutaan terima kasih dan juga tahniah kepada jawatan baru untuk IBC Cawangan Melaka. Di harap dengan perlantikan jawatan baru akan lebih mengeratkan tali persaudaraan diantara kita semua, amin..

sekian,
Ara

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Sponsored content Today at 3:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum