TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sat Oct 09, 2010 4:58 am

TZMFRENZY FRIENDS---->10.10.10 - EVENT IRING ROCK (IBC)

TEMPAT : SEGAMBUT DALAM, KUALA LUMPUR
MASA : 7 PG - 2 PTG
TARIKH : 10 OKTOBER 2010
RV PERTAMA : TESCO AMPANG JAM 7 PG (SHARP)
RV KEDUA : KERAMAT AU2 (RUMAH ROCK)


ATURCARA
7 PG - RV DI TESCO AMPANG
8 PG - RV DI RUMAH ROCK, KERAMAT & SARAPAN
8.30 PG - KONVOI IRING BERGERAK KE DESTINASI ( SEGAMBUT)
9.30 PG - SAMPAI DI SEGAMBUT & SARAPAN KE-2 (bg yg terlepas sarapan pertama)
10 PG - MAJLIS NIKAH BERMULA
11.30 PG - UPACARA BERGAMBAR BERSAMA MEMPELAI
12 TGHR - KONVOI BERSEDIA BERGERAK KE KENDURI PERSANDINGAN.
1 PTG - MAJLIS PERSANDINGAN BERMULA / MAJLIS SANTAPAN
2PTG - KONVOI BERGERAK KE EVENT SETERUSNYA.

contact
ROCK - 016 9797 179
ALOY - 012 3024 356
ABOB - 012 9363 146
AYIE - 013 209 6563

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Wed Oct 27, 2010 10:04 am

Assalamualaikum,

Pada 23 Oct 2010, IBC Cawangan Melaka telah mengadakan mesyuarat agung untuk perlantikkan baru jawatan president untuk IBC Cawangan Melaka dan pendaftaran ahli baru untuk keahlian IBC. Hampir 20 warga melaka menghadirkan diri pada malam tersebut yang bertempat di Restoran Akrab, Melaka bermula pada jam 9 Malam. Mesyuarat agung ini juga di hadiri oleh bekas president IBC Melaka iaitu En Ezad.

Calon untuk jawatan president dan naib president dilakukan melalui undian secara tertutup untuk memastikan keputusan yang dilakukan adalah secara adil dan saksama. Setelah selesai undian, jawatan president dan naib president telah disandang oleh :

President IBC Melaka : Adi Putra (NURADILA)
Naib President IBC Melaka : Nan (Nan_Fz)
Setiausaha : Rafi

Segala kerjasama yang diberi oleh sahabat sahabat dari IBC Melaka saya dahulukan dengan jutaan terima kasih dan juga tahniah kepada jawatan baru untuk IBC Cawangan Melaka. Di harap dengan perlantikan jawatan baru akan lebih mengeratkan tali persaudaraan diantara kita semua, amin..

sekian,
Ara

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  TOYOL IJAU on Wed Oct 27, 2010 10:27 am

waaaaaa......
congrats bro ibc suma

sorry la xdapat turun
xtau plak mlm tu ada pilihan-raya ibc dun melaka

tengahari tu jumpa nuradilla dia relax ja shopping kat mitc............

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  alan on Wed Oct 27, 2010 11:34 am

Wahahah!!...

tahniah diucapkan kepada saudara Adi dan saudara Nan... di atas perlantikan baru ini...

semoga IBC terus gah dan suksess dengan perlantikan ini...

Klu ada open table peringkat kebangsaan boleh war2... kot ada dato'2 yang nak buat majlis ker kan...

hehehhe..

congrats kepada Adi dan Nan..

::alan ::

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abob on Wed Oct 27, 2010 11:56 am

sekalung tahniah juga dr aku... Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  naSiBungKus on Wed Oct 27, 2010 1:38 pm

cayalah..
congrataz!

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Wed Oct 27, 2010 5:49 pm

hehe sorry bro kal, bukan tak di jemput, sebenarnya agak cepat berlaku sebenarnya mesyuarat ni, saya pon dapat msg pada pagi hari kejadian.. haha hampir 20 sahabat-sahabat melaka yang turun pon tak semua yang datang sebenarnya, menda tak di rancang, so buat takat mana yang dekat saja, yang berada jauh dan tak dapat hadir tu tak dapat nak buat apa apa r.. hehe

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  TOYOL IJAU on Wed Oct 27, 2010 7:23 pm

aku kat mitc mydin mall sampai disember agaknya

rasa rasa nak lepak tu meh lah

info dulu yak

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Ara on Wed Oct 27, 2010 8:16 pm

TOYOL IJAU wrote:aku kat mitc mydin mall sampai disember agaknya

rasa rasa nak lepak tu meh lah

info dulu yak

wowowow.. aku slalu p sana kalau nak beli barang2 sebab rumah dekat ja ngan mitc mydin tu.. bro slalu ada area mana?? wahhh best ni kalau lepak mydin.. haha

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Sat Nov 06, 2010 4:27 pm

buat sahabat ibc melaka teruskan perjuangan
buat adi emmm dah jd tok penghulu ni kene la keje lebih skit hahahha
buat nan lak walaupon ko pakai fz tp jiwa lu gu saspek beb..
ada masa kita jumpa next event yg belom tau lg bila...hehhheheheh

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  dot on Sun Nov 07, 2010 7:48 am

wan manjung/perak wrote:buat sahabat ibc melaka teruskan perjuangan
buat adi emmm dah jd tok penghulu ni kene la keje lebih skit hahahha
buat nan lak walaupon ko pakai fz tp jiwa lu gu saspek beb..
ada masa kita jumpa next event yg belom tau lg bila...hehhheheheh
wan.. dak fz tu tgh usha m blik tuu.... Very Happy

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Sat Nov 13, 2010 10:08 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung malaysia,tahniah di ucapkan kepada adi dan nan perlantikan ketua cawangan dan timbalan cawangan melaka semoga maju jaya

xtivite kelab akan datang
kenduri khawin
21hb nov 2010 hari ahad mat kecik ibc(JOHOR) di batu pahat dan zamrin(zex s) di dewan awam di JOHOR BAHARU
18hb dec 2010 hari sabtu saudara khairil kajang di melaka sempang empat

sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sun Nov 14, 2010 3:06 pm

yup..leh refer announcement tread~hehe~
selmt berkahwin Mat Kecik IBC~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ZOUL on Mon Nov 15, 2010 4:32 pm

ayiecs wrote:TZMFRENZY FRIENDS---->10.10.10 - EVENT IRING ROCK (IBC)

TEMPAT : SEGAMBUT DALAM, KUALA LUMPUR
MASA : 7 PG - 2 PTG
TARIKH : 10 OKTOBER 2010
RV PERTAMA : TESCO AMPANG JAM 7 PG (SHARP)
RV KEDUA : KERAMAT AU2 (RUMAH ROCK)


ATURCARA
7 PG - RV DI TESCO AMPANG
8 PG - RV DI RUMAH ROCK, KERAMAT & SARAPAN
8.30 PG - KONVOI IRING BERGERAK KE DESTINASI ( SEGAMBUT)
9.30 PG - SAMPAI DI SEGAMBUT & SARAPAN KE-2 (bg yg terlepas sarapan pertama)
10 PG - MAJLIS NIKAH BERMULA
11.30 PG - UPACARA BERGAMBAR BERSAMA MEMPELAI
12 TGHR - KONVOI BERSEDIA BERGERAK KE KENDURI PERSANDINGAN.
1 PTG - MAJLIS PERSANDINGAN BERMULA / MAJLIS SANTAPAN
2PTG - KONVOI BERGERAK KE EVENT SETERUSNYA.

contact
ROCK - 016 9797 179
ALOY - 012 3024 356
ABOB - 012 9363 146
AYIE - 013 209 6563


tahniah rock semoga bahagia ke anak cucu... cheers

sory pasal ade yang tak datang... paham2 je la orang berkerja...

ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ZOUL on Mon Nov 15, 2010 4:35 pm

Ara wrote:Assalamualaikum,

Pada 23 Oct 2010, IBC Cawangan Melaka telah mengadakan mesyuarat agung untuk perlantikkan baru jawatan president untuk IBC Cawangan Melaka dan pendaftaran ahli baru untuk keahlian IBC. Hampir 20 warga melaka menghadirkan diri pada malam tersebut yang bertempat di Restoran Akrab, Melaka bermula pada jam 9 Malam. Mesyuarat agung ini juga di hadiri oleh bekas president IBC Melaka iaitu En Ezad.

Calon untuk jawatan president dan naib president dilakukan melalui undian secara tertutup untuk memastikan keputusan yang dilakukan adalah secara adil dan saksama. Setelah selesai undian, jawatan president dan naib president telah disandang oleh :

President IBC Melaka : Adi Putra (NURADILA)
Naib President IBC Melaka : Nan (Nan_Fz)
Setiausaha : Rafi

Segala kerjasama yang diberi oleh sahabat sahabat dari IBC Melaka saya dahulukan dengan jutaan terima kasih dan juga tahniah kepada jawatan baru untuk IBC Cawangan Melaka. Di harap dengan perlantikan jawatan baru akan lebih mengeratkan tali persaudaraan diantara kita semua, amin..

sekian,
Ara


tahniah Adi ngan Nan... nanti cuti bole la koorang open table.... Very Happy

ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  nan_fz on Mon Nov 15, 2010 6:48 pm

ZOUL wrote:
Ara wrote:Assalamualaikum,

Pada 23 Oct 2010, IBC Cawangan Melaka telah mengadakan mesyuarat agung untuk perlantikkan baru jawatan president untuk IBC Cawangan Melaka dan pendaftaran ahli baru untuk keahlian IBC. Hampir 20 warga melaka menghadirkan diri pada malam tersebut yang bertempat di Restoran Akrab, Melaka bermula pada jam 9 Malam. Mesyuarat agung ini juga di hadiri oleh bekas president IBC Melaka iaitu En Ezad.

Calon untuk jawatan president dan naib president dilakukan melalui undian secara tertutup untuk memastikan keputusan yang dilakukan adalah secara adil dan saksama. Setelah selesai undian, jawatan president dan naib president telah disandang oleh :

President IBC Melaka : Adi Putra (NURADILA)
Naib President IBC Melaka : Nan (Nan_Fz)
Setiausaha : Rafi

Segala kerjasama yang diberi oleh sahabat sahabat dari IBC Melaka saya dahulukan dengan jutaan terima kasih dan juga tahniah kepada jawatan baru untuk IBC Cawangan Melaka. Di harap dengan perlantikan jawatan baru akan lebih mengeratkan tali persaudaraan diantara kita semua, amin..

sekian,
Ara


tahniah Adi ngan Nan... nanti cuti bole la koorang open table.... Very Happy

hehehe..boleh je..datang la melaka...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  izadibc mlk on Thu Nov 18, 2010 7:52 am

apa2 pun tahniah pd penganti aku.semoga yg dilantik akan dpt menjlnkan
tugas yg lebih baik dr aku.maaf sbb tak mahu terus memegang jwtan dlm IBC
mlk lg...sbb aku dah hampir 5thn pegang jwtan ni.so rasanya dah tiba masanya
org baru plak yg menerajui ibc mlk ni.lgpun aku agak sibuk ngan 2 lg club yg aku
kena jaga.apa2 pun,jika ada masalah dan perlukan bantuan,bgtau aku ok.insyallah,
aku akan tolong korang semua.sbb aku ttp ahli IBC.wlaupun takda jwtan aku ttp
pengerusi ibc utk mlk ni.semoga ibc mlk dan ibc semua akan terus maju dan aktif
seperti mana masa zaman aku dan lain2 dulu...HIDUP IBC!

izadibc mlk
Private frenzy
Private frenzy

Location : melaka

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Fri Nov 26, 2010 7:05 pm

izadibc mlk wrote:apa2 pun tahniah pd penganti aku.semoga yg dilantik akan dpt menjlnkan
tugas yg lebih baik dr aku.maaf sbb tak mahu terus memegang jwtan dlm IBC
mlk lg...sbb aku dah hampir 5thn pegang jwtan ni.so rasanya dah tiba masanya
org baru plak yg menerajui ibc mlk ni.lgpun aku agak sibuk ngan 2 lg club yg aku
kena jaga.apa2 pun,jika ada masalah dan perlukan bantuan,bgtau aku ok.insyallah,
aku akan tolong korang semua.sbb aku ttp ahli IBC.wlaupun takda jwtan aku ttp
pengerusi ibc utk mlk ni.semoga ibc mlk dan ibc semua akan terus maju dan aktif
seperti mana masa zaman aku dan lain2 dulu...HIDUP IBC!

yeh mcm tu la izad yg aku mau walaupon dah jd bikers bigbike pon masih lg sokong geng2 smallbike hehhhe

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sat Nov 27, 2010 4:51 am

tu nme nye smgt xluntur~huhu~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  roza on Wed Dec 01, 2010 11:46 am

salam IBC,

report bergmbr utk event kawin adik Zan IBC Taiping Perak 27 Nov ada d tread xtvt.
Sila view.
Terima kasih.

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  izadibc mlk on Wed Dec 01, 2010 2:35 pm

insyallah..will alwayz support ibc sbb aku sedar dr mana aku bermula... Cool

izadibc mlk
Private frenzy
Private frenzy

Location : melaka

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Tue Dec 07, 2010 4:22 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung malaysia dan kawan kawan,alhamduiallah selamat maal hijrah saya ucapkan kepada semua terutama kepada ahli ibc semenanjung
diharapkan ahli ibc semenanjung sihat semua hendaknya

kepada izzat terimakasih menyokong kelab ibc dan selamanya,insyallah

jemputan kenduri khawin khairil cwgn kajang pada 18dec 2010(sabtu)
di simpang empat melaka

konvoi tahun baru ke perlis kelab ibc pada 31hb dec 2010/01/01 dan 02/01 2011
yuran penyertaan rm45 seorang(penginapan/baju)
tarikh akhir penyertaan 15hb dec 2010
sekian wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  wan manjung/perak on Wed Dec 08, 2010 3:38 pm

roza wrote:salam IBC,

report bergmbr utk event kawin adik Zan IBC Taiping Perak 27 Nov ada d tread xtvt.
Sila view.
Terima kasih.
tengok kat fb IBC

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Sun Jan 02, 2011 5:22 am

Salam,
Ada jemputan menyertai MotorShow di Perak pada 13/2/2011 (Ahad), 1 day ride. Bayaran rm20.

Ini adalah jemputan terus dari penganjur ketika saya berada di Perak semalam (Konvoi ke Lumut).

Sila hubungi 0195928602, Encik Khairul untuk maklumat lanjut.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  nan_fz on Fri Jan 14, 2011 7:21 am

Kepada geng2 IBC yang berkesempatan dan dekat ngan Melaka dijemput hadir memeriahkan aktiviti bersama Bukit goh Bikers pada 4 dan 5 Feb 2011...Hope dapat hadir beramai2...tq

Regards,
Nan_fz

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  apiracy on Fri Jan 14, 2011 8:48 am

apiracy wrote:Salam,
Ada jemputan menyertai MotorShow di Perak pada 13/2/2011 (Ahad), 1 day ride. Bayaran rm20.

Ini adalah jemputan terus dari penganjur ketika saya berada di Perak semalam (Konvoi ke Lumut).

Sila hubungi 0195928602, Encik Khairul untuk maklumat lanjut.

Sebagai makluman, riders tidak digalakkan menghadiri event berdasarkan nasihat PakMan IBC kerana:
1. Pihak penganjur belum mempunyai perjanjian dengan pihak setempat.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  zackbikers on Fri May 06, 2011 6:10 am

salam...tumpang lalu saya budak baru main motor...

wah ibc..nak join ibc boleh? lama dengar geng ibc ni sejak kecik lagi... Very Happy

zackbikers

Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Sponsored content Today at 3:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum