TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Sun Feb 21, 2010 2:32 pm

Salam FRENZY sokalian...setelah aku lm xmenjual, kini aku kembali menjual...aku terpksa stop penjualan pd ujung November 2009 atas sbb yg xdapat dielakkan...

PRODUK
HARO POWER BOOSTER JENIS 1
dulu dikenali sebagai HARO SUPER BOOSTER


KEGUNAAN
MENAMBAH DAYA PECUTAN DAN PENDAKIAN MENJIMATKAN PETROL 10% HINGGA 25% MEMELIHARA ENJIN DAN EKZOS

PENERANGAN
Proses pembakaran petrol di dalam enjin motorsikal (ignition) dilakukan oleh Spark Plug yang menerima arus voltan yang tinggi (40,000v - 100,000v) dari Magnetic Coil melalui Kabel Berpenebat. Selepas lama beroperasi enjin akan mula mengalami kelemahan iaitu kurang daya pecutan, banyak mengunakan petrol dan banyak mengeluarkan asap walaupun melakukan tuning atau menukar spark plug. Haro Power Booster dapat mengembalikan prestasi enjin seperti baru dengan tiga cara :

1. HPB bertindak menghalang discaj negative berlebihan pada spark plug. Setiap suntikan petrol dibakar dengan sempurna oleh spark plug yang "sihat" menjadikan enjin bersih dan lancer tanpa asap.

2. HPB bertindak sebagai converter berfungsi meningkatkan frekuensi pada kabel berpenebat. Hasilnya arus mengalir lebih laju membantu pembakaran petrol lebih sempurna dan meningkatkan daya pecutan dan pendakian.

3. HPB bertindak sebagai penstabil polariti voltan yang dijana oleh magnetic coil. Arus akan mengalair maksima satu hala sahaja menuju spark plug menjadikan sedikit pembakaran petrol mencukupi untuk kuasa pecutan. Oleh itu, penjimatan petrol pasti diperolihi jika betul cara pengendalian.

TAMBAHAN
1. Dibangunkan di Malaysia dengan kerjasama Mr.Ir. Ijima dari Jepun


2. Digunakan dalam Malaysian Cuprix



HARGA PRODUK
1 UNIT HARO POWER BOOSTER JENIS 1 RM 60.00 (termasuk harga pos)


CARA TEMPAHAN
bank in ke akaun maybank : nombor akaun MAYBANK (akan diberi sebaik sahaja urusniaga dijalankan)

sebarang pertanyaan boleh sms atau hubungi 0satu2-9lapan67satu32


NAK MAKLUMAT DETAIL? CARA PASANG? RESPON PENGGUNA?
SILA LAYARI
www.aspidesellsharobooster.blogspot.com


URUSNIAGA AKAN DILAKUKAN DENGAN TELUS, JUJUR & TRANSPAREN
Twisted Evil


koleksi2 testimonial...

www.aspidesellsharobooster.blogspot.com wrote:
Re: HARO POWER BOOSTER Kembali Lagi kayz89 Tue March 2 at 11:06 am http://www.kawasakikips.com/
salam..aku dah try haro ni..aku dpt rasa pikap tambah..top pun tambah gak..mmg puas hati la bli benda ni..

Re: HARO POWER BOOSTER Kembali Lagi matnur_83 on Tue Feb 23, 2010 10:55 am http://ridersmalaya.forumotion.com/barang-motor-utk-dijual-f9/haro-power-booster-kembali-lagi-t4768.htm
aku dah try..bagus.jimat minyak.kalau 1 kali aku pgi keje dalam 200km isi minyak dalam rm5 (kriss).dulu dalam rm8 untuk full tank..bro untuk LC boleh x?adik aku nak pakai.dia rasa kriss aku pickup lepas pakai barang tu...hehehe

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER Datang Thu Feb 25, 2010 8:16 pm by randy (tzm rider) http://tzm150.forumotion.com/aksesori-dan-barangan-motorsikal-f26/haro-power-booster-datang-lagi-t187-20.htm
dah try semalam memang best.....start motor senang start power memang tambah......tapi satu barang je...power valve senang buka ??????? atau saya punya PV atau carburator set tak jun....... tapi memang kuat selepas aku pasang dgn rpm dah tinggi suara ekzos memang jun ........

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi... Wed Feb 24, 2010 9:03 pm by randy
aku dah try start motor...memang senang start dan tak perlu tarik chokkkkk.....hahaha....selalu kalau saya tak start 1 hari je pun kena tarik chokkk sekarang tak perlu dahhhh kekeke....tapi power dgn jimat minyak belum try sebab 2 hari pun hujan kat sini hehehe nanti aku dah try aku akan post....memang cantik.......

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi... Wed Feb 24, 2010 8:55 am by apiracy http://tzm150.forumotion.com/aksesori-dan-barangan-motorsikal-f26/haro-power-booster-datang-lagi-t187-20.htm
nak tengok minyak petrol lak...save ke tak. Pick up bertambah,bunyi ekzos pun lain (mungkin sebab smooth kot). lagipun mtr aku hampir dah habis pantang

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi... Sun Feb 21, 2010 9:57 pm by fikri http://tzm150.forumotion.com/aksesori-dan-barangan-motorsikal-f26/haro-power-booster-datang-lagi-t187.htm
lpas psg booster ni dulu, trus try kt DUKE, boleh rasa daya pecutan bertambah... lgi cpt mmcut.. myak pn ade la save jgak, da try cmpare pjlnan kl-raub-tronoh bbndg ngn mase xpkai dlu.. pgi2 mmg sng start.. even 4 5 hri moto xjln... hehe.


Subject: Re: HARO POWER BOOSTER : Teknologi Litar Untuk Jalan Tar Wed Nov 18, 2009 12:15 pm by belalang tempur TZM
aku bru pki haro booster nie..mmg xrugi kalu beli.pas psg je mmg ade rse beza..mmg pecutan brtambah,siap rse cm nk trbng pn ade hehe...kesimpulannye mmg brbaloi beli n xrugi pn..skng ni aku tgh monitor pnggunaan minyak kt moto pas gune bnde nie hee ;p

“HPB dah pasang, performance mmg mantap, tarik rs cam nak melayang je” SMS dihantar pd 3/11/2009 oleh pengguna TZM dr UPM Serdang…

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER : Teknologi Litar Untuk Jalan Tar Today at 11:53 am by rjj630
dah pakai benda nie kat motor.....
order pd super flanker on 23/10/2009.
lepas plug-in pada lc ada rasa perbezaan
minyak saving, ada improvement pada accelleration, tork & top speed.....
good product.

Re: HARO POWER BOOSTER
azzo kawasakikips.com 26/10/2009 at 9:29 pm
aku orang pertama pakai dlm forum ni, memang jimat,kl penang cuma 1 tank setengah dgn kelajuan malar 170kmh,dah pakai dkt setahun. Walaupun pakai yypang tapi lg jimat dari motor ekzoz standard

Re: Produk Motosikal -> HARO POWER BOOSTER : Teknologi Litar Lumba Kini Di Jalan Biasa.by jenggot on Fri Oct 09, 2009 1:30 am
gua takut2 juga mau pakai hpb(MERAH),tapi dah 6 bulan gua pakai memang gua punya vespa mcm awek muda. skali tu gua ikut convoy dgn gua punya klik vespa,langsung tak ada sapa pon dpt potng gua.mmang cukup power..minyak pula gua test dgn kwn gua,kami isi sorang rm5,gua dpt extra skitar 10-15km dah tu bila malam gua punya lampu lebih terang..yg lain2 kelabu asap..tapi tu la bila gua bagitu kat otai2 vespa,depa kata jangan pakai nti ada side efek..terbukti sampai skrang gua punya vespa tetap super power....gua ingat apa tau,bila pakai saja HPB tu..dan dan la tu juga gua punya coil macam baru punya..terima kasih pecipta HARO POWER BOOSTER...

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER : Teknologi Litar Di Jalan Tar on Mon Oct 05, 2009 10:07 am by Abob TZM
salam...review yg ditunggu2 telah pon tiba.....
aku dh pasang haro tu kt moto aku...senang je pasang rupanya....
lps pasang test start enjin.....tkde beza sgt la dr cap yg lame....
tp bila pulas trotle nk jln ada rs ringan sket....
terus aku test kt jln subang blkg umah aku.....
mmg ada beza....bobok kt moto aku tu masih ada lg.....
tp langsung tk menjejaskan speeding moto aku....
smpkan aku rs mcm nk terpelanting ke blkg,ms nk speed tu...
igt rpm naik slow je....tetiba je moto melatah....
pastu aku blk ke umah dgn senyum nye.......
sekian review dr aku....tk leh cita byk2.....anda ingin tau lebih sila la cuba sendri hehe....
sory pid nti aku bg ko try moto aku ye.....

Subject: Re: HARO POWER BOOSTER : Teknologi Litar Di Jalan Tar on Mon Oct 07, 2009 at 3:05 pm by speeder23 TZM
dah try dah...start mmg senang...trotle mmg rase ringan ,cume aku nak g setting balik la


HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER
Reply #234 on: October 22, 2008, 01:11:37 pm »
ok..ni news dri supplier aku..utk soklan jngka hayat haro super booster,ia bole diumpama kn seperti jngka hayat mentol..function dia kalo 5thun,5thun r...kalo 2thun,2thun r....dia xde limit yg tertntu...

Re: HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(MALAYSIA AAM CUBPRIX)
« Reply #34 on: May 10, 2008, 04:57:47 pm »
bro, ingat nak angkat satu lg HSB. dah bandingkan HPB & HSB. HSB lbh power + jimat minyak.
**v-power+HSB+fuel booster(str2020)+iridium power plug(denso)** best combination for me.

HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER
Quote from: @berT on May 11, 2008, 01:10:02 am
bkn apa bro, i dah test kedua2 HPB & HSB, (pd kelajuan tinggi, enjin rasa lbh bkuasa dan msh jimat petrol berbanding tanpa booster) hakikatnya HSB tu lbh baik...
HSB mmg kalo iktkn lbh baik dri HPB..sbb HSB 20% tmbhn kuasa berbanding HPB...tp ade mtor xbole psg HSB disebabkn kdudukn kpla plug........cnth 135lc...kne gne HPB sbb kpla plug dia menegak....tp msih praktikal gne HPB

HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(MALAYSIA AAM CUBPRIX)
« Reply #64 on: May 26, 2008, 02:54:43 pm »
lai2...aku baru angkat satu tghari tadi.dh pasang.ade beza la sebelum ngan selepas.pick up terasa pergi

Re: HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(MALAYSIA AAM CUBPRIX)
« Reply #70 on: May 28, 2008, 01:50:35 am »
AKu da pasang da binatang nih. Hurm ... dari segi pik up dan dan performance + lain2 tuh tak berapa nmpk sangt lah. Maklum ler muto kecik. Kalu bubuh kat muto besao, leh la nnpk perbezaan.---> Tapi Fuel Comsumption aku da test, ade beza . RM 6 usually aku leh pegi 130km sebelom jarum aku turun tunjuk E. Semlm aku test 141km jarum ade lagik....tak sampai lagik E. ( 2-2 fc sebelom dan selepas pd kelajuan full throtle ( 115-120kmh ), jalan yang sama , long distance )

Re: HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(MALAYSIA AAM CUBPRIX)
« Reply #72 on: May 28, 2008, 02:38:28 pm »
Ok. Da siap. Ini final calculation aku lepas pakai HSB :
Sebelom :
Rm 6.00 = 130 km
So :
1 km = 0.046153 sen
Rm 1 = 21.6666666 km
Selepas :
Rm 6.21 = 154 km
SO :
1km = 0.04032 sen
RM 1 = 24.79871km
Maka , assume kalau 2-2 tank sebelom dan selepas nih aku isi RM 6... maka
sebelom Rm 6.00 = 130km
Selepas Rm 6.00 = 24.79871xRM 6= 148.7922 km
Percent save :
148.7922 -130km / 130x 100 =14.455%
Bape inggit sep per tank :
148.7922 -130 = 18.7922 km
6.00 / 130 x 18.7922 = 0.86733sen @ Rm 0.86733
Kesimpolan :
Setiap Rm 6 aku isi , Aku dapat extra +- 18Km , dan save sebnyk +- 14% , diamana setiap Rm 6 aku save sebnyk 86 sen .

Re: HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(MALAYSIA AAM CUBPRIX)
« Reply #81 on: June 02, 2008, 12:35:13 pm »
bro..product ni name haro super booster...booster dlm knteks skang b'mksud pnjmat myak..mane2 product booster utk mtor utk save myk...tp skang alat aku ni function dia watkn api utk pmbakaran yg lbh baik..ble api lg baik n lg smpurna,myak knfirm save,dri sgi pick up pn +...ble pickup +,klajuan pn ade prubahan...

Quote from: Airwind on June 06, 2008, 05:45:02 pm
Kat Fx/FXR150 boleh pasang tak? sebab mucung plug fx/Fxr panjang.....
rasenye mcm tak buleh je ... mmg pjg btul muncung kepale plug die ni ...


Re:HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER(UPDATE SEMPENA HRGA MINYAK)
Reply #110 on: June 17, 2008, 03:02:54 pm »
HPB yg aku pakai skrg ni mmg ade effect la kwn2..aku pakai LC
perjalanan dari rumah aku ke temapt keje aku 84km
Dulu,before aku pakai HPB(harga minyak dah naik masa ni),aku pakai V-power leh tahan 3hari
kelajuan 100-140km
perjalanan 336km untuk 3hari
dulu aku isi v-power rm12=3.809liter
Sekarang,lepas aku pakai HPB ni,aku pakai minyak helix je leh tahan macam aku pakai V-power 3hari
kelajuan 100-140km(siap leh rembat lagi),..
perjalanan 336km untuk 3hari
sekarang aku isi rm10=3.703liter
kat sini aku jimat dalam rm 0.58/liter sekali isi
dalam sebulan jimat la dalam rm16(walaupon sikit tp boleh lah untuk aku menabung...keskeskes)

Re: HARO POWER BOOSTER & HARO SUPER BOOSTER
« Reply #277 on: January 12, 2009, 11:40:11 pm »
Quote from: ipin92 on January 12, 2009, 05:06:39 am
bro nouvo blh pakai x?
utk nouvo bole bro...

Quote from: spark87 on January 12, 2009, 06:05:24 am
rasa2 fx/fxr xleh pkai ni
utk fx/fxr xpasti..sbb xpnh psg...

Quote from: wali67 on January 12, 2009, 12:33:46 pm
bole..dh byk LC psg....

Quote from: wali67 on January 12, 2009, 12:35:56 pm
ada masalah x nnt utk lc
kdg2 ada gak brg yg xsesuai utk sesuatu motor LC135
xde...sbb dh byk LC psg...

Quote from: beejan on January 12, 2009, 02:59:12 pm
kalo pakai motor lbh500 cc boleh ker??kepala plug tu universal ke??kompius macamana bnda tu boleh bntu jimat minyak n give extra power..padahal sentuh api plug jer....
bole sleagi mtor 2 bkn based on fuel injection....sblm ni ade brader pki mtor 1000cc bli 4bji psg kat mtor dia..

Re: HARO SUPER BOOSTER
« Reply #308 on: July 04, 2009, 04:33:48 pm »
huhu.. bleh ker aku pakai utk 125zr baru aku.. plug plak aku pakaim b8ecs yang aku beli ngan bro sky boy.. satu g menatang pe yang ada dalam booster nie.. ada dua jenis kan yang mana sesuai utk moto aku?? longterm camne? kang x pasal2 tembus piston aku plak sebab terover power.. harap otai dapat explain, mmg berminat nak beli utk 125zr aku ngan c70 aku model GBO-J
bro jgn rsau.xde mslh pnye.sblm ni ade oki ngan plug spitfire xslap aku.xde mslh.mane2 bole pki kat mtor bro


Last edited by aspide1008 on Tue Mar 09, 2010 7:53 pm; edited 1 time in total

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  fikri on Sun Feb 21, 2010 3:19 pm

BUMP barang baik, beli2, hehe...

fikri
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : tronoh-raub-pasir mas

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Ceeme521 on Sun Feb 21, 2010 3:57 pm

Saye nak cube satu Very Happy

Ceeme521
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Melaka
Humor : Just Call me Wolf or Serigale

http://ceeme521.deviantart.com

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Sun Feb 21, 2010 4:07 pm

fikri wrote:BUMP barang baik, beli2, hehe...
ks la testimonial sket...hehe Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Ceeme521 on Sun Feb 21, 2010 4:12 pm

Power x paki Haro Booster nie.Saje nak tahu dari aspide

Ceeme521
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Melaka
Humor : Just Call me Wolf or Serigale

http://ceeme521.deviantart.com

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aku den on Sun Feb 21, 2010 4:20 pm

Ceeme521 wrote:Power x paki Haro Booster nie.Saje nak tahu dari aspide

kena try la dulu...tapi ramai membe2 kite pakai...hasil dia??nyum2....sendiri cube sendiri tau...

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Ceeme521 on Sun Feb 21, 2010 4:31 pm

Ok!!!Saye cube nanti bile ada duit Laughing . Wow!!!Menarik jer bile saye mendengar dari aspide.

Ceeme521
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Melaka
Humor : Just Call me Wolf or Serigale

http://ceeme521.deviantart.com

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Sun Feb 21, 2010 4:52 pm

best...pikap bertmbah...senang start... Twisted Evil

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Ceeme521 on Sun Feb 21, 2010 4:56 pm

Really Shocked *jatuh kerusi dan pengsan*

Ceeme521
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Melaka
Humor : Just Call me Wolf or Serigale

http://ceeme521.deviantart.com

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  fikri on Sun Feb 21, 2010 4:57 pm

aspide1008 wrote:
fikri wrote:BUMP barang baik, beli2, hehe...
ks la testimonial sket...hehe Laughing
hehe orait abe pid.. lpas psg booster ni dulu, trus try kt DUKE, boleh rasa daya pecutan bertambah... lgi cpt mmcut.. myak pn ade la save jgak, da try cmpare pjlnan kl-raub-tronoh bbndg ngn mase xpkai dlu.. pgi2 mmg sng start.. even 4 5 hri moto xjln... hehe..

fikri
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : tronoh-raub-pasir mas

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aku den on Sun Feb 21, 2010 4:58 pm

Ceeme521 wrote:Really Shocked *jatuh kerusi dan pengsan*

lol..betoi la....xcaye...kontek bro aspide...order gan dia...alang2 nak beli..beli yang number 2 trus...brau la...makin mantap

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  heng_soffi on Sun Feb 21, 2010 5:01 pm

apa kelebihan dia n kekurangan dia?

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Sun Feb 21, 2010 5:14 pm

fikri : tq Razz
aku den : no 1 la...2 tuk lc, xjual dah... Laughing
heng : kekurgan xdpt dikesan lg...nak bc testimonial kat blog iklan http://aspidesellsharobooster.blogspot.com/2009/09/apa-kata-pengguna-testimonial.html Very Happy

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  NURADILA on Sun Feb 21, 2010 5:50 pm

tunggu gaji........
harap pakai benda nie dapat tinggalkan moto aku den. (dengar cete moto dia laju) hahaha

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Ceeme521 on Sun Feb 21, 2010 6:29 pm

Huhuhu!!tunggu gaji untuk beli ok.

Ceeme521
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Melaka
Humor : Just Call me Wolf or Serigale

http://ceeme521.deviantart.com

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Mon Feb 22, 2010 12:38 am

aspide1008 wrote:fikri : tq Razz
aku den : no 1 la...2 tuk lc, xjual dah... Laughing
heng : kekurgan xdpt dikesan lg...nak bc testimonial kat blog iklan http://aspidesellsharobooster.blogspot.com/2009/09/apa-kata-pengguna-testimonial.html Very Happy

Nak beli ni,bro aspide.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Mon Feb 22, 2010 1:13 am

NURADILA wrote:tunggu gaji........
harap pakai benda nie dapat tinggalkan moto aku den. (dengar cete moto dia laju) hahaha

motor dia laju oooo.aku selalu kena tinggal

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 2:36 am

yg dekat2 nih, kt COD la yek...aku mlm free la Laughing bro apiracy, bl mau? Very Happy

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Mon Feb 22, 2010 5:17 am

aspide1008 wrote:yg dekat2 nih, kt COD la yek...aku mlm free la Laughing bro apiracy, bl mau? Very Happy

berjiran jer ni....jalan 15 minit sampai btho tu.dah sms bro tadi...

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 5:28 am

hhaha...ok mlm nih 10.30 kat depan bas stand carrefour...pernh gak terjalan kaki ke btho..kejap gak rsnya...umah aku belakang sk desa baiduri... Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Mon Feb 22, 2010 6:05 am

aspide1008 wrote:hhaha...ok mlm nih 10.30 kat depan bas stand carrefour...pernh gak terjalan kaki ke btho..kejap gak rsnya...umah aku belakang sk desa baiduri... Laughing

kawasan flat polis tu.
ok....kul 10 saya turun dah. ada badminton malam ni kat nanding. ni tak perlu potong kabel plug coil kan,just ganti cap plug....?

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 6:13 am

yap...ganti cap asal jer...aku de hal kat sg buluh mlm kang...tu psl lewat sket... Smile mai2 buh booster kat muto korang... drunken

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Mon Feb 22, 2010 1:03 pm

bro aspide kalau saya ori plug cable boleh masuk ke ? sebab aku pun nak beli tu ????

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 3:20 pm

buleh jer...hnya kuarkan kepala plug asal, kemudian masukkan ini HPB Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Mon Feb 22, 2010 3:37 pm

ada stock lagi ker bro aspide ?????kalau saya nak deal kat mana COD RM 45 ke ? hahahaha

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Sponsored content Today at 8:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum