TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

1 lagi tzm for scrap untuk semua

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Thu Aug 25, 2011 1:14 pm

saya ada tzm sebiji tzm nak scrap .owner malas nak buat lagi dan body chasis pon tak reput dek kena hujan so sapa yang berminat leh call atau sms aku 0122223382 ejam pic akan menyusul kemudian

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  sabreydo on Thu Aug 25, 2011 3:14 pm

Barang nk jual asing2 ke?? Kasi list la brg2 yg ade...

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  NURADILA on Thu Aug 25, 2011 3:37 pm

bos moto sapa tu ya......

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  saffara on Thu Aug 25, 2011 6:23 pm

bro, cdi dan carb best price baper?


Last edited by saffara on Thu Aug 25, 2011 6:25 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : wrong coding)

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Thu Aug 25, 2011 8:08 pm

cdi rm150 carb rm150 crankshaft rm150 gearbox rm150 radiator rm50 servo dah ada yang ambik.yang lain masih ada lagi

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  powde48 on Mon Sep 05, 2011 6:42 pm

brake lever ada?

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  besso0377 on Wed Sep 07, 2011 7:21 am

blok satu set ad.. pm best price bro

besso0377

Age : 25
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kamal5632 on Wed Sep 07, 2011 4:27 pm

powde48 wrote:brake lever ada?

macam setan ko ni...hahahaha

tuan tanah... pam brek depan atas bawah ada?

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  boysnice on Thu Sep 08, 2011 7:48 am

kamal5632 wrote:
powde48 wrote:brake lever ada?

macam setan ko ni...hahahaha

tuan tanah... pam brek depan atas bawah ada?


nk jugak pump brake depan atas bawah...dgn belakang atas bawah...hihihihi

moto kawe punya tak le vekang2 hihihi

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kamal5632 on Fri Sep 09, 2011 7:27 am

demo ambik hok belake pade la.. Laughing

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  jimmy on Fri Sep 09, 2011 8:06 pm

salam...
tuan kdai,radiator ader lg x?

jimmy
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : kelate/selayang

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kroll on Sat Sep 10, 2011 8:14 am

pnc me bes price for meter n rear break lamp

kroll
Private frenzy
Private frenzy

Age : 29
Location : keramat. KL

http://www.mhccgroup.com

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  boysnice on Mon Sep 12, 2011 11:24 am

kroll wrote:pnc me bes price for meter n rear break lamp

moto yang nk di scrap ...sila tunjuk gambar..takut2 kene moto kawan2 member2 yang hilang aja...huhuhu cadangan...kene tunjuk no enjin...

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Wed Sep 14, 2011 12:20 pm

huhuuh jangan ler kata macam tu bro moto nie bersih ler bro.tak ada lagi dan belum penah den mencuri tzm nie kalau boleh mau kasi idup.radiator ada .fork ada,meter ada,caliper depan ada.sportrim ada siap tayar.

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  boysnice on Wed Sep 14, 2011 12:29 pm

ejal80 wrote:huhuuh jangan ler kata macam tu bro moto nie bersih ler bro.tak ada lagi dan belum penah den mencuri tzm nie kalau boleh mau kasi idup.radiator ada .fork ada,meter ada,caliper depan ada.sportrim ada siap tayar.

post gambar2 moto tu...langkah berjaga2...tak salah..

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Wed Sep 14, 2011 1:24 pm

lupa lak nak post pic macam nie .nie pic masa g konvoi ke perlis nak upload pakai apa ehh
pic dalam profile tu warna kuning tu wel 8421 ada tak sesiapa punya moto.saya punya mot je lah.mula2 ku tak jual part dia tapi dah ada 2 tzm .hari tu ada beli ngan harisba kat puchong.rm600 je tu yang nak tolak barang wel 8421

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

radiator

Post  jimmy on Thu Sep 15, 2011 5:51 pm

bro,radiotor 2 nk tolak baper??
pm best price k

jimmy
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : kelate/selayang

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Sat Sep 17, 2011 9:26 am

radiator dah sold bro

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  powde48 on Thu Sep 22, 2011 8:58 pm

kamal5632 wrote:
powde48 wrote:brake lever ada?

macam setan ko ni...hahahaha

tuan tanah... pam brek depan atas bawah ada?

nak begurau pon da xboleh...menchikkk.... Razz albino

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Fri Sep 23, 2011 5:08 pm

update pump brake depan ,caliper depan,pump brake belakang ,caliper belakang,handle dan handle ,sportrim made in thai ,arm tzm ,monoshock,crankshaft dan gearbox.

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ZACK WFF2435 on Fri Sep 23, 2011 5:22 pm

tank ad x bro?????

ZACK WFF2435
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : BALING N KUALA LUMPUR
Humor : tabik spring...TZM

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Fri Sep 23, 2011 5:50 pm

tank ada rm100 area melaka

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Mon Sep 26, 2011 9:02 am

sportrim rm350 complete dengan tayar sekali korang ambik

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kamal5632 on Thu Sep 29, 2011 8:12 am

powde48 wrote:
kamal5632 wrote:
powde48 wrote:brake lever ada?

macam setan ko ni...hahahaha

tuan tanah... pam brek depan atas bawah ada?

nak begurau pon da xboleh...menchikkk.... Razz albino

aku saja jek nyakat ko..long time no see...

Bro pm pam depan atas bawah nye harga....

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Sat Oct 01, 2011 2:40 am

rm150

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  Sponsored content Today at 3:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum