TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 3:20 pm

buleh jer...hnya kuarkan kepala plug asal, kemudian masukkan ini HPB Laughing

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Mon Feb 22, 2010 3:37 pm

ada stock lagi ker bro aspide ?????kalau saya nak deal kat mana COD RM 45 ke ? hahahaha

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 3:42 pm

ade lg bt ms skang...hehe...ramai pending buyer nih sejak aku off meniaga dulu...COD 55 la...huhu...COD kat bandar tun usin onn, cheras... pirat

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Mon Feb 22, 2010 3:50 pm

oh sorry sorry.....RM55 ok.......cheras tmn tun husin onn ? kan mana ? cheras saya tau tapi jalan atau tmn tak pasti kat mana ada building apa dekat sana ? UKM ? leisure mall ? pandan indah ? UE3 ? tak apa saya cari kat google earth...bila2 pun boleh ke ? esok malam boleh kalau tak ada hujan....hehehe

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Feb 22, 2010 3:56 pm

sng jer bro...masuk hi way cheras kajang...straight sampai jupe exit 704 bandar tuh usin on...mlm sok bleh jerr...mlm nih ngan bro apiracy kat depan carefour... Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Mon Feb 22, 2010 3:58 pm

ala dah balik ker dari carrefour ? carrefour kat seri petaling ah ? atau ?

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Mon Feb 22, 2010 4:47 pm

randy wrote:ala dah balik ker dari carrefour ? carrefour kat seri petaling ah ? atau ?

carrefour bandar tun hussein onn la...

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Tue Feb 23, 2010 5:55 pm

dah beli belum try dah, dah lewat ni esok aku post apa rasa beza....booster ni hehehe...

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Wed Feb 24, 2010 3:32 am

updated - stok abis...pg nih pun aku nak pos ke 2 lokasi pirat tggu kmunculan mggu depan plak...
p/s : yg jd cepat abis nih sbb rmai yg menunggu sejak aku stop dulu... Mad

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  apiracy on Wed Feb 24, 2010 3:55 am

randy wrote:dah beli belum try dah, dah lewat ni esok aku post apa rasa beza....booster ni hehehe...

aku pun,nak tengok minyak petrol lak...save ke tak. Pick up bertambah,bunyi ekzos pun lain (mungkin sebab smooth kot).

lagipun mtr aku hampir dah habis pantang Very Happy Very Happy Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Wed Feb 24, 2010 4:03 pm

aku dah try start motor...memang senang start dan tak perlu tarik chokkkkk.....hahaha....selalu kalau saya tak start 1 hari je pun kena tarik chokkk sekarang tak perlu dahhhh kekeke....tapi power dgn jimat minyak belum try sebab 2 hari pun hujan kat sini hehehe nanti aku dah try aku akan post....memang cantik....... cheers cheers cheers

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Thu Feb 25, 2010 3:16 pm

dah try semalam memang best.....start motor senang start power memang tambah......tapi satu barang je...power valve senang buka ??????? atau saya punya PV atau carburator set tak jun....... tapi memang kuat selepas aku pasang dgn rpm dah tinggi suara ekzos memang jun ........

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aku den on Thu Feb 25, 2010 3:48 pm

randy wrote:dah try semalam memang best.....start motor senang start power memang tambah......tapi satu barang je...power valve senang buka ??????? atau saya punya PV atau carburator set tak jun....... tapi memang kuat selepas aku pasang dgn rpm dah tinggi suara ekzos memang jun ........

tahniah2 Very Happy

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Thu Feb 25, 2010 4:04 pm

bro denn kedai tak buka esok aku mati dah......nak setting leh......ahad buka ker ? bro ?

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Thu Feb 25, 2010 9:15 pm

tahniah...hehe... cheers nah testimonial tmbahan...

http://ridersmalaya.forumotion.com/barang-motor-utk-dijual-f9/haro-power-booster-kembali-lagi-t4768.htm#327291
matnur_83 wrote:aku dah try..bagus.jimat minyak.kalau 1 kali aku pgi keje dalam 200km isi minyak dalam rm5 (kriss).dulu dalam rm8 untuk full tank..bro untuk LC boleh x?adik aku nak pakai.dia rasa kriss aku pickup lepas pakai barang tu...hehehe
clown

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Mar 01, 2010 9:35 pm

aspide1008 wrote:updated - stok abis...pg nih pun aku nak pos ke 2 lokasi pirat tggu kmunculan mggu depan plak...
p/s : yg jd cepat abis nih sbb rmai yg menunggu sejak aku stop dulu... Mad
tora datang lg (gaya mat sentol)...stok kembali sejak bbrp jam yg lalu Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Tue Mar 02, 2010 2:14 pm

http://www.kawasakikips.com
kayz89 wrote:salam..aku dah try haro ni..aku dpt rasa pikap tambah..top pun tambah gak..mmg puas hati la bli benda ni..

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Sat Mar 06, 2010 9:37 pm

http://putera.forumotion.com/cenderahati-dan-lain-lain-f20/haro-power-booster-untuk-pembakaran-sempurna-oleh-spark-plug-t4585.htm
jenggot wrote:gua takut2 juga mau pakai hpb(MERAH),tapi dah 6 bulan gua pakai memang gua punya vespa mcm awek muda. skali tu gua ikut convoy dgn gua punya klik vespa,langsung tak ada sapa pon dpt potng gua.mmang cukup power..minyak pula gua test dgn kwn gua,kami isi sorang rm5,gua dpt extra skitar 10-15km dah tu bila malam gua punya lampu lebih terang..yg lain2 kelabu asap..tapi tu la bila gua bagitu kat otai2 vespa,depa kata jangan pakai nti ada side efek..terbukti sampai skrang gua punya vespa tetap super power....gua ingat apa tau,bila pakai saja HPB tu..dan dan la tu juga gua punya coil macam baru punya..terima kasih pecipta HARO POWER BOOSTER....

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Tue Mar 09, 2010 7:57 pm

koleksi2 testimonial sejak dahulu kala telah diupdated kat page depan...sekian...huhu Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  mady_z on Wed Mar 10, 2010 9:26 am

salam bro ..

nk tanye .. HPB jenis mane utk tzm . ?

igt nk beli satu .. ;D

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Wed Mar 10, 2010 3:52 pm

salamm...masuk type 1 terus...eheh...type 2 mmg xjuai dah...

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  paly on Sat Mar 20, 2010 3:19 pm

aspide1008 wrote:hhaha...ok mlm nih 10.30 kat depan bas stand carrefour...pernh gak terjalan kaki ke btho..kejap gak rsnya...umah aku belakang sk desa baiduri... Laughing

salam bro aspide,nk tny sket ok ke pkai haro ni?randy ckp ade gak trse effectnye...blh cter sket?? Smile

paly

Location : Bangi-Perak
Humor : tzm forever..

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  randy on Sun Mar 21, 2010 12:35 pm

paly wrote:
aspide1008 wrote:hhaha...ok mlm nih 10.30 kat depan bas stand carrefour...pernh gak terjalan kaki ke btho..kejap gak rsnya...umah aku belakang sk desa baiduri... Laughing

salam bro aspide,nk tny sket ok ke pkai haro ni?randy ckp ade gak trse effectnye...blh cter sket?? Smile

hari tu baru aku beli time sebab motor timing belum set lagi....sekarang dah set cun timing tu saya dah 3 hari tak start dah pun tak paya nak tarik chok....hahahahhaah.......

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Wed Mar 31, 2010 6:57 am

tq...hehe...kpd kamal transformers, kasi la komen sket...hehe... Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  NURADILA on Sun Apr 04, 2010 7:30 pm

lupa lak tanya pasal haro nie pada awak semalam Mad Mad

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  aspide1008 on Mon Apr 05, 2010 4:25 am

bro adi : terlupa prkara biasa....hehe Very Happy
jupe gak thread kal http://tzm150.forumotion.com/info-f14/coil-for-tzm-t302-20.htm#8898
kal_tzm77 wrote:coil aku ori....dah tambah haro pb semalam....ada rasa 10-15% better pickup
Surprised

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  katannaz on Mon Apr 05, 2010 4:45 am

salam bro....
nak try 1 HPB yang power ni bounce
kat mana boleh COD dan masa?
ni no aku yer Faris 0166654377, bleh sms aku untuk tetapkan masa, mekasih......

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: HARO POWER BOOSTER Datang Lagi...

Post  Sponsored content Today at 8:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum