TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Wed Apr 20, 2011 10:04 am

group johor kena tunggu di ayer itam,ada stesen minyk petronas di kawasan susur keluar hiway ayer itam..kita bermula dari melaka lepas jumaat,so sampai ayer itam lebih kurang sejam setengah kemudian...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Thu Apr 21, 2011 8:28 am

minggu noi nak wat colection g kota tinggi...yuran maybe dalam RM 35...masih menanti penyertaan johor dan kl...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Pizi on Thu Apr 21, 2011 10:00 am

nan_fz wrote:minggu noi nak wat colection g kota tinggi...yuran maybe dalam RM 35...masih menanti penyertaan johor dan kl...

Yg yuran RM50 tu dgn yg Rm35 ni lain2 ke Bro Nan? baru 15 org je yg nk join ka?

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  NURADILA on Thu Apr 21, 2011 4:11 pm

kita bermula dari melaka lepas jumaat

kalau sempat aku datang untuk lambai kat tol je la........ Sad Sad
hati2 dlm ride tu nanti.....
semoga selamat pergi dan balik
amin........

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Ara on Wed Apr 27, 2011 7:05 am

salam,

saya nak tanya, operasi ni amcam? Nan sms tadi kata jadi, tapi nak tau tarikh, masa dan bayaran yang betul sebelum wat budget, lagipun saya masih 50 50 untuk approve cuti jumaat ni, so nak stand by ja, kalau jadi approve cuti tu bleh ar join ari jumaat ni, kalau tak jadi susah ar sebab Nan cakap event ni mmg wat ari jumaat? tak leh ubah hari sabtu lagi hahaha

yang menjoki,
-ara-

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  ejal80 on Mon May 02, 2011 10:31 am

best ride nie walaupon tak ramai tapi best sangat

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  roza on Tue May 24, 2011 11:32 am









Bos of d ride














Hehe





_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Sponsored content Today at 9:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum