TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Aloyz_88 on Mon Feb 21, 2011 12:11 pm

nnti akan di kompom kn ahli2 dgc laen yg ingin turut serta.. TQ Very Happy

Aloyz_88
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  TOYOL IJAU on Mon Feb 21, 2011 2:44 pm

Aloyz_88 wrote:nnti akan di kompom kn ahli2 dgc laen yg ingin turut serta.. TQ Very Happy
sapa yg nak g 1ari ja ?

aku nak ikot...2 biji pon jadilah janji ada geng tuk pulang keesokan arinya

xdapat cuti daaaaa....dapat offday ja pada 29hb tu

hehehehe

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Aloyz_88 on Tue Feb 22, 2011 10:57 am

1 hari je xpuas la berjalan kal.. slalunye ari kedua tu la yg paling best.. Very Happy

Aloyz_88
Club Marshall
Club Marshall

Age : 28
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  TOYOL IJAU on Tue Feb 22, 2011 6:01 pm

Aloyz_88 wrote:1 hari je xpuas la berjalan kal.. slalunye ari kedua tu la yg paling best.. Very Happy

kawe koje ops bro.........1mei tu yg xleh skip

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  ayiecs on Thu Feb 24, 2011 8:35 am

nnt aku tgk jadual aku~
mne tau berhasil dpt'n cuti lame..huhu~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  TOYOL IJAU on Thu Feb 24, 2011 9:33 am

aku dah apply cuti 29 apr - 1 mei
approval belom tau lagi

hahahaha

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Fri Feb 25, 2011 6:48 pm

TOYOL IJAU wrote:aku dah apply cuti 29 apr - 1 mei
approval belom tau lagi

hahahaha

heheheh...apply cuti nak kena letak kfc atas meja baru senang lulus...hehehhe

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  ayiecs on Sat Feb 26, 2011 7:17 am

nan_fz wrote:
TOYOL IJAU wrote:aku dah apply cuti 29 apr - 1 mei
approval belom tau lagi

hahahaha

heheheh...apply cuti nak kena letak kfc atas meja baru senang lulus...hehehhe

xbaik rasuah..hehehehe~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  MR.AbeY on Tue Mar 01, 2011 11:43 am

ayiecs wrote:
nan_fz wrote:
TOYOL IJAU wrote:aku dah apply cuti 29 apr - 1 mei
approval belom tau lagi

hahahaha

heheheh...apply cuti nak kena letak kfc atas meja baru senang lulus...hehehhe

xbaik rasuah..hehehehe~

betul, betul, betul...
abey pun cuti dah comform.. cuma sekarang nie simpan bajet ter lah... pegi jauh nie... kali pertama lak 2.. hehhee

MR.AbeY
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : klate and kedah
Humor : “Saya percaya; esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku

http://www.pesaklate88.blogger.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Pizi on Wed Mar 02, 2011 3:59 am

MR.AbeY wrote:
ayiecs wrote:
nan_fz wrote:
TOYOL IJAU wrote:aku dah apply cuti 29 apr - 1 mei
approval belom tau lagi

hahahaha

heheheh...apply cuti nak kena letak kfc atas meja baru senang lulus...hehehhe

xbaik rasuah..hehehehe~

betul, betul, betul...
abey pun cuti dah comform.. cuma sekarang nie simpan bajet ter lah... pegi jauh nie... kali pertama lak 2.. hehhee

Salute lah sama lu Abey! dgn smgt yg kental utk sma 2 memeriahkan progrem snggup dtg dri jaoh tu. Mu dr Klate ye dak Abey?

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Ara on Mon Apr 04, 2011 2:09 pm

assalamualaikum kawan hantu permotoran sekalian,

paling ara suka,
Objektif tersirat : Menutup mulut bikers yang citer lebat tp sebenarnya kosong,citer banyak x guna,jom folow baru tau ride jauh syok ke x...takat citer jer poyo baik simpan jer moto tu kat rumah@mudahkan jer kat mudah.my...

mmg mantap motto ride kali ni, haha kena kat sapa tu tak tau la no, dan kepada brader Nan, rasanya aku dah mengompomkan diri ku ini pada hari kenduri amin ari tu kan, aku akan turun, tapi rasanya masih lagi 70/30 sebab ride 29 tu jatuh hari jumaat kan? dan hari jumaat saya masih bekerja, insyaAllah kalau diizinkan boleh cuti tadak hal.

kalau boleh nanti ara akan kompomkan ngan geng perak tengok camna, kalau depa bleh join, at least group utara ada ramai sket, brader Nan tlg kompomkan dengan depa, hopefully diorang join, ada backup sket kalau pa pa hal nanti.

kepada group utara yang nak join nanti bleh kita gerak sama2.. pa pa hal bleh roger ara di talian tak bebas tol.. 019 5066030. nanti kita cuba bincang2 untuk collect lagi biker dari utara untuk meramaikan event kali ni, tapi kepada penganjur event, make sure ride mau gempak r, jauh2 datang nak gak merasa kamben golek ka.. ayam gelek motokar ka kan.. hahaha

so.. sampai sini ja la ara melalut na.. tak selalu bleh dapat tenet ni, busy ngan keja, dah ada masa ni alang alang mengarut p la sat kat sini kan.. keke.. salamz tu all..

regard,
Ara

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  matsidi on Mon Apr 04, 2011 9:37 pm

mantap bro ara

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  ejal80 on Wed Apr 06, 2011 2:05 pm

antara pic lokasi akan dijajahi dikota tinggi








ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  abob on Thu Apr 07, 2011 2:12 am

gmbar cantik....tp nape kecik...jimat space ke??

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  matsidi on Thu Apr 07, 2011 10:02 am

aku itut

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Sun Apr 10, 2011 4:15 pm

nan_fz wrote:Salam,

Setelah menerima pelbagai cadangan,kritikan membina,kutukan dan juga makian,IBC cawangan Melaka ingin mencadangkan ride santai ke Kota Tinggi,Johor..antara cadangan yang telah diterima daripada ahli IBC Melaka adalah spt berikut :

Tempat : Kota Tinggi,Johor
Tarikh : 29 April 2011 ~ 1 Mei 2011
Bayaran penyertaan : RM50


Penganjur : IBC Melaka!!

Objektif tersurat : Menambah pengalaman bikers2 berkonvoi di samping menikmati keindahan pantai,mengeratkan sillaturrahim sesama bikers...

Objektif tersirat : Menutup mulut bikers yang citer lebat tp sebenarnya kosong,citer banyak x guna,jom folow baru tau ride jauh syok ke x...takat citer jer poyo baik simpan jer moto tu kat rumah@mudahkan jer kat mudah.my...

Setakat ni cadangan ini masih dalam peringkat awal,saje bagitau awal untuk memudahkan bikers untuk bersiap sedia dari segi mental & fizikal (termasuk kewangan lah ye..)

So harap kawan2 bikers sume yang ada maklumat yang bleh membantu ride ni dapat memberi pendapat masing2...Semoga ride kali ni berjalan lancar dan jayanya...

Bikers2 yang rasa dah bleh comfirm nak join bleh update nama kat bawah ni yer...

Regards,
Nan_fz

Senarai nama peserta yang maleh nak citer lebat tp hebat macam jebat:

1.Adi IBC Melaka
2.Abg Tuah IBC Melaka
3.Ejal IBC Melaka
4.Nan_fz IBC Melaka
5.Roza TZM frenzy/DGC Twisted Evil
6.Cif.Fendi IBC HQ
7.Mr.abey -SUT
8. toyol ijau-kal DGC
9. Ara Legacy
10.Din Melaka
11.Halim PVMC
12.Bob IBC Melaka
13.Mat Sidi
14.
15.



nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Ara on Wed Apr 13, 2011 10:44 am

nan_fz wrote:
nan_fz wrote:Salam,

Setelah menerima pelbagai cadangan,kritikan membina,kutukan dan juga makian,IBC cawangan Melaka ingin mencadangkan ride santai ke Kota Tinggi,Johor..antara cadangan yang telah diterima daripada ahli IBC Melaka adalah spt berikut :

Tempat : Kota Tinggi,Johor
Tarikh : 29 April 2011 ~ 1 Mei 2011
Bayaran penyertaan : RM50


Penganjur : IBC Melaka!!

Objektif tersurat : Menambah pengalaman bikers2 berkonvoi di samping menikmati keindahan pantai,mengeratkan sillaturrahim sesama bikers...

Objektif tersirat : Menutup mulut bikers yang citer lebat tp sebenarnya kosong,citer banyak x guna,jom folow baru tau ride jauh syok ke x...takat citer jer poyo baik simpan jer moto tu kat rumah@mudahkan jer kat mudah.my...

Setakat ni cadangan ini masih dalam peringkat awal,saje bagitau awal untuk memudahkan bikers untuk bersiap sedia dari segi mental & fizikal (termasuk kewangan lah ye..)

So harap kawan2 bikers sume yang ada maklumat yang bleh membantu ride ni dapat memberi pendapat masing2...Semoga ride kali ni berjalan lancar dan jayanya...

Bikers2 yang rasa dah bleh comfirm nak join bleh update nama kat bawah ni yer...

Regards,
Nan_fz

Senarai nama peserta yang maleh nak citer lebat tp hebat macam jebat:

1.Adi IBC Melaka
2.Abg Tuah IBC Melaka
3.Ejal IBC Melaka
4.Nan_fz IBC Melaka
5.Roza TZM frenzy/DGC Twisted Evil
6.Cif.Fendi IBC HQ
7.Mr.abey -SUT
8. toyol ijau-kal DGC
9. Ara Legacy
10.Din Melaka
11.Halim PVMC
12.Bob IBC Melaka
13.Mat Sidi
14.
15.



Pembetulan disitu wahai encik nan, Ara IBC, saya tak pakai Ara Legacy, trademark lari kang bro.. jangan cenggini.. Crying or Very sad hahaha

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Ara on Thu Apr 14, 2011 11:17 am

kepada tuan penganjur, tolong list tintatif program or aturcara, nak tau perjalanan camna so bleh budget nanti. 29/4 jatuh hari jumaat, risau betoi la hari tu, kang cuti tak approve kang susah nanti.. >.<" V

-ara-

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Thu Apr 14, 2011 8:25 pm

Ara wrote:kepada tuan penganjur, tolong list tintatif program or aturcara, nak tau perjalanan camna so bleh budget nanti. 29/4 jatuh hari jumaat, risau betoi la hari tu, kang cuti tak approve kang susah nanti.. >.<" V

-ara-

orrait...akan den update secepat mungkin...sekarang ngah kumpul orang dulu...tp rasanya kita akan gerak pas solat jumaat di melaka...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Ara on Fri Apr 15, 2011 11:02 am

adeh, so sapa2 nak join kena amik cuti ka? huhu... bahaya betoi ride korang ni.. hahaha Razz

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Fri Apr 15, 2011 9:06 pm

Ara wrote:adeh, so sapa2 nak join kena amik cuti ka? huhu... bahaya betoi ride korang ni.. hahaha Razz

hehehehe....nampaknya mmg camtu la...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  NURADILA on Sat Apr 16, 2011 6:51 am

minta maaf bos
terpaksa tarik diri Sad Sad Sad
coz ke kelantan pulak masa tu
arahan big boss...... hahaha

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  TOYOL IJAU on Sat Apr 16, 2011 11:50 am

NURADILA wrote:minta maaf bos
terpaksa tarik diri Sad Sad Sad
coz ke kelantan pulak masa tu
arahan big boss...... hahaha

patik ke kedah.....urusan kuarga
tapi jangan tekejut kalau tetiba patik timbul........jeng jeng jeeeennnggggg

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Pizi on Sun Apr 17, 2011 4:24 pm

Terbaru dpd aku! aku mgkin akn ikot beserta dgn Noriman dpd BiPi! tpi klo aral menegakla klo dia melintang maka maaf ye kengkawan! (kputusan 98%) bley x bley? sunny albino clown alien tongue

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Pizi on Mon Apr 18, 2011 11:36 am

nan_fz wrote:
nan_fz wrote:Salam,

Setelah menerima pelbagai cadangan,kritikan membina,kutukan dan juga makian,IBC cawangan Melaka ingin mencadangkan ride santai ke Kota Tinggi,Johor..antara cadangan yang telah diterima daripada ahli IBC Melaka adalah spt berikut :

Tempat : Kota Tinggi,Johor
Tarikh : 29 April 2011 ~ 1 Mei 2011
Bayaran penyertaan : RM50


Penganjur : IBC Melaka!!

Objektif tersurat : Menambah pengalaman bikers2 berkonvoi di samping menikmati keindahan pantai,mengeratkan sillaturrahim sesama bikers...

Objektif tersirat : Menutup mulut bikers yang citer lebat tp sebenarnya kosong,citer banyak x guna,jom folow baru tau ride jauh syok ke x...takat citer jer poyo baik simpan jer moto tu kat rumah@mudahkan jer kat mudah.my...

Setakat ni cadangan ini masih dalam peringkat awal,saje bagitau awal untuk memudahkan bikers untuk bersiap sedia dari segi mental & fizikal (termasuk kewangan lah ye..)

So harap kawan2 bikers sume yang ada maklumat yang bleh membantu ride ni dapat memberi pendapat masing2...Semoga ride kali ni berjalan lancar dan jayanya...

Bikers2 yang rasa dah bleh comfirm nak join bleh update nama kat bawah ni yer...

Regards,
Nan_fz

Senarai nama peserta yang maleh nak citer lebat tp hebat macam jebat:

1.Adi IBC Melaka
2.Abg Tuah IBC Melaka
3.Ejal IBC Melaka
4.Nan_fz IBC Melaka
5.Roza TZM frenzy/DGC Twisted Evil
6.Cif.Fendi IBC HQ
7.Mr.abey -SUT
8. toyol ijau-kal DGC
9. Ara Legacy
10.Din Melaka
11.Halim PVMC
12.Bob IBC Melaka
13.Mat Sidi
14.Pizi (BP mari)
15.Noriman (BP gak)
16.
17.
18.
19.
100.

Mgikot ktrangan Mr Nan bg yg dpd BP tggu kat Ayeritam, jdi soklannye
1. pkol brape tu bro nak kne ad?
2. kat pondok mne plak nak kna tggu?




Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Wed Apr 20, 2011 10:04 am

group johor kena tunggu di ayer itam,ada stesen minyk petronas di kawasan susur keluar hiway ayer itam..kita bermula dari melaka lepas jumaat,so sampai ayer itam lebih kurang sejam setengah kemudian...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Thu Apr 21, 2011 8:28 am

minggu noi nak wat colection g kota tinggi...yuran maybe dalam RM 35...masih menanti penyertaan johor dan kl...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Sponsored content Today at 9:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum