TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Sat Feb 12, 2011 10:55 pm

Salam,

Setelah menerima pelbagai cadangan,kritikan membina,kutukan dan juga makian,IBC cawangan Melaka ingin mencadangkan ride santai ke Kota Tinggi,Johor..antara cadangan yang telah diterima daripada ahli IBC Melaka adalah spt berikut :

Tempat : Kota Tinggi,Johor
Tarikh : 29 April 2011 ~ 1 Mei 2011
Bayaran penyertaan : Masih belum pasti


Penganjur : Masih dalam pencarian,lau geng2 sebelah Johor leh wat lagi bagus!!

Objektif tersurat : Menambah pengalaman bikers2 berkonvoi di samping menikmati keindahan pantai,mengeratkan sillaturrahim sesama bikers...

Objektif tersirat : Menutup mulut bikers yang citer lebat tp sebenarnya kosong,citer banyak x guna,jom folow baru tau ride jauh syok ke x...takat citer jer poyo baik simpan jer moto tu kat rumah@mudahkan jer kat mudah.my...

Setakat ni cadangan ini masih dalam peringkat awal,saje bagitau awal untuk memudahkan bikers untuk bersiap sedia dari segi mental & fizikal (termasuk kewangan lah ye..)

So harap kawan2 bikers sume yang ada maklumat yang bleh membantu ride ni dapat memberi pendapat masing2...Semoga ride kali ni berjalan lancar dan jayanya...

Bikers2 yang rasa dah bleh comfirm nak join bleh update nama kat bawah ni yer...

Regards,
Nan_fz

Senarai nama peserta yang maleh nak citer lebat tp hebat macam jebat:

1.Adi IBC Melaka
2.Abg Tuah IBC Melaka
3.Ejal IBC Melaka
4.Nan_fz IBC Melaka
5.Roza TZM frenzy/DGC
6.Cif.Fendi IBC HQ
7.Mr.abey -SUT
8. toyol ijau-kal DGC
9. Ara IBC
10.Din Melaka
11.Halim PVMC
12.Bob IBC Melaka
13.Mat Sidi
14.
15.




Last edited by nan_fz on Fri Feb 18, 2011 11:28 pm; edited 2 times in total

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  pali on Sat Feb 12, 2011 11:18 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  ejal80 on Sun Feb 13, 2011 12:57 am

wahh ada makian lak ehh tu lum cerita lebat macam bulu ketiak hahahah.amacam ada bran ke kita ke johor hihihi

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  NURADILA on Sun Feb 13, 2011 4:57 am

Laughing Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  NURADILA on Sun Feb 13, 2011 5:02 am

bos lupa tanya
blok nak bawak ke nanti???hahahaha Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  roza on Sun Feb 13, 2011 7:10 am

dah update nama...haha Twisted Evil

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  NURADILA on Sun Feb 13, 2011 7:30 am

kalau dapat buat baju
utk event nie lagi cantekk....
bukan nak cari untung...
tapi untuk kenangan bersama2
kengkawan m.... Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  mady_z on Sun Feb 13, 2011 1:37 pm

salam bro nan .. ni nk gtau ..
aku xdapat nk join kalau tarikh yg ditetapkan oleh bro nan sbb aku nye cuti sem 9 Mei ..

huhuh .. xkan la ride kali ni melepas lagi .. .. ride yg melaka aku dah melepas.. Sad Sad Sad

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  aspide1008 on Sun Feb 13, 2011 2:46 pm

wahh...kota tinggi?? boleh jumpa dgn bekas anak murid Razz

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Sun Feb 13, 2011 11:30 pm

madi : maybe tarikh ni xkan diubah memandangkan masa ni ajer yang ada cuti ari isnin...so lau ada komitmen lain tu jangan susah hati..next time still ada banyak ride yang akan kita buat

adi : blok nak kena bawak,tenggiling pun nak kena gak...hahahha

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  MR.AbeY on Mon Feb 14, 2011 7:04 am

abey pun tak pasti boleh follow ker tidak... sebab abey free ride dari kedah ker kl untuk berkumpul... jalan lak tak tahu..... hari 2 pegi sungkai pun tersilap perhentian.. hahhaa... klu ada ride dari kedah senang la sikit abey follow... tgk yit ngan fago macam mana....

MR.AbeY
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : klate and kedah
Humor : “Saya percaya; esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku

http://www.pesaklate88.blogger.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  mady_z on Mon Feb 14, 2011 4:28 pm

nan_fz wrote:madi : maybe tarikh ni xkan diubah memandangkan masa ni ajer yang ada cuti ari isnin...so lau ada komitmen lain tu jangan susah hati..next time still ada banyak ride yang akan kita buat

adi : blok nak kena bawak,tenggiling pun nak kena gak...hahahha

hehe .. xpe lah bro ..ade rezeki aku join .. Smile

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Mon Feb 14, 2011 7:00 pm

aik..cam ramai yang x berani nak folow jer ni...hahahaha..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Pizi on Mon Feb 14, 2011 7:48 pm

Bak kata Mahirzen.... Insyaallah....Insyaallah your find a wayyy..... What a Face

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  abob on Wed Feb 16, 2011 7:07 am

nan_fz wrote:aik..cam ramai yang x berani nak folow jer ni...hahahaha..
ahahaha...mayb dorg masih tgh nk plan tu... Very Happy
aku tk dpt polow nan, sbb wife aku dlm pantang time tu...anak ke-2 insyaALLAH... Very Happy Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  mhazrik on Wed Feb 16, 2011 8:14 am

nan_fz wrote:aik..cam ramai yang x berani nak folow jer ni...hahahaha..

moto siap boleh p..nanti klau p takut kena tinggai............................. No No No

mhazrik
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : cheras hulu langat

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Wed Feb 16, 2011 10:07 am

abob wrote:
nan_fz wrote:aik..cam ramai yang x berani nak folow jer ni...hahahaha..
ahahaha...mayb dorg masih tgh nk plan tu... Very Happy
aku tk dpt polow nan, sbb wife aku dlm pantang time tu...anak ke-2 insyaALLAH... Very Happy Very Happy

xpe bos..setelkan dulu hal orang umah tu....wah..bertambah la rezeki bro abob...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  abob on Wed Feb 16, 2011 11:32 am

nan_fz wrote:
abob wrote:
nan_fz wrote:aik..cam ramai yang x berani nak folow jer ni...hahahaha..
ahahaha...mayb dorg masih tgh nk plan tu... Very Happy
aku tk dpt polow nan, sbb wife aku dlm pantang time tu...anak ke-2 insyaALLAH... Very Happy Very Happy

xpe bos..setelkan dulu hal orang umah tu....wah..bertambah la rezeki bro abob...
ehehehe tima kasih bos... Very Happy Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  MR.AbeY on Thu Feb 17, 2011 4:36 am

abey dah handle cuti dan bajet... sumernya dah clear... tak der masalah....
tapi yang masalahnya satu jer... siapa lagi ride dari kedah atau pineng.. yang boleh bawa abey ker kuala lumpur... hehhee

MR.AbeY
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : klate and kedah
Humor : “Saya percaya; esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku

http://www.pesaklate88.blogger.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  roza on Thu Feb 17, 2011 8:30 am

MR.AbeY wrote:abey dah handle cuti dan bajet... sumernya dah clear... tak der masalah....
tapi yang masalahnya satu jer... siapa lagi ride dari kedah atau pineng.. yang boleh bawa abey ker kuala lumpur... hehhee
hoho..grk cam hr tuh la.
yeay..leh jumpa abey lg
tp kali nih kita ride sme2 ye:)

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  MR.AbeY on Fri Feb 18, 2011 4:19 am

roza wrote:hoho..grk cam hr tuh la.
yeay..leh jumpa abey lg
tp kali nih kita ride sme2 ye:)

yer kak roza... tapi abg jan ikut tak...

MR.AbeY
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : klate and kedah
Humor : “Saya percaya; esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku

http://www.pesaklate88.blogger.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  nan_fz on Fri Feb 18, 2011 11:30 pm

aik,geng johor senyap jer...cam goyang jer ni...kekekekek...ayat pembakar hati...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  abob on Sat Feb 19, 2011 6:55 am

nan_fz wrote:aik,geng johor senyap jer...cam goyang jer ni...kekekekek...ayat pembakar hati...
senyap sbb banjir lg kot... Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Aloyz_88 on Mon Feb 21, 2011 12:11 pm

nnti akan di kompom kn ahli2 dgc laen yg ingin turut serta.. TQ Very Happy

Aloyz_88
Club Marshall
Club Marshall

Age : 28
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  TOYOL IJAU on Mon Feb 21, 2011 2:44 pm

Aloyz_88 wrote:nnti akan di kompom kn ahli2 dgc laen yg ingin turut serta.. TQ Very Happy
sapa yg nak g 1ari ja ?

aku nak ikot...2 biji pon jadilah janji ada geng tuk pulang keesokan arinya

xdapat cuti daaaaa....dapat offday ja pada 29hb tu

hehehehe

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Ride Tersurat Tersirat!!!~~~Kota Tinggi...

Post  Sponsored content Today at 12:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum