TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

View previous topic View next topic Go down

Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  Qaseh Dilla on Mon Jan 03, 2011 10:10 am

Kasih kita tidak kesampaian..... Sad setelah kekecewaan melanda ..uhuk uhuk Sad

Menunggu tepak sirih untuk di risik Very Happy lol!

TZM standed
Warna Hitam
Tahun 1995
150 cc
Tayar belakang baru tukar
Baru lepas ovohall ..pssttt betul ke ejaan ni ..ihik Laughing
Tk pakai 2T pump...campur... What a Face sebab nya...sebab nya..adehhh malas nk beri sebab.. Exclamation
CDI rosak.. wayer touch tk touch..kena g hntar kedai ...

Jika berminat sila hubungi saya di talian ... 013-3847076
Harga RM 1500 ... ambil seada nya flower no negotiable...











[img][/img]

Qaseh Dilla
Private frenzy
Private frenzy

Location : Hati mu

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  ejal80 on Mon Jan 03, 2011 5:31 pm

sayang nya nak jual alah repair je gerenti ok punya

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  amirul2003 on Tue Jan 04, 2011 7:04 pm

adoi syg gile nk jual skrg nie dh musim M nk naik blik......

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  Qaseh Dilla on Wed Jan 05, 2011 6:35 am

owh iye ke.... tk ada org nk tolong guide kan Sad sebab tu lah ..uhuk

Qaseh Dilla
Private frenzy
Private frenzy

Location : Hati mu

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  abob on Wed Jan 05, 2011 6:43 am

kalo takat cdi pb, bole je setel...ramai kwn2 dlm ni,bole bertnya..nk sedap lg bwk moto trn port...tgk mana yg dkt..ampang ada...gmbak ada...selayang ada...tp kalo niat dihati mmg dh tamaw pakai M lg tkpe le...mayb nk upgrade barangkali... Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  dot on Wed Jan 05, 2011 8:43 am

betul tu...mmbr2 kan ramai bole mbantu..... anto kedai lain jadi nye

@dilla,lame gk ye sadai kt kedai ...

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  ejal80 on Wed Jan 05, 2011 1:22 pm

kalau takat cdi rosak dan tuty baru modal rm200

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  bai89 on Sun Jan 09, 2011 6:54 pm

ai bro,ade lagi ker m ni ?

bai89
Private frenzy
Private frenzy

Location : malaysiaraya

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  mady_z on Tue Jan 11, 2011 5:31 am

area mane beb ??
rm1500 best dah harge tu ..

banyak ke kos nk kena buat balik ?

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  ejal80 on Tue Jan 11, 2011 9:15 am

rasanya tuan moto tak jadi jual kot .cuba lah call modal tak banyak pon buat tzm nie

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  amirul2003 on Tue Jan 11, 2011 8:50 pm

kalu x jdi jual selmt lah 1 M drpda ditalak heheheheks

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  ayiecs on Wed Jan 12, 2011 8:56 am

aku ade tanye gak hr tu..
mybe buat moto ni kne modal lebih sket..
wayering problem barangkali~
kne check sume..tp byk barang yg ok lg~
klo leh wat,xyah la jual..mmber2 rmi~juz call la ye~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  bai89 on Wed Jan 12, 2011 6:57 pm

aku ade call tuan tanah ari tu, kate nye dah ade orang masuk merisik..

kalau ade rezki...dpt naik genting balik..hehe Twisted Evil Twisted Evil

bai89
Private frenzy
Private frenzy

Location : malaysiaraya

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  cari motor on Sat Jun 18, 2011 2:26 pm

[quote="Qaseh Dilla"]Kasih kita tidak kesampaian..... Sad setelah kekecewaan melanda ..uhuk uhuk Sad

Menunggu tepak sirih untuk di risik Very Happy lol!

TZM standed
Warna Hitam
Tahun 1995
150 cc
Tayar belakang baru tukar
Baru lepas ovohall ..pssttt betul ke ejaan ni ..ihik Laughing
Tk pakai 2T pump...campur... What a Face sebab nya...sebab nya..adehhh malas nk beri sebab.. Exclamation
CDI rosak.. wayer touch tk touch..kena g hntar kedai ...

Jika berminat sila hubungi saya di talian ... 013-3847076
Harga RM 1500 ... ambil seada nya flower no negotiable...






dah ade org beli ke? tz kt area mane?

cari motor

Age : 23
Location : johor bahru
Humor : ape2 yg best di tunggang...aku suke!!!

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  alan on Wed Jun 22, 2011 1:58 pm

owner ada area KL.. cuba call risik...

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  posto_tzm on Wed Jun 22, 2011 8:09 pm

jangan la jual...kalau nak jual jugak, jual kat aku..pastu bila i dah buat balik, jangan claim naa ;p

to seller,
kalau nak jual, kasi tau ye Wink

posto_tzm
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  xpeada on Thu Jun 23, 2011 4:58 am

posto_tzm wrote:jangan la jual...kalau nak jual jugak, jual kat aku..pastu bila i dah buat balik, jangan claim naa ;p

to seller,
kalau nak jual, kasi tau ye Wink

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil kau nie nak merisik mana satu...moto atau tuannya....aku bukan cayer sgt kat kau Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  bujang on Thu Jul 07, 2011 3:43 pm

ada lg x ni? area mana? berkenan nk pinang ni..

bujang
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : egypt

Back to top Go down

Re: Dengan berat hati ku melepas kan kau pergi... wahai TZM ku

Post  Sponsored content Today at 12:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum