TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Bookmark link site kegemaran korang dengan google bookmark.

View previous topic View next topic Go down

Bookmark link site kegemaran korang dengan google bookmark.

Post  viper0308 on Wed Jul 07, 2010 7:08 pm

salam..tutorial utk harini ialah:

Bookmark link site kegemaran korang dengan google bookmark.
kadang kite nk simpan link tu tp pc kt rumah plak kan?ataupun kdg2 link kite simpan tu ade kt rumah tp nk access dr tmpt lain xbleh lak kan?
so penyelesaiannye gune je la online bookmark dari google ni..
hehehhe...sonang je nk buatnye..1st skali korang mesti ade satu akaun google(gmail).


1. pergi ke link ni:
www.google.com/bookmarks/l
pastu sign in gune akaun google korang.





2. klik link create a new list:





3.taipkan list name dan description dan tekan butang create list:





4.copy dan pastekan link yg nak disimpan tu..lepas tu tekan butang add:





5.haa..dh siap..bleh ulang step 4 utk simpan link yang lain pula..senang je kan?mmg simple tp sgt bergune..





sekian shj...salam dan selamat mem-bookmark....::dansa::


http://www.ehoza.com/v4/forum/tutorial/108406-bookmark-link-site-kegemaran-korang-dengan-google-bookmark.html


viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum