TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

View previous topic View next topic Go down

Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

Post  abearygganas on Sat Mar 20, 2010 3:22 pm

Askum dan selamat sejahtera di ucapkan kepada warga TZM Frenzy
saya da nak jual skit brg2 moto yg bersepahan di rumah saya ni n umah kawan sy skali....



berikut barang2 yg ingin di pindah milik :

YAMAHA TZM 150

Mangkuk clutch complete ngan friction plate,clutch plate,damper ring dsb + sbijik lagi tu @ smua yang da dlam gambar tu la = [b]RM 300[/b] RM250
Photobucket

Power valve n smua yg dalam gambar tu = RM 50 RM30

Photobucket

Gearbox,balancing engine dsb (xtermasuk kulit enjin) = RM 150 RM100

Photobucket

Papan coil complete ngan stator coil coil lampu ngan mangkuk2 dia skali = RM180 RM140

Photobucket

Disc depan,caliper,master pump(xtermasuk rim) = RM 280 RM220

Photobucket

Disc blakang,caliper,master pump(xtermasuk rim) = RM 250 RM180
Photobucket

Monoshock(dah jek kasi tinggi skit) = RM 100 RM 80
Photobucket

smua barang2 di atas tu mmg fully function lagi n bleh nego ckit2 mengikut harga qoriah masing2...
xda masaalah...

POS/Courier free(tidak melebihi 1kg besi)
area jitra-a.star bleh COD

untuk maklumat lanjut sila hubungi:
017-492 8994(Shamil)





Ni plak kategori tank bawah seat,member saya punya item


YAMAHA NOUVO
Gearbox ngan housing dia rasa2 aku(original) = RM 200
Photobucket

Photobucket


HONDA WAVE 125

Clutch complete set = RM 180
Photobucket

Starter moto complete ngan gear2 dia skali = RM 160
Photobucket


YAMAHA 125Z


blok standard 125z xsleeve = RM 150

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Smua item2 di atas ni pon bleh letgo sampai blahak..
POS/Courier free(tidak melebihi 1kg besi)
area jitra-a.star bleh COD


Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
017-534 8821(Pak Kob)


Sekian,
Terima Kasih
cheers cheers


Last edited by abearygganas on Mon Mar 22, 2010 7:21 am; edited 4 times in total

abearygganas

Location : kedahh

Back to top Go down

Re: Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

Post  muk on Sat Mar 20, 2010 11:25 pm

nie aku tolong kasi gambar kuar yer....

abearygganas wrote:Askum dan selamat sejahtera di ucapkan kepada warga TZM Frenzy
saya da nak jual skit brg2 moto yg bersepahan di rumah saya ni n umah kawan sy skali....



berikut barang2 yg ingin di pindah milik :

YAMAHA TZM 150

Mangkuk clutch complete ngan friction plate,clutch plate,damper ring dsb + sbijik lagi tu @ smua yang da dlam gambar tu la = RM 300



Power valve n smua yg dalam gambar tu = RM 50




Gearbox,balancing engine dsb (xtermasuk kulit enjin) = RM 150




Papan coil complete ngan stator coil coil lampu ngan mangkuk2 dia skali =RM180




Disc depan,caliper,master pump(xtermasuk rim) = RM 280




Disc blakang,caliper,master pump(xtermasuk rim) = RM 250


Monoshock(dah jek kasi tinggi skit) = RM 100


smua barang2 di atas tu mmg fully function lagi n bleh nego ckit2 mengikut harga qoriah masing2...
xda masaalah...

POS/Courier free(tidak melebihi 1kg besi)
area jitra-a.star bleh COD

untuk maklumat lanjut sila hubungi:
017-492 8994(Shamil)





Ni plak kategori tank bawah seat,member saya punya item


YAMAHA NOUVO
Gearbox ngan housing dia rasa2 aku(original) = RM 200





HONDA WAVE 125

Clutch complete set = RM 180


Starter moto complete ngan gear2 dia skali = RM 160



YAMAHA 125Z


blok standard 125z xsleeve = RM 150








Smua item2 di atas ni pon bleh letgo sampai blahak..
POS/Courier free(tidak melebihi 1kg besi)
area jitra-a.star bleh COD


Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
017-534 8821(Pak Kob)


Sekian,
Terima Kasih
cheers cheers

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

Post  abearygganas on Sun Mar 21, 2010 9:57 am

xkeluar ke?huhu..malunya ana...tq muk..

abearygganas

Location : kedahh

Back to top Go down

Re: Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

Post  do88 on Wed May 05, 2010 7:00 am

bro dapat kirim ke indonesia tak?

do88
Private frenzy
Private frenzy

Location : indonesia

Back to top Go down

Re: Barang tzm,wave125(dengan izin),ngan nouvo(dengan izin)...HARGA TURUN

Post  Sponsored content Today at 3:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum