TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

View previous topic View next topic Go down

Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Thu Jul 22, 2010 9:41 am

alhamdulillah dah siap tzm saya, nak advertise sket.. wuu wuu
bersyukur kepada Allah s.w.t kerana tanpa berkatnya tak mungkin saya dapat siapkan tzm ni, special thanks to my family, bro Amin, bro Rafi dan Mamat sebab tanpa diorang, tak mungkin saya dapat siapkan tzm saya dengan jayanya.. hanya Allah s.w.t dapat membalas budi dan jasa anda semua, dan jugak special thanks to all team frenzy, ibc, dgc, chikara dan semua sahabat sahabat tzm kerana tak putus putus memberi semangat dan harapan kepada saya yang baru menceburi bidang tzm ni..

jutaan terima kasih kepada anda semua..

regard,
-Ara-

TZM ni di ambil sempena tradisi "Koyak Town Melaka" pada 21.7.2010. semoga terhibur..

lokasi : Bukit Rambai > Tanjung Malim > Klebang > Mahkota Parade > Eye On Malaysia > TNB Melaka (opis bro NURADILA)

antara sahabat yang terlibat dalam operasi ni:
Ara
bro Amin
bro Rafi
bro Mamat
bro Zam
bro Nizam
bro Zulhelmi
bro NURADILA
bro Mizi
bro Remy















































sekian terima kasih.

regard,
-Ara-

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Redchili Dgc on Thu Jul 22, 2010 11:11 am


Itu ah guna nya kenkawan....bila susah tolong menolong....hehe

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Thu Jul 22, 2010 4:41 pm

Redchili Dgc wrote:
Itu ah guna nya kenkawan....bila susah tolong menolong....hehe

betul2 bro, nasib la jumpak kengkawan camni.. bak kata orang.. kawan susah mmg susah nak cari.. kawan senang mmg senang nak cari.. susah nak jumpak kengkawan camni.. susah senang kita tanggung sesama.. perghh terharu gila.. 2 minggu yang amat bermakna bagi saya.. huhu insyaAllah menda yang sama jugak saya akan buat tak kira sapa pon.. kengkawan ada masalah then kita mampu tolong insyaAllah kita akan tolong setakat yang boleh..

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  apiracy on Thu Jul 22, 2010 6:35 pm

alhamdulillah...amin Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  naSiBungKus on Thu Jul 22, 2010 8:23 pm

emak kata..

baju yg putih bersih senang dicari..
tp hati yg bersih sukar dicari..

hehehe..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  budak AG on Thu Jul 22, 2010 9:35 pm

bgus nye ara nihhhhh.....
ank sapa la ni....
hahaha.....

pape pon, mto gmpak...
siap tulis name kat fairing lg....
hehehe

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  tzm ku tak laju on Fri Jul 23, 2010 4:36 am

woi..
bapak la..
moto ara semat wo..
ade name ara lagi tu..
zam..tulisan die kuning malam terang ek??haha
aku rugi la xdpt join korang..
sampai ati korang x roger aku.. Sad
sedih le..hadoi

tzm ku tak laju
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah,melaka
Humor : bdk ag kene tapau racing bee

http://habib_flight90@yahoo.com.my

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  kal_tzm77 on Fri Jul 23, 2010 4:45 am

Ara wrote:
Redchili Dgc wrote:
Itu ah guna nya kenkawan....bila susah tolong menolong....hehe

betul2 bro, nasib la jumpak kengkawan camni.. bak kata orang.. kawan susah mmg susah nak cari.. kawan senang mmg senang nak cari.. susah nak jumpak kengkawan camni.. susah senang kita tanggung sesama.. perghh terharu gila.. 2 minggu yang amat bermakna bagi saya.. huhu insyaAllah menda yang sama jugak saya akan buat tak kira sapa pon.. kengkawan ada masalah then kita mampu tolong insyaAllah kita akan tolong setakat yang boleh..


kuda merah tu ko punya ker?

perkh caya lah beb

memang top lah nampaknya


tapi kan....apasal dia minum air ais krim soda?
kasi power ya

hehehehehe



kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Fri Jul 23, 2010 5:24 am

apiracy wrote:alhamdulillah...amin Very Happy

amin.. xD

naSiBungKus wrote:emak kata..

baju yg putih bersih senang dicari..
tp hati yg bersih sukar dicari..

hehehe..

hahaha.. macam macam ang nasibungkus.. kekeke pengaruh iklan ni.. kekeke

budak AG wrote:bgus nye ara nihhhhh.....
ank sapa la ni....
hahaha.....

pape pon, mto gmpak...
siap tulis name kat fairing lg....
hehehe

thanks bro, huhu tengkiu sebab bawak moto tunda malam tu na.. mana tau kot kot apa jadi ka pa kan.. kekeke tapi bak kata bro Rafi ar.. "sorry ar kalau termakan asap 2t.." xD

tzm ku tak laju wrote:woi..
bapak la..
moto ara semat wo..
ade name ara lagi tu..
zam..tulisan die kuning malam terang ek??haha
aku rugi la xdpt join korang..
sampai ati korang x roger aku.. Sad
sedih le..hadoi

hahaha nak buat camna, time aku kol ang ada kat sepang tgh hari tu.. malas nak nyusahkan.. sepang > town melaka jauh gak tu.. susahkan ang ja.. tu yang tak nak roger.. kekeke lagipun kalau ang datang sure lagi best.. kembar aku tuuuu.. hahaha nanti kita bergambar kembar berdua.. hahaha

kal_tzm77 wrote:kuda merah tu ko punya ker?

perkh caya lah beb

memang top lah nampaknya


tapi kan....apasal dia minum air ais krim soda?
kasi power ya

hehehehehe

ya bro kuda baby merah tu saya punya, thanks bro..

haaa sedikit tips untuk semua nak bagi moto meletop pada kelajuan 240km/j.. letak sedikit air ais krim soda.. garam 1 peket.. gula letak sket ja sebab gula skang mahal.. tak leh letak bebanyak.. haa insyaAllah.. moto akan meletop pada kelajuan 240km/j.. hahaha lawak ja lawak ja.. jangan p buat plak.. kang masak aku lak.. kekeke

apa apa pon.. mmg best malam tu.. kalau lagi ramai lagi best.. tapi tak pa, malam tu just nak merasmikan tzm aku ke town melaka.. alhamdulillah.. tiada masalah yang menimpa..

thanks to all

regard,
-Ara-



Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  budak AG on Fri Jul 23, 2010 7:46 am

hahaha..
kuang ajak lu ara....
xpe2, sok mlm, kter ngok...
tp ko xde plak....

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Fri Jul 23, 2010 9:24 am

budak AG wrote:hahaha..
kuang ajak lu ara....
xpe2, sok mlm, kter ngok...
tp ko xde plak....

haha aku tak leh nak join skali ar malam weekend ni sebab aku gerak ke pahang esok pagi.. lusa baru balek.. huhu kim salam kat diorang ja la kalau jadi malam weekend ni, aku tumpang letak moto aku kat umah bro Adi, rasa selamat sket kalau letak kat sana.. haha letak kat umah appartment aku ni risau lak.. huhu

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  nan_fz on Fri Jul 23, 2010 1:01 pm

Ara wrote:
budak AG wrote:hahaha..
kuang ajak lu ara....
xpe2, sok mlm, kter ngok...
tp ko xde plak....

haha aku tak leh nak join skali ar malam weekend ni sebab aku gerak ke pahang esok pagi.. lusa baru balek.. huhu kim salam kat diorang ja la kalau jadi malam weekend ni, aku tumpang letak moto aku kat umah bro Adi, rasa selamat sket kalau letak kat sana.. haha letak kat umah appartment aku ni risau lak.. huhu

ko ada tinggalkan kunci sekali x?bleh aku tolong startkan ke hape ke.... heheheh

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  budak AG on Fri Jul 23, 2010 1:10 pm

wahhh...
abg nan mcm ade bnyi nk trun mlaker jer....
hehehe

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  NURADILA on Fri Jul 23, 2010 1:40 pm

[/quote]xpe2, sok mlm, kter ngok...
tp ko xde plak....[quote]

besok apa cite ??? Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  aku den on Fri Jul 23, 2010 1:41 pm

cantikmoto ara ni..merah ..nice...

nnti aku trun melaka boleh lepak sam2..hehe

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Thu Jul 29, 2010 9:33 pm

aku den wrote:cantikmoto ara ni..merah ..nice...

nnti aku trun melaka boleh lepak sam2..hehe

salam den, nanti insyaAllah kalau tadak apa apa aku akan turun sg chua, umah kazen aku jap, kalau korang pree ka pa kita lepak skali, lunch ka pa, aku pon tingin nak tengok moto korang.. keke

ada masa nanti halo halo aku
ara - 0195066030

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  tz_rider on Thu Aug 05, 2010 8:27 am

smart la moto lu bro ara..strike blakang tu wat sendiri ea??ada ala2 strike kat moto aku..aku potong sendiri je..custom made..haha

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Thu Aug 05, 2010 8:41 am

tz_rider wrote:smart la moto lu bro ara..strike blakang tu wat sendiri ea??ada ala2 strike kat moto aku..aku potong sendiri je..custom made..haha

hehe thanks bro,
sticker yang ada pon sticker murah bro, so kena potong sket line puteh tu aku buang, ganti kan ngan lightning, kalau nak masokkan sticker tu dia jadi melengkong camna tah, dah letak sabun pon prob yang sama gak, solutionnya, aku potong ja line puteh tu.. keke thanks to bro Amin keli agusta sebab tolong kaw kaw untuk sticker n lightning moto aku

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  NURADILA on Thu Aug 05, 2010 2:49 pm

ara kau tak nak
tampal stiker keli agusta
kat moto kau ke..... hahahaha
sian min dah tak de adik..... hahahaha

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Ara on Thu Aug 05, 2010 3:27 pm

NURADILA wrote:ara kau tak nak
tampal stiker keli agusta
kat moto kau ke..... hahahaha
sian min dah tak de adik..... hahahaha

hahaha nak tampal agusta bleh tapi keli tu kena buang ar.. hahaha bak kata bro nan ar.. nampak agusta tu dah ganaz.. tup tup ada keli plak.. jadi geli ati terus.. kekekekek nampak bro amin ni kang abih kita kena bro adi..!!! wakakaka

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: Laporan Aktiviti "Koyak Town Melaka", Melaka 21.7.2010

Post  Sponsored content Today at 4:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum