TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  apiracy on Mon Jul 05, 2010 5:42 am

Salam...

Parking jap. Nanti sis Roza/mod/admin boleh tolong masukkan laporan....

tq (maaflah,saya tak pergi)

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  Admin on Mon Jul 05, 2010 6:40 am

Terima kasih tak terhingga di ucapkan oleh TZM frenzy management team kepada semua yang terlibat :

Terima kasih kpd pihak penganjur IBC - Intelligent Bikers Club
-Pengurusan IBC Perak
-En Wan (Manjung)
-En Zan
terima kasih kerana melayani kerenah kami2 yang mengunjungi tempat tuan. Di harap jika ada kesemptan untuk pihk tuan mengnjurkan acara seangkatan dpt kita meriahkan bersama2 sekali lagi.

Terima kasih kepada MC
-Geng bwh khemah yang tak abis2 celoteh menghiburkan semua yg ada
-tukang bagi meriah majlis, Mr.Aby yang telah bnyk menghadiahkan budak2 frenzy yang pergi acara tu
Laughing

Terima kasih kepada club dan bike group yang ikut ride:
-Otai Solobikers pelbagai kawasan
-D Generation Crew, DGC
-Chikara Riders Group, CRG
-AKA Bikers

Terima kasih kpd rider2 incas konvoi yg menjaga ride samada ketika pergi atau pulang:
-Abob - marshall
-Iming - marker
-Papadarwisi - runner
-Ady redchilli - runner
-Aspid sensei - Sweeper
-Alloy - Sweeper
-Hairie (Cameron)

* dan semua riders yg sudi menerima penerangan ride agar memudahkan penjagaan konvoi incas... dari belakang dan tepi sebelum hari gelap mmg nampak ride KEMAS! riders dari pelbagai group dalam satu konvoi terdiri dari lebih kureng 30 bijik ketika meninggalkan Laman Changkat Jering. TERIMA KASIH!

* tak lupa runner cameraman ketika ride, blue ranger dari CHIKARA saudara AKUDEN kita.... Terima kasih... klu nak sedut gambar masa ride jahat nih leh mintak dia...
Twisted Evil

* kak long Roza kita yang BZ berurusan dengan pihak penganjur IBC demi riders yang ikut.... Terima kasih...

* Penerima dan pemenang hadiah yang telah berjaya mengkidnap hadiah sepotong dua dari penganjur...
- Roza dan ayiecs bagi acara tarian solo
- Kal tzm atau Kamal bagi acara "Jejaka segak" atau "Pria Terhebat"
........... kira ada lar jugak wakil tzm frenzy dapat hadiah ehhh.... Razz terima kasih korg nih...

Dan semua yang terlibat dalam menjayakan ride dan acara kali ini.... bak kata otai alleycats...
....' trima kasseiiihh !'

..dari kami sekali lagi..
..... arigato...!
..... toucheh...!
..... nandri..!

and...... THANK YOU ALL......RIDERS... c u in our next ride..


Last edited by Admin on Tue Jul 06, 2010 1:58 pm; edited 4 times in total

Admin
Admin General
Admin General


http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  Admin on Mon Jul 05, 2010 6:41 am

Gambar dan cerita ride akan menyusul nanti...

Admin
Admin General
Admin General


http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  NURADILA on Mon Jul 05, 2010 7:19 am

alhamdulillah team melaka selamat sampai
lebih kurang pukul 3.40 pagi....
jumpa pd next ride yg lain nanti
pd kengkawan jgn serik la....
kena tolak moto rosak... hahahaha Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  xpeada on Mon Jul 05, 2010 8:54 am

sorrylah tak dpt join dekat sg perak masa balik dr changkat jering.....ader hal2....

apapun masa balik ke kl dlm kol 10.30 mlm masih terserempak dengan budak AKA atau group mana....tapi yg pasti sebijik motor warna dia gold dan sebijik strike ridzla


xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  atlantis on Mon Jul 05, 2010 9:13 am

NURADILA wrote:alhamdulillah team melaka selamat sampai
lebih kurang pukul 3.40 pagi....
jumpa pd next ride yg lain nanti
pd kengkawan jgn serik la....
kena tolak moto rosak... hahahaha Laughing Laughing

alamak moto sape yg rosak tuh..tp apa pun yg penting semangat Smile

atlantis

Age : 36
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  Redchili Dgc on Mon Jul 05, 2010 9:16 am

Terima kasih kpd pihak Ibc en wan dan rakan2 kerana melayani kerenah kami2 yang mengunjungi tempat tuan. Di harap jika ada kesemptan untuk pihk tuan mengnjurkan acara seeangkatan dpt kita meriahkan bersama2 sekali lagi.

shukur alhamdulilah kpd riders2 Cikara n Dgc ( bro nsr,dot)banyak memberi kerjasama..perjalanan kami pergi dan balik dgn selamat..pic cik roza nanti masukkan dan video cam akuden tl
g download kan...kal nanti tlg masukkan pic ... t kasih

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  ayien on Mon Jul 05, 2010 11:29 am

mesti dapat benyak info kan g sane..sory x pat nak join..kite hanye merancang..huhuhuh..da dekat sgt da..tapi apakan daya...tzm aku takot nak g sane..huhuhu

ayien
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  NURADILA on Mon Jul 05, 2010 1:50 pm

mane dia lelaki idaman malaya nie.....
senyap je...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  budak AG on Mon Jul 05, 2010 2:06 pm

setelah sharian tdo, bru la aku bngun....
hahahaha...

lteh btol....
12jam prjlnan la ktekan....

ni ride prtame an pling jauh pnah dibuat.. hehe..

wlaupon bnyk hlngn yg mlande,tp mmg best la..
len ride, insyaallah boleh join...
kne ngok bjet...
hehe...

papepon, BERAT SAME DIPIKOL,RINGN SAME DIJINJING...

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  NURADILA on Mon Jul 05, 2010 5:39 pm

wlaupon bnyk hlngn yg mlande,tp mmg best la..

apa yang best tu bro??? hahaha Laughing Laughing
tak kan tak de org upload gambar.... Rolling Eyes

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  aspide1008 on Mon Jul 05, 2010 5:55 pm

sehingga kini, pic boleh ditonton di sini
http://www.facebook.com/album.php?aid=2061327&id=1044265061&ref=mf
http://www.facebook.com/profile.php?id=1262364205#!/album.php?aid=27807&id=100000172052928&ref=mf Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  fendi_ibc on Mon Jul 05, 2010 6:41 pm

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan semua di sini saya MOHD NOOR AFENDI [perasiden]mengucapkan syabas kepada I.B.C cawangan perak telah berjaya mengadakan xtivite perhimpunan pemilik tzm dan juga kelab moto di semenanjung malaysia ini yang pertama kali di adakan oleh kelab I.B.C alhamdulillah sukur kita kepada allah s.w.t dan terimakasih juga kepada pihak koperasi di medan cangkat jering yang memberi kepercayan kepada I.B.C mengunakan bangunan kedai untuk para perserta selain daripada bermalam mahu pun kemudahan asas

sekali lagi saya ucapkan syabas dan tahniah kepada I.B.C cawangan perak menjayakan xtivite perhimpunan tzm semenanjung malaysia insyallah kita jumpa di xtivite akan datang dan tahunan

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  budak AG on Mon Jul 05, 2010 6:44 pm

best berkonvoi la abg adi oii..
hehehe..
ko ade mksud len pe??
jngn di, aku curik arm ko kang.. hahaha
di, upload la gmbar....

and, kpd gen2 len, uplod la gak... afro

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  budak AG on Mon Jul 05, 2010 6:46 pm

otai kiter da kua da..
hehehe..

abg fendi, kalu ade gmbr2 tu, sng2, upload la ye....

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  fendi_ibc on Mon Jul 05, 2010 7:07 pm

salam insyallah dalam masa terdekat gambar di masukkan baagaimana balik daripada cangkat jering semuanya ok,saya sampai jam 11mlm singgah ambil moto ahli johor di puchong dan makan di nilai sebelum bersurai dgn cawangan melaka dan johor

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  budak AG on Mon Jul 05, 2010 7:12 pm

ok je bang...
kan kte lpak skali kat nilai smalam.. hehehe..

dak mlaker smpai dlm kul 4 pg...
coz de sbijik jem smalam..

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  aku den on Mon Jul 05, 2010 9:53 pm

best betol rasa nya slps sekian lama tidak berkonvoi gn sahabat2 tzm ni...

macam2 kerenah...ade yang tito ats divider la....atas wakaf la...kat surau la...n siap ade y mandi wajib kt RNR..hahaha Laughing Laughing

ape2 pon...nasi goreng RNR tapah xkan aku lupekan..nasi goreng yang pertama aku makan tanpa rasa nasi goreng..haha lol! lol!

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  heng_soffi on Tue Jul 06, 2010 5:40 am






heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  NURADILA on Tue Jul 06, 2010 3:43 pm

tahniah pada zan, wan manjung, paman, fendi,
ibc perak dan semua yang terlibat
coz berjaya mengumpul pemilik m dari hampir
seluruh negeri semenanjung malaysia.... Laughing Laughing
seronok dapat berkumpul sama2 tanpa mengira club

kpd papadarwis n dot terima kasih
coz bertungkus lumus membaiki moto m
dari team melaka yg jem...
korang memang pakar n terbaik.... Laughing Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  NURADILA on Tue Jul 06, 2010 6:04 pm

R&R AIR KEROH :


R&R JEJANTAS SUNGAI BULOH :





NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  apiracy on Tue Jul 06, 2010 6:13 pm

santai and hardcore rider ni,cayalah! Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  papadarwisy on Tue Jul 06, 2010 8:48 pm



TOBAT TAKNAK WAT DAH MOTO MAMAT NI.. SKRU PUNYE PASAL, SAKIT ABEH TANGAN2 AKU.. DEMM... BRO ADI, MTK TOLONG TEGURKN SI MIZI TU.. LAIN KALI JGN BWK MOTO SPEC SPRINT TEST KAT HAIWAY..HAHAHAHA..

LAGI SATU SUH DIE BLAJA BTERIMA KASIH NGN ORG.. OK.. cheers

papadarwisy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : selayang
Humor : Call me papa!! surf www.myspace.com/papadarwisy to hear our music!

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  roza on Tue Jul 06, 2010 10:50 pm

Salam,

1stly, utk semua riders yg g ride nih..uolls mmg d best cheers
Kamera roza x byk gmbr ar, x tau nape~
padahal my bestfren dh bg pnjm kamera dia utk d gunakn utk ride nih~mmhh
agaknya roza masih jakun tgk moto roza dh bertukar kot..hehhe~~
mcm x caya je, thanx bro designer~~ Very Happy luv it

sila la tonton gmbr yg sikit nih.

10mlm - dr ampang umah ayiecs, kami (ayiecs, wan fiat, adyredchili n roza) gerak menuju ke post rv d R&R utk jumpa ngan abob, sharun dll.



Pastu gerak next stop utk jumpa ngan geng chikara.
Ride nih, ramai org yg 1st time roza jumpa. slalu kat dm forum je~



Roza ngan Aku_rin Smile


Mto designer n hasil kerja tgnnya


me n my new look of ayg rz


Nama hentian nih roza x igt la~


Pastu smbung ride utk ke hentian Sg Perak.




Dh smpai kat hentian Sg Perak, kami pown tdooo...kroh..kroh..kroh
Smbil d iringi oleh bunyi2an motor rempit kat situ...adoi~~

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  roza on Tue Jul 06, 2010 11:22 pm

Next day d hari kejadian (Ahad).
D kejutkan dr tdo oleh Alan, tq bro~
mandi, sarapan, isi minyak dn gerak ke exit Changkat Jering.
Wakil IBC Perak dh sedia menanti kedatangan kami di tol tuh sb roza dh sms akhir2 masa nk gerak tuh~

Gmbr d laman Changkat Jering, Taiping.






Interprem plak ayie nih..wah..wah ngan kasut dr cardin yg baru utk ride~


Lg gmbr- lebih dr 200 TZM berjaya d kumpulkan utk event nih..bravo IBC Perak cheers






Ada satu TZM nih, bak kata alloy tuh gabungan kaler2 yg roza penah wat kat moto roza.
Cth spt d bwh..hehe Very Happy pink + ijau = bro tuh nyer tzm


Gmbr tdoo..ngantuk x cukup tdo rupanya~


Roza pn tdo dulu la. ngantuk dah, sok sambung lg~~

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Laporan Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak 2010

Post  Sponsored content Today at 8:58 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum