TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

View previous topic View next topic Go down

PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  fendi_ibc on Fri Jul 09, 2010 7:02 am

ASALAMUAILAIKUM ahli ibc dan kawan kawan semua saya mengawakilie sebuah sayarikat tang ber alamat di mid velly kuala lumpur
di sini kepada pemilik motosikal lelaki bangsa melayu dan telah setahun memilikie motosikal
jikalau di pilih habuan akan diberi berupa duit ringgit malaysia dan bergambar

BERIKUT JENAMA DAN MODEL MOTOSIKAL

YAMAHA FZ150I
MODENAS CT150
YAMAHA LEGENDA 115Z
SUZUKI SMASH REVO
YAMAHA 135LC HC
YAMAHA135LC AC

MOTOSIKAL YANG DI UBAH SUAI

YAMAHA FZ150I
YAMAHA NOUVO LC
HONDA EX5

berminat tolong e mail saya dan hubungie saya 012-3592274




fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  kal_tzm77 on Fri Jul 09, 2010 7:34 am

xpaham ?

apa ?


kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  nan_fz on Fri Jul 09, 2010 7:54 am

salam,

Saya rasa cam ni kot maksud die :

Ada satu projek kaji selidik oleh sebuah syarikat di mid velley, syarikat ni nak wat survey tentang beberapa jenis motosikal yang fendi sebutkan tu,

Sesapa owner motor yang akan terpilih oleh syarikat tu akan mendapat hadiah wang tunai dan gambar diri sendiri....hahaha

Tarikh x sebut plak tu....

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  kal_tzm77 on Fri Jul 09, 2010 8:14 am

aha ok gak

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  NURADILA on Sat Jul 10, 2010 3:28 am

UNTUNG LA ... BOLEH BUAT DUIT POKET...
YG AKU FAHAM KALAU KITA DAPATKAN
OWNER MOTO TU KITA YG DAPAT DUIT KAN?
MAYBE BRO FENDI BOLEH TERANGKAN DGN DETAIL KOT
JGN ADA YG SALAH FAHAM

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  naSiBungKus on Sat Jul 10, 2010 1:17 pm

tp m xdak..huhu..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  fendi_ibc on Sun Jul 11, 2010 5:30 am

salam semua ya betul yang nan cakap tu kajiselidik tapi tarikh saya tidak tulis,saya di beritahu dalam bulan 7 julay ini apa akan saya beritahu

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  fendi_ibc on Wed Jul 14, 2010 5:38 am

ASALAMUAILAIKUM ahli2 ibc dan kawan semua berkenaan dgn PROJEK MOTO saya wakil drpda syarikat ini diberitahu semalam mereka inginkan motosikal dan pemilik motosikal yg saya tulis di atas untuk lembah kelang sahaja dan untuk negeri melaka sudah saya call NORDELA atau ade ahli ibc melaka dan untuk johor bahru sharil dan saiful

bekenaan dgn projek ini pihak syarikat akan memberi duit poket kepada pemilik motosikal yg berjaya nanti
dan kepada ahli ahli ibc dan kawan kawan yg menolong saya akan belanja makan dan minum nanti,insyallah

seperkara lagi pihak syarikat ini dah memhubungi saya akan diadakan serentak di lembah kelang,melaka dan johor baharu jikalau senarai nama pemilik pemilik motosikal dah dapat untuk urusan pejabat dan PROJEK MOTO ini akan dijalankan

dijangkakan bulan 7 julay ini akan di adakan,sekian
wassalam

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  heng_soffi on Wed Jul 14, 2010 7:02 am

alamak...kalau ada yamaha tzm leh la aku join

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  apiracy on Wed Jul 14, 2010 3:45 pm

jgn la risau,rezeki ada di mana2

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  xpeada on Thu Jul 15, 2010 3:33 am

Nanti saya tgk stor motor saya:


BERIKUT JENAMA DAN MODEL MOTOSIKAL

YAMAHA FZ150I - tiada
MODENAS CT150 -tiada
YAMAHA LEGENDA 115Z - tak jadi beli
SUZUKI SMASH REVO - tiada
YAMAHA 135LC HC - tiada (mahal sgt harga)
YAMAHA135LC AC - tiada (mahal sgt harga)

MOTOSIKAL YANG DI UBAH SUAI

YAMAHA FZ150I - tiada
YAMAHA NOUVO LC - tiada
HONDA EX5 - tiada


xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  fendi_ibc on Thu Jul 22, 2010 10:20 am

ASALAMUAILAIKUM ahli ibcdan kawan semua setakat ini model moto yg saya dah dapat daripada ahli2 ibc dan kawan semua

yamaha fz150
yamaha lc
honda ex5

dan semalam novo lc akan di maklumkan

kepada ahli2ibc dan kawan semua klu ada model dan kawan yg berminat tlg beritahu
sekian

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 43
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

Re: PROJEK MOTO DAN KAJI SELIDIK

Post  Sponsored content Today at 8:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum