TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

MOTO GP 2010 bersama IBC

View previous topic View next topic Go down

MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Sun Sep 26, 2010 4:10 pm

Salam,ada sesapa yang nak folow ride g moto GP x?lau nak beli tiket dari yamaha leh contact sy k..harga camni...

Harga :RM 90
-T shirt
-Topi
-tempat duduk di 'main grandstand'
-Penginapan percuma bagi yang datang awal,hari Sabtu..lau ramai saya bagi chalet(free gak),lau x duk umah Fendi IBC je...

*lau student leh beli direct kat SIC,dapat potongan 50%,tapi x comfirm dapat baju dan topi,penginapan tetap saya sponsor..

Kelebihan pakej ni ialah dapat topi dan t-shirt,lau beli direct kat SIC harga RM130..

*Tarikh tutup penyertaan pada hari 3/10/2010

Jika berminat leh bank-in duit serta resit pada saya@ leh direct call sy..017-6387981

No akaun maybank saya : 1540 7103 2190
Muhammad Hasnan B. Hussain


List nama yang dah comfirm :

1.nan_fz
2.Fendi IBC
3.Ara Frenzy
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Terima kasih..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  joei99 on Mon Sep 27, 2010 4:03 am

nan,ape2hal pun datang kenduri aku dulu,makan,kat sana makan mahal woo... Laughing Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Mon Sep 27, 2010 5:33 am

joei99 wrote:nan,ape2hal pun datang kenduri aku dulu,makan,kat sana makan mahal woo... Laughing Smile

kenduri tu kat mana bro?lau bleh bagi info ckit..tempat,masa..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  Ara on Mon Sep 27, 2010 5:51 am

kalau tak salah kenduri bro joe kat deman mpaj, taman cempaka, tu ja yang tau, kalau nak detail lagi kena tunggu tuan badan reply post, aku terpulang pada organizer, mana mana pon bleh, janji merayap.. hehe

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  apiracy on Mon Sep 27, 2010 7:29 am

nan_fz wrote:
joei99 wrote:nan,ape2hal pun datang kenduri aku dulu,makan,kat sana makan mahal woo... Laughing Smile

kenduri tu kat mana bro?lau bleh bagi info ckit..tempat,masa..

ampang. dewan mpaj, taman cempaka. berkumpul di petronas ampang,tesco kul 12.30 utk iringi pengantin.
CrG schedule Smile

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Mon Sep 27, 2010 7:58 am

so ada 2 kenduri la ari ahad tu,satu kat ampang,satu lagi kat segambut...moto GP plak start kul 10 pg...ada cadangan bernas yang korang pikirkan ke?

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  apiracy on Mon Sep 27, 2010 8:03 am

nan_fz wrote:so ada 2 kenduri la ari ahad tu,satu kat ampang,satu lagi kat segambut...moto GP plak start kul 10 pg...ada cadangan bernas yang korang pikirkan ke?

moto gp yang sebenar start petang bro...yg pagi2 tu selingan jer. tapi nak gi awal pun boleh... Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Mon Sep 27, 2010 12:37 pm

apiracy wrote:
nan_fz wrote:so ada 2 kenduri la ari ahad tu,satu kat ampang,satu lagi kat segambut...moto GP plak start kul 10 pg...ada cadangan bernas yang korang pikirkan ke?

moto gp yang sebenar start petang bro...yg pagi2 tu selingan jer. tapi nak gi awal pun boleh... Very Happy

hehehe...takut ada yang complain bayar 90 just nak tgk petang je..yang datang dari jauh mungkin rasa x berbaloi...just pendapat saya la...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  joei99 on Mon Sep 27, 2010 1:27 pm

yupp,betul kata ara ngan apiracy tu,tq2..kenduri aku kat dewan mpaj,taman cempaka,ampang..kumpul kat petronas taman cempaka pukul 12.-12.30,nanti gerak ssama ngan aku gi dewan tu,500m je.. rabbit
xpe nan,jgn pening2,kalau ada kesempatan jemputla datang kenduri,aku mengalu2kan kehadiran sahabat2 sekelian,tp kalau ada hal lain nak buat cmana kan.. Smile Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  alan on Tue Sep 28, 2010 6:36 am

nan_fz wrote:so ada 2 kenduri la ari ahad tu,satu kat ampang,satu lagi kat segambut...moto GP plak start kul 10 pg...ada cadangan bernas yang korang pikirkan ke?

takpalar...melainkan klu boleh buat klon kage bunshin.... cadangan bernas yg bro nan ckp tu dah tentu mustahil.... Very Happy ... yg dah bayar pula dah tentu nak ikut event yg dah bayar.... takpa.... lagi senang camni.... yg dapt gi ikut eskot tu baguslah..... tp yg tak dpt g atas sbb ada event motor GP atau sbb kerja cthnya cam aku.. hehehe... kita doakan ja lar pengantin selamat menjalankan upacara dan berbahagia di hari tu... kan... Laughing

soklan tuk tuan nan.... klu tak g motor GP beli cap ada ka boleh dpt? lama dah ngidam nak beli cap mahal harga runtuh.. Very Happy

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  naSiBungKus on Tue Sep 28, 2010 10:45 am

nk tny cket..nnti klu beli tiket ni bl leh dapat?
dapat ms smpi sepang eh?
90 tu utk 3 hari event ka last day event ja?sy x penah p..nk tau gak cana..hehe..
klu beli under ibc,gerak g sepang ngn org len buleh?
ada sesapa lg yg len nk p sepang nnti?

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Wed Sep 29, 2010 1:47 am

naSiBungKus wrote:nk tny cket..nnti klu beli tiket ni bl leh dapat?
dapat ms smpi sepang eh?
90 tu utk 3 hari event ka last day event ja?sy x penah p..nk tau gak cana..hehe..
klu beli under ibc,gerak g sepang ngn org len buleh?
ada sesapa lg yg len nk p sepang nnti?

hehehe...RM 90 untuk hari Ahad saje bro...tiket akan dapat pada hari moto GP,Ahad 10.10.2010...kat SIC kita akan bagi..
Lau beli ngan IBC nak gerak ngan orang lain pun bleh gak..terpulang la..
Lau nak beli topi saja tanpa tiket x tau la plak ada jual ke x..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  mad on Thu Sep 30, 2010 12:21 pm

nan_fz wrote:
naSiBungKus wrote:nk tny cket..nnti klu beli tiket ni bl leh dapat?
dapat ms smpi sepang eh?
90 tu utk 3 hari event ka last day event ja?sy x penah p..nk tau gak cana..hehe..
klu beli under ibc,gerak g sepang ngn org len buleh?
ada sesapa lg yg len nk p sepang nnti?

hehehe...RM 90 untuk hari Ahad saje bro...tiket akan dapat pada hari moto GP,Ahad 10.10.2010...kat SIC kita akan bagi..
Lau beli ngan IBC nak gerak ngan orang lain pun bleh gak..terpulang la..
Lau nak beli topi saja tanpa tiket x tau la plak ada jual ke x..

klu aku kat smnjung,kompom join korg... Very Happy

mad
Private frenzy
Private frenzy

Location : sandakan,sabah

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  nan_fz on Fri Oct 01, 2010 9:18 am

mad wrote:
nan_fz wrote:
naSiBungKus wrote:nk tny cket..nnti klu beli tiket ni bl leh dapat?
dapat ms smpi sepang eh?
90 tu utk 3 hari event ka last day event ja?sy x penah p..nk tau gak cana..hehe..
klu beli under ibc,gerak g sepang ngn org len buleh?
ada sesapa lg yg len nk p sepang nnti?

hehehe...RM 90 untuk hari Ahad saje bro...tiket akan dapat pada hari moto GP,Ahad 10.10.2010...kat SIC kita akan bagi..
Lau beli ngan IBC nak gerak ngan orang lain pun bleh gak..terpulang la..
Lau nak beli topi saja tanpa tiket x tau la plak ada jual ke x..

klu aku kat smnjung,kompom join korg... Very Happy

ape lagi,naik air asia la datang cni..

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  mad on Fri Oct 01, 2010 4:15 pm

nan_fz wrote:
mad wrote:
nan_fz wrote:
naSiBungKus wrote:nk tny cket..nnti klu beli tiket ni bl leh dapat?
dapat ms smpi sepang eh?
90 tu utk 3 hari event ka last day event ja?sy x penah p..nk tau gak cana..hehe..
klu beli under ibc,gerak g sepang ngn org len buleh?
ada sesapa lg yg len nk p sepang nnti?

hehehe...RM 90 untuk hari Ahad saje bro...tiket akan dapat pada hari moto GP,Ahad 10.10.2010...kat SIC kita akan bagi..
Lau beli ngan IBC nak gerak ngan orang lain pun bleh gak..terpulang la..
Lau nak beli topi saja tanpa tiket x tau la plak ada jual ke x..

klu aku kat smnjung,kompom join korg... Very Happy

ape lagi,naik air asia la datang cni..

adussss....bru je blk drpd kl ari rabu baru2 ni.....fulus kurang..hehe

mad
Private frenzy
Private frenzy

Location : sandakan,sabah

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  Ara on Thu Oct 07, 2010 4:15 am

salam bro,

nak tau list terkini dan tintatif program, rv kat mana? pukul brapa?

thank you

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: MOTO GP 2010 bersama IBC

Post  Sponsored content Today at 9:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum