TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  faizal akina on Wed Jun 23, 2010 11:42 am

nak tanya skit.. knape team a dari cameran pergi ke tapah balek... kan pusing2..
knape dari cameran tak terus ke ipoh aje..

faizal akina
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  kal_tzm77 on Wed Jun 23, 2010 11:50 am

dari kl ke cameroon ke simpang pulai ke ipoh ke jering ke kl balik

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  kal_tzm77 on Wed Jun 23, 2010 11:51 am

adventure sungguh kitaorang....siap layan lap lagi

asalkan happi je

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  alan on Wed Jun 23, 2010 12:03 pm

faizal akina wrote:nak tanya skit.. knape team a dari cameran pergi ke tapah balek... kan pusing2..
knape dari cameran tak terus ke ipoh aje..

team alpha terpaksa bertolak dari sana dan ke bidor balik sbb....

*menyertai ride ke Cameron pada pagi Sabtu.... riders bertolak dari KL sabtu pagi ke cameron highlands sbb dah berjanji dengan 'org rumah'.... Laughing ... gurau..

alpha team ada ride cameron pagi sabtu. bertolak kl pagi sabtu 03 julai dan kemudian akan join event IBC perak nih di sana pada hari ahad.

Disebabkan TZM frenzy ingin menyertai kemuncak acara pada hari ahad dan tidak mahu rushing awal pagi ahad ke changkat jering, tzm frenzy membuat ride ni bertolak tengah malam sabtu dari KL dan berhenti rehat di pertengahan ride kemudian menyambung perjalanan selepas subuh hari ahad.

Kenapa alpha team patah balik ke bidor/tapah?
Sebab turun Cameron petang tu kami merancang untuk singgah mkn angin santai ke pekan bidor (dah unofficial planning kan) dan mungkin membawa kepada mlm hari. Jadi alang2 dah malam kat bidor tuh baik berjumpa dengan team Bravo terus kat Tapah dan bertolak sekali ke Changkat Jering.

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  alan on Wed Jun 23, 2010 12:07 pm

Walaupun begitu... kita galakkan riders yang nak pergi join acara nih full event. Boleh propose tuk tawarkan diri incas dan pos kan kat sini.... kot ada yang nak bertolak hari Jumaat lar...

lupa nak tanya.. tgk kat nama tuh update kat team alpha.... bro mahu jpa di cameron ka?

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  kamal5632 on Wed Jun 23, 2010 12:58 pm

alan wrote:+Senarai nama penyertaan+

Alpha team
1. Alan n pillion
2.
3.
4.

Bravo team
1. Roza
2.
3.
4.
5.


Team Direct Hit
*(Konvoi group lain selain di atas boleh dimaklumkan jika mahu sebagai maklumat untuk semua )
1. Nuradila
2. Nan_fz
3. Geng Johor
4. Geng Melaka
5. DGC
6. Dot n friends
7. kamal and his brother (maybe 50-50)

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  azral88 on Wed Jun 23, 2010 4:10 pm

salam semua. sory sebab baru skrg munchol... minggu lepas aku telah eksiden kat haiwey kuale kangsor sebab tengok berok kat tepi haiwey... berok punya berok... so aku tak apdet(update) la pemplet tok event nih... trimas kat semua yg pomot event nih............................... sok aku belanja minom ayer suam kat tepeng k?

azral88
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : kuala ketil to batu kurau, perak
Humor : no komen

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Wed Jun 23, 2010 4:14 pm

minggu lepas aku telah eksiden kat haiwey kuale kangsor

yg penting kau selamat.

apa cerita terkini kat taiping??? Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  faizal akina on Wed Jun 23, 2010 6:03 pm

alan wrote:Walaupun begitu... kita galakkan riders yang nak pergi join acara nih full event. Boleh propose tuk tawarkan diri incas dan pos kan kat sini.... kot ada yang nak bertolak hari Jumaat lar...

lupa nak tanya.. tgk kat nama tuh update kat team alpha.... bro mahu jpa di cameron ka?
yes bro.. g maka angin hahaha

faizal akina
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : nilai
Humor : jangan lumba haram

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  xpeada on Thu Jun 24, 2010 2:35 am

alan wrote:
faizal akina wrote:nak tanya skit.. knape team a dari cameran pergi ke tapah balek... kan pusing2..
knape dari cameran tak terus ke ipoh aje..

team alpha terpaksa bertolak dari sana dan ke bidor balik sbb....

*menyertai ride ke Cameron pada pagi Sabtu.... riders bertolak dari KL sabtu pagi ke cameron highlands sbb dah berjanji dengan 'org rumah'.... Laughing ... gurau..

alpha team ada ride cameron pagi sabtu. bertolak kl pagi sabtu 03 julai dan kemudian akan join event IBC perak nih di sana pada hari ahad.

Disebabkan TZM frenzy ingin menyertai kemuncak acara pada hari ahad dan tidak mahu rushing awal pagi ahad ke changkat jering, tzm frenzy membuat ride ni bertolak tengah malam sabtu dari KL dan berhenti rehat di pertengahan ride kemudian menyambung perjalanan selepas subuh hari ahad.

Kenapa alpha team patah balik ke bidor/tapah?
Sebab turun Cameron petang tu kami merancang untuk singgah mkn angin santai ke pekan bidor (dah unofficial planning kan) dan mungkin membawa kepada mlm hari. Jadi alang2 dah malam kat bidor tuh baik berjumpa dengan team Bravo terus kat Tapah dan bertolak sekali ke Changkat Jering.

yang penting...aku confirm berada kat pekan bidor...support TZMM Frenzy Very Happy Very Happy Very Happy ...

pasal ke changkat jering InsayAllah...kalau tiada halangan aku akan pergi

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Thu Jun 24, 2010 2:40 am

yes bro.. g maka angin hahaha

join bro faizal jgn tak join
ada gak wakil dari n9
kengkawan n9 yg lain tak racun sekali ke.... Twisted Evil Twisted Evil




yang penting...aku confirm berada kat pekan bidor...support TZMM Frenzy ...

pasal ke changkat jering InsayAllah...kalau tiada halangan aku akan pergi

alang2 terus ke changkat jering bro.... Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  Admin on Thu Jun 24, 2010 2:18 pm

Perhatian semua...

Perubahan pada laluan team Alpha...... team ini akan terus ke Changkat Jering selepas turun dari Cameron dan bermalam di Changkat Jering. Sila rujuk tentatif yang telah diupdate....

Harap maklum.

Terima kasih.

Admin
Admin General
Admin General


http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  aspide1008 on Thu Jun 24, 2010 2:34 pm

sehingga ri nih, aku akan bergerak bersama team bravo... Very Happy

p/s : bekemungkinan akan terempak dgn konvoi model2 150 anjuran kips....diorg ada pnjat cameron... Very Happy

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  dot on Thu Jun 24, 2010 2:57 pm

Team direct hit gerak dgn team melake/johor
@..aka,tmc stby yea

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  Admin on Thu Jun 24, 2010 3:03 pm

dot wrote:Team direct hit gerak dgn team melake/johor
@..aka,tmc stby yea

TMC nama panjang apa bro? sori kurang berilmu... Smile

Admin
Admin General
Admin General


http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Thu Jun 24, 2010 3:49 pm

sms yg diterima dari zan taiping :

" jika boleh tolong email atau sms nama penuh dan nombor ic peserta kerana kita nak adakan sijil "


 


 


 


p/s : sekadar menyampaikan pesanan org je......    


NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  papadarwisy on Thu Jun 24, 2010 8:26 pm

Team direct hit tu macamana pulak tu?? scratch

papadarwisy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : selayang
Humor : Call me papa!! surf www.myspace.com/papadarwisy to hear our music!

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  dot on Fri Jun 25, 2010 3:01 am

papadarwisy wrote:Team direct hit tu macamana pulak tu?? scratch
team direct hit maksudnye yg gerak awal...
@tmc lupe plak maksud die..nnt sy tanye dorg balik

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Fri Jun 25, 2010 4:24 am

[/quote]team direct hit maksudnye yg gerak awal...
[quote]

dengar cite ibc hq kl akan gerak sama pd hari jumaat malam sabtu gak
brader dot boleh comfirm balik dengan brader fendi... Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  alan on Fri Jun 25, 2010 2:57 pm

NURADILA wrote:

sms yg diterima dari zan taiping :

" jika boleh tolong email atau sms nama penuh dan nombor ic peserta kerana kita nak adakan sijil "


 


 


 


p/s : sekadar menyampaikan pesanan org je......    


Payah sket lar tuan... kita hanya boleh tau senarai konfim pergi last minit nanti... pastu yg muncul ta tau lg camna... sbb participant nak bagi konfim awal dan bagi senarai penuh nama dan IC susah tuk geng forum online cam kami... Tp saya akan cuba dptkan. Maybe masa RV baru tau sapa2 yg ada...

boleh lagi ka?

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Fri Jun 25, 2010 3:46 pm

tapi sapa yg dah comfirm boleh hantar nama dulu
yg last minit tu maybe boleh buat kemudian
tak de la tuan rumah kelam kabut nak siapkan sijil tu
sekadar pandangan saya je nie
cuba bos ruding dgn zan taiping

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Sat Jun 26, 2010 4:22 am

bos tolong update team melaka yg dah comfirm join :

1. nuradila (melaka)
2. nan_fz (melaka)
3. min (melaka)
4. rafi (melaka)
5. zam (melaka)
6. habib (melaka)
7. mizi (melaka)
8. nizam (melaka)
9. fendi (melaka)
10. fitri (melaka)

jika ada pernambahan peserta akan dimaklumkan
kerana ada tidak dapat hadir meeting malam tadi

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  kal_tzm77 on Sat Jun 26, 2010 5:00 am

papadarwisy wrote:Team direct hit tu macamana pulak tu?? scratch

team direct hit tu kalau tak silap cam team "A-TEAM"

direct je

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  alan on Sat Jun 26, 2010 8:30 am

NURADILA wrote:bos tolong update team melaka yg dah comfirm join :

1. nuradila (melaka)
2. nan_fz (melaka)
3. min (melaka)
4. rafi (melaka)
5. zam (melaka)
6. habib (melaka)
7. mizi (melaka)
8. nizam (melaka)
9. fendi (melaka)
10. fitri (melaka)

jika ada pernambahan peserta akan dimaklumkan
kerana ada tidak dapat hadir meeting malam tadi

berita terima tuan.

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  wan manjung/perak on Sat Jun 26, 2010 4:31 pm

nampaknye sambutan begitu hangat terima kasih kepada semua Bikers klu x de ape2 kita jumpa di taiping nanti Very Happy Very Happy

wan manjung/perak
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : perak
Humor : IBC Cawangan perak

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  aspide1008 on Sat Jun 26, 2010 5:11 pm

ya....kita jumpa di taiping...xpernah lg kumpul ramai2 cmnih... Mad

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  NURADILA on Sat Jun 26, 2010 5:36 pm

berita terima tuan.

terima kasih bos.... Laughing Laughing
macam mane persediaan org kl??

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Perhimpunan & Motorshow Yamaha TZM anjuran IBC Perak

Post  Sponsored content Today at 8:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum