TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Pecah WEP KEY P1 Wimax Wifi Semudah ABC!!!

View previous topic View next topic Go down

Pecah WEP KEY P1 Wimax Wifi Semudah ABC!!!

Post  viper0308 on Fri Jun 18, 2010 4:16 pm




Asslamu'alaikum wbt sume...
Sape kt sini gune P1 wimax angkat tgn. Razz
Ni aku nk pesan kt korang JANGAN gune P1 wimax+wifi+WEP(auto define),




SEBABNYE:

Ni aku tunjuk satu cth.

Ade beberape signal wifi yg sampai kt rumah aku.cube perhatikan signal yg aku tande kaler merah tu.korang mesti cam familiar kan dgn signal berlabel cmtu?

klu korang nk tau, tu ade lah name default signal bg modem p1 wimax+wifi+WEP(auto define). Dan yg paling best korang tgk ni:

_________________

* signal tu = 06F3B4

* buang key yg 1st tu.so jd camni = 6F3B4

* tambah key 1FFB0 selepas key kat atas ni.so jd camni = 6F3B41FFB0

OK, sekarang cube connect wireless adapter korang tu dgn signal tu.
nnt kne masukkan password kan? ha cube masukkan password yg last korang buat td tu.





WEP KEY = 6F3B41FFB0


tgk la, password utk login ke modem pun owner die xtukau.kang aku tukau kang baru tau... Razz


haaa...best kan best kan best kan?cube korang try plak.::dansa::

default password modem p1:
admin
admin123

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Pecah WEP KEY P1 Wimax Wifi Semudah ABC!!!

Post  aspide1008 on Fri Jun 18, 2010 4:55 pm

haha...aku pun tau pasal mnde nih sbb dah try... 1ffb0 Very Happy tp aku pun pakai p1wimax...direct kabel terus, xbubuh mende kecik wifi tuh... Laughing nanti org curi... pale

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Pecah WEP KEY P1 Wimax Wifi Semudah ABC!!!

Post  viper0308 on Sat Jun 19, 2010 2:15 am

aspide1008 wrote:haha...aku pun tau pasal mnde nih sbb dah try... 1ffb0 Very Happy tp aku pun pakai p1wimax...direct kabel terus, xbubuh mende kecik wifi tuh... Laughing nanti org curi... pale

hehhehehe...bgus2... saje2 je share kpd yg masih xtau...nnt bleh la mmbe2 online percume n berforum di frenzy ni ... cheers

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Pecah WEP KEY P1 Wimax Wifi Semudah ABC!!!

Post  Sponsored content Today at 10:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum