TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  tz_rider on Tue Jun 08, 2010 3:19 pm

adik wrote:kepada yg x dpt hadir mmg rugi woo....
best2 kt bkt goh....
siap maen terompah gergasi agy...
kepada team heri kte org bg mnang jew 2....hehehe....
terima kasih kepada BG Bikers dan penduduk felda Bukit Goh kerana lyn kami dgn baik...
walau pun sharul,mael,dan ak smpi sabtu mlm tetapi mmg best....

eh2..bg mng ke bro..bukan kitorang tinggal korang jauh ke??haha

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  NURADILA on Tue Jun 08, 2010 3:32 pm

kal_tzm77 wrote:
jon suma....4hb aku mintak cuti....yeyeyeeyye


ahemm....apa kita bincang kat thread aktiviti perak tu? takut tuan tanah kecil hati lak kacau thread dia,he3

bro kalau boleh transfer dari cadangan aktiviti ke aktiviti boleh tak?
baru boleh tahu berapa ramai nak join
apa nak kecik2 hati...
meh lah join ramai2 dgn ibc sekali

p/s : aku tukang promote je...... jgn mara

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  tz_rider on Tue Jun 08, 2010 4:01 pm

salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  apiracy on Tue Jun 08, 2010 5:12 pm

NURADILA wrote:
kal_tzm77 wrote:
jon suma....4hb aku mintak cuti....yeyeyeeyye


ahemm....apa kita bincang kat thread aktiviti perak tu? takut tuan tanah kecil hati lak kacau thread dia,he3

bro kalau boleh transfer dari cadangan aktiviti ke aktiviti boleh tak?
baru boleh tahu berapa ramai nak join
apa nak kecik2 hati...
meh lah join ramai2 dgn ibc sekali

p/s : aku tukang promote je...... jgn mara

buat masa sekarang,hanya support rider and admin jer boleh buat macam tu....nanti diorg buat la tu

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  adik on Tue Jun 08, 2010 5:40 pm

tz_rider wrote:
adik wrote:kepada yg x dpt hadir mmg rugi woo....
best2 kt bkt goh....
siap maen terompah gergasi agy...
kepada team heri kte org bg mnang jew 2....hehehe....
terima kasih kepada BG Bikers dan penduduk felda Bukit Goh kerana lyn kami dgn baik...
walau pun sharul,mael,dan ak smpi sabtu mlm tetapi mmg best....

eh2..bg mng ke bro..bukan kitorang tinggal korang jauh ke??haha
eh yew kew???rse x kot...
hahahah....

adik
Private frenzy
Private frenzy

Age : 23
Location : gombak DGC
Humor : minat ngan M

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  roza on Tue Jun 08, 2010 6:19 pm

kasi masuk gambar la lg~~
page dh masuk 6, gmbar x abis lebat nih..

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  NURADILA on Tue Jun 08, 2010 6:23 pm

kasi masuk gambar la lg~~
page dh masuk 6, gmbar x abis lebat nih..

bukan tak nak masuk gambar
nak download pic punya la slow

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  kaki racun on Tue Jun 08, 2010 6:36 pm

tz_rider wrote:salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz


nasi ayam cupit ler.....huhuhuhu.....yea!!!!!! time kasih tz rider....kekawan tz rider nak blnjer nc ayam cupit....huhuhuhuu...kekawan....ckp time kasih kat tz rider tau... time kasih tz rider!! cheers cheers cheers

kaki racun
Private frenzy
Private frenzy

Location : Gombak (D'Generation Crew)

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  eOne. on Tue Jun 08, 2010 7:11 pm

thank you!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers sunny

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  mady_z on Tue Jun 08, 2010 9:12 pm

NURADILA wrote:
kal_tzm77 wrote:
jon suma....4hb aku mintak cuti....yeyeyeeyye


ahemm....apa kita bincang kat thread aktiviti perak tu? takut tuan tanah kecil hati lak kacau thread dia,he3

bro kalau boleh transfer dari cadangan aktiviti ke aktiviti boleh tak?
baru boleh tahu berapa ramai nak join
apa nak kecik2 hati...
meh lah join ramai2 dgn ibc sekali

p/s : aku tukang promote je...... jgn mara

ceit ~ mane ade kecik aty .. adoi ~
kalau ade info xkisah le bro .. Smile hehehe

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  tz_rider on Wed Jun 09, 2010 5:14 am

kaki racun wrote:
tz_rider wrote:salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz


nasi ayam cupit ler.....huhuhuhu.....yea!!!!!! time kasih tz rider....kekawan tz rider nak blnjer nc ayam cupit....huhuhuhuu...kekawan....ckp time kasih kat tz rider tau... time kasih tz rider!! cheers cheers cheers


hahahahahh...dan2 je aku nak blanja..tgh kering skang ni ( maklumlah lepas overhaul..haha ).. Cool kalau tokey nc ayam nak blanja ke..nak bg diskaun 50% ke bagus gak..kita kumpul ramai2..haha..abg cupit encem la Cool Cool

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  mady_z on Wed Jun 09, 2010 7:31 am

tz_rider wrote:
kaki racun wrote:
tz_rider wrote:salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz


nasi ayam cupit ler.....huhuhuhu.....yea!!!!!! time kasih tz rider....kekawan tz rider nak blnjer nc ayam cupit....huhuhuhuu...kekawan....ckp time kasih kat tz rider tau... time kasih tz rider!! cheers cheers cheers


hahahahahh...dan2 je aku nak blanja..tgh kering skang ni ( maklumlah lepas overhaul..haha ).. Cool kalau tokey nc ayam nak blanja ke..nak bg diskaun 50% ke bagus gak..kita kumpul ramai2..haha..abg cupit encem la Cool Cool

hehehe .. bodek ye kamu semua ? hahahah
abg cupit yg encem .. sy nak order maggi goreng takde sayur boleh ?? Smile hehehe

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  kaki racun on Wed Jun 09, 2010 4:02 pm

mady_z wrote:
tz_rider wrote:
kaki racun wrote:
tz_rider wrote:salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz


nasi ayam cupit ler.....huhuhuhu.....yea!!!!!! time kasih tz rider....kekawan tz rider nak blnjer nc ayam cupit....huhuhuhuu...kekawan....ckp time kasih kat tz rider tau... time kasih tz rider!! cheers cheers cheers


hahahahahh...dan2 je aku nak blanja..tgh kering skang ni ( maklumlah lepas overhaul..haha ).. Cool kalau tokey nc ayam nak blanja ke..nak bg diskaun 50% ke bagus gak..kita kumpul ramai2..haha..abg cupit encem la Cool Cool




btl ler...hencem ler... abg cupit...huhuhu...mtr pon tip top..tip top blake...huhuhuhu....
hm...mady...meggi siap....tp kena cas lbh tau... sbb kos penghntrn....huhuhu...mtr oki??

hehehe .. bodek ye kamu semua ? hahahah
abg cupit yg encem .. sy nak order maggi goreng takde sayur boleh ?? Smile hehehe

kaki racun
Private frenzy
Private frenzy

Location : Gombak (D'Generation Crew)

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  mady_z on Wed Jun 09, 2010 8:39 pm

kaki racun wrote:
mady_z wrote:
tz_rider wrote:
kaki racun wrote:
tz_rider wrote:salam sume..aku rasa tak terlambat lagi kan nak ucapkan thanks a lot to bg bikers....layanan yang korang berikan sangat2 wat aku terharu..sporting habis.. baru je kenal tp gaya macam da kenal bertahun2.. memang gempak sambutan yang korang wat dan program yang diadakan..tabik springggg~~

pastu d kesempatan ini aku nak ucapkan time kasih gak kat kawan2 frenzy yang telah menjayakan ride to ktn ni..amacam g kuantan??best??hehe..kampung gue tu..tp tak sempat mandi laut..jadual padat..haha.. pastu maaf dan terima kasih gak pada kawan2 yang bersabar dalam penundaan mambang putih gue..aku pun tak sangka boley sampai jem camtu..first time terjadi selama aku pakai M ni..pe pun aku redha kerana itu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku..haha.. Cool Razz


nasi ayam cupit ler.....huhuhuhu.....yea!!!!!! time kasih tz rider....kekawan tz rider nak blnjer nc ayam cupit....huhuhuhuu...kekawan....ckp time kasih kat tz rider tau... time kasih tz rider!! cheers cheers cheers


hahahahahh...dan2 je aku nak blanja..tgh kering skang ni ( maklumlah lepas overhaul..haha ).. Cool kalau tokey nc ayam nak blanja ke..nak bg diskaun 50% ke bagus gak..kita kumpul ramai2..haha..abg cupit encem la Cool Cool




btl ler...hencem ler... abg cupit...huhuhu...mtr pon tip top..tip top blake...huhuhuhu....
hm...mady...meggi siap....tp kena cas lbh tau... sbb kos penghntrn....huhuhu...mtr oki??

hehehe .. bodek ye kamu semua ? hahahah
abg cupit yg encem .. sy nak order maggi goreng takde sayur boleh ?? Smile hehehe

moto nak buh blok baru dah .. Very Happy heheh Smile
gumbira rasa hati .. ~

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  eOne. on Thu Jun 10, 2010 2:32 pm

wahhhh..orang tebgah berduit skung nie..huhuhu..

blok ori kee??? affraid affraid affraid affraid affraid

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  cupit on Thu Jun 10, 2010 2:41 pm

0i2..
lme ku x bukak ternet smpai ke sni k0rg bualkn..
nt ku wt 0pen h0use ku ajak la k0rg sume..
duit tgh kering nie..
ade pr0jek skit kt tige2 mt0..

cupit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Kampung Pandan, K.Lumpur
Humor : Once a rider, always a rider.

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  NURADILA on Thu Jun 10, 2010 2:57 pm

[quote]ade pr0jek skit kt tige2 mt0..[code]

mcm bini tiga lak mcm cite madu 3 hahaha
aku yg satu nie pun perit......

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  mady_z on Fri Jun 11, 2010 6:59 am

eOne. wrote:wahhhh..orang tebgah berduit skung nie..huhuhu..

blok ori kee??? affraid affraid affraid affraid affraid

hehe .. ori rasenye .. Smile tapi bukan japang la.. ori thai atau taiwan je

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  ayiecs on Fri Jun 11, 2010 3:21 pm

cupit wrote:0i2..
lme ku x bukak ternet smpai ke sni k0rg bualkn..
nt ku wt 0pen h0use ku ajak la k0rg sume..
duit tgh kering nie..
ade pr0jek skit kt tige2 mt0..

wah..projek bru!!
menakjubkan~respek2~
xsbr nk tgk superbike kuar~
ops~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: LAPORAN: Jelajah Ke Bukit Goh , Kuantan , Pahang (29 & 30 Mei 2010)

Post  Sponsored content Today at 2:33 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum