TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Aktiviti Gathering R1

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  randy on Thu Feb 11, 2010 5:11 pm

saya akan tunggu denn kat sungai chua KFC.....agak 9.20pm 12 Feb 2010.....kalau sesiapa yg nak join can call denn or me...012-233 5800 ....kkkkkkk tq.

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  LEVIN.30 on Fri Feb 12, 2010 4:35 am

salam...

mlm ni ada gathering kat mana?

dkt area kl ada tak?

LEVIN.30
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  aku den on Fri Feb 12, 2010 5:24 am

LEVIN.30 wrote:salam...

mlm ni ada gathering kat mana?

dkt area kl ada tak?

kat bangi...xde la kl sngat..hehe

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  apiracy on Sun Feb 14, 2010 1:35 am

19/2/2010:
Chikara of Frenzy Community
SOHO Bangi : 9.30 malam : Jumaat malam Sabtu : 0136249447 (denn)

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  apiracy on Thu Feb 18, 2010 10:15 am

updated!Sila hubungi OC yang tertera.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  randy on Fri Feb 19, 2010 4:05 am

denn boleh saya tunggu u kat kfc kajang ?sungai chua ? ke ? malam ini mesti sampai

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  apiracy on Fri Feb 19, 2010 5:51 am

randy wrote:denn boleh saya tunggu u kat kfc kajang ?sungai chua ? ke ? malam ini mesti sampai

kalau ko boleh tunggu kat simpang highway kiri ke simpang balak tu,boleh join saya sekali. saya guna jalan tu sebab saya dari Cheras.
ataupun petronas n shell sebelah kiri highway dari cheras,situ lebih selamat.
ataupun kalau kau ikut balakong,jumpa kat Jusco Cheras Selatan ....bus stand Jusco,yg ada org parking motor situ sebelum pagar ambil tiket kereta mengadap EconSave.
0133931422,chot

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  heng_soffi on Fri Feb 19, 2010 6:52 am

kalau malam ni kat soho aku pakai yamaha ss sports 110 le

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  apiracy on Fri Feb 19, 2010 7:18 am

heng_soffi wrote:kalau malam ni kat soho aku pakai yamaha ss sports 110 le

datang jer..ambil bau pv

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  heng_soffi on Fri Feb 19, 2010 9:38 am

make sure bau 2t mahal...aku punya bau goreng pisang je motor tu Shocked

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  iming on Fri Feb 19, 2010 10:27 am

lapar ah nnti..hahaha...bau goreng pisang.. Very Happy Very Happy

iming
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : kajang@kuantan@kelantan
Humor : niat tu penting...nnti tawakkal jela...

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  tz_rider on Fri Feb 19, 2010 11:32 am

denn..tak dapat gak ikut ride to tekala waterfall esok pagi..clash ngan jadual..
next time kalau free aku join korang..

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  heng_soffi on Fri Feb 19, 2010 11:39 am

awe iming..kawe rindu la kat m kawe bounce

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  LEVIN.30 on Fri Feb 19, 2010 1:01 pm

JOSS @ DAMANSARA DAMAI anybody tonite?

LEVIN.30
Private frenzy
Private frenzy

Location : SG BULOH
Humor : PV BOCOR:BUAT TAK TAHUJE

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  aku den on Fri Feb 19, 2010 1:31 pm

LEVIN.30 wrote:JOSS @ DAMANSARA DAMAI anybody tonite?
trun bangi bro..ajak dak2 gombak n damai sume..layan tasik idaman..hehe

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  tz_rider on Fri Feb 19, 2010 1:35 pm

aku pun tak tahu dak gombak mane yang nak turun bangi malam ni..haha
kalau ada geng tu tak la rasa sorang2 kat MRR 2 tu ride M

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  aku den on Fri Feb 19, 2010 1:41 pm

tz_rider wrote:aku pun tak tahu dak gombak mane yang nak turun bangi malam ni..haha
kalau ada geng tu tak la rasa sorang2 kat MRR 2 tu ride M
try kontek abob ke aloyz ke...iram ke

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  ayien on Fri Feb 19, 2010 5:35 pm

herm...xpe2...t motor da k tiap2 malam aku kuar..huh jelaz2 Mad

ayien
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  tz_rider on Sat Feb 20, 2010 10:28 am

aku den wrote:
tz_rider wrote:aku pun tak tahu dak gombak mane yang nak turun bangi malam ni..haha
kalau ada geng tu tak la rasa sorang2 kat MRR 2 tu ride M
try kontek abob ke aloyz ke...iram ke

tq den..aku lambat baca pm yang ko bagi semalam..malam ni aku join diorang punya gathering

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  dot on Wed Jun 16, 2010 2:54 pm

takde monthly gathering ke utk kite sume kumpul skali?

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  papadarwisy on Wed Jun 16, 2010 8:39 pm

dot wrote:takde monthly gathering ke utk kite sume kumpul skali?

aku cadangkan kite wat gathering kat PETRONAS TESCO AMPANG setiap minggu pertama setiap bulan.. jadi, bleh lepak2, amik2 gambar, kenal2 ngan budak2 baru, dan mcm2 lagi lah! Kawasan pun luas nak mampos!!

So, sape stuju???? hangkat tangannnn!!! cheers cheers Laughing

papadarwisy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : selayang
Humor : Call me papa!! surf www.myspace.com/papadarwisy to hear our music!

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  dot on Thu Jun 17, 2010 7:42 am

ujung bulan ler cantik sket fiq,mase tu gaji dah masuk.. bleh ler blanje open table skali..... kt petronas ampang tu ade area kedai makan ke? dah dkt sangat dgn kedai nasi ayam bro cupit ni hehe....

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  ayiecs on Thu Jun 17, 2010 8:25 am

dot wrote:ujung bulan ler cantik sket fiq,mase tu gaji dah masuk.. bleh ler blanje open table skali..... kt petronas ampang tu ade area kedai makan ke? dah dkt sangat dgn kedai nasi ayam bro cupit ni hehe....

kiter wat xtvt ni ok gak~gathering bulanan~aku rs admin xde mslh nk join~lgpun leh kumpul kelab2 dlm frenzy ni duk skaLI~klo psl vanue ok kot~cuma nk kne inform cupit~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  boysnice on Fri Jun 18, 2010 8:30 am

ok tu..tp kene inform kat cupit....nnti dia kene sedia meje byk2.....
apa pown kene bg tau die..nnti die kata ok... baru ok nk lpak2

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  papadarwisy on Fri Jun 18, 2010 3:54 pm

dot wrote:ujung bulan ler cantik sket fiq,mase tu gaji dah masuk.. bleh ler blanje open table skali..... kt petronas ampang tu ade area kedai makan ke? dah dkt sangat dgn kedai nasi ayam bro cupit ni hehe....

Wahhh!!! ini sudah baguss... asal ujung bulan gathering je, sargeant Dot blanje.. best2!!! cheers
kedai makan banyak broo.. kopitiam pun ade... Laughing

papadarwisy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : selayang
Humor : Call me papa!! surf www.myspace.com/papadarwisy to hear our music!

Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  dot on Fri Jun 18, 2010 7:25 pm

aku blanje straw dengan ketulan ais je.. yang kuar duit utk open table kite mustila yg belated birthday dan pengantin baru

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: Aktiviti Gathering R1

Post  Sponsored content Today at 9:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum