TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

tolongggggg......aku nak pinjam ekzos tzm standard

View previous topic View next topic Go down

tolongggggg......aku nak pinjam ekzos tzm standard

Post  joei99 on Tue Dec 21, 2010 12:00 pm

salam..
macam tajuk diatas,aku nak mintak jasa baik kengkawan untuk mminjamkan ekzos standard anda,ssapa yg ada simpan ekzos bawah katil tu mehla pinjam jap,ekzos standard+tabung+silencer yg paling senyap skali.. Laughing
sebab aku ada tzm sbijik,road tax dah mati lama,nak kena gi inspection untuk hidupkn,so aku nak standardkan moto tu(moto tu skarang pakai full piping AHM)..lepas settle urusan puspakom,ekzos akan dikembalikan tanpa prejudis.. Cool rabbit

kepada yg ada kat area ampang/cheras mmang cun bangatt,urgenttttt...


ssapa yg sudi,tlg pm aku atau sms ke 012-242-1157,joei.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: tolongggggg......aku nak pinjam ekzos tzm standard

Post  joei99 on Wed Dec 22, 2010 3:39 am

barang dah dapat,please lock,tq,mmuahhhh.... Very Happy

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum