TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

View previous topic View next topic Go down

Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  rotork00 on Fri May 04, 2012 12:01 pm

Assalamualaikum.. Salam sejahtera..

Kawe tengah mencari-cari ekzos TZM sekarang nih nak dimuatkan ke jentera TZM kawe..

Boleh ke kawe dapatkan ekzos tu dengan murah-murah harga..

rotork00

Age : 36
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  prebetcabuk on Sat May 05, 2012 12:15 pm

rotork00 wrote:Assalamualaikum.. Salam sejahtera..

Kawe tengah mencari-cari ekzos TZM sekarang nih nak dimuatkan ke jentera TZM kawe..

Boleh ke kawe dapatkan ekzos tu dengan murah-murah harga..

wslm bro,aq ade nak jual ekzos standard la siap semua,area penang
kalau berminat call no fon ni 017 463 44 53

prebetcabuk

Age : 26
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  burnner on Sat May 12, 2012 12:15 pm

aku baru je beli TZM thn '97. Exzos aku percaya owner dah bikin dah. Kalau nak bertukar exzos dengan hg blh ka? Exzos ori hg tu la. Lokasi aku pun di penang gak...

burnner

Age : 38
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  Izat_TZM on Sat May 12, 2012 5:47 pm

burnner wrote:aku baru je beli TZM thn '97. Exzos aku percaya owner dah bikin dah. Kalau nak bertukar exzos dengan hg blh ka? Exzos ori hg tu la. Lokasi aku pun di penang gak...

masuk rumah org biar lah ada adab dan budi bicara dia.. perkenalkan la diri dulu, men terjah je xmanis bro..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  burnner on Mon May 14, 2012 5:47 am

Izat_TZM wrote:
burnner wrote:aku baru je beli TZM thn '97. Exzos aku percaya owner dah bikin dah. Kalau nak bertukar exzos dengan hg blh ka? Exzos ori hg tu la. Lokasi aku pun di penang gak...

masuk rumah org biar lah ada adab dan budi bicara dia.. perkenalkan la diri dulu, men terjah je xmanis bro..

hello bro..sorry....aku cuba tgk dlm main page Forum untuk thread "Pengenalan Diri" tapi nampak mcm takdak je. Maybe silap pandang atau memang takdak la.

kalau bleh bro tolong guidekan mcm mana nak ke Thread "Pengenalan Diri"/"Ahli baru"/atau lain2...

thanks...

burnner

Age : 38
Location : Penang

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  matnur_83 on Sat Jun 30, 2012 10:12 am

burnner wrote:

hello bro..sorry....aku cuba tgk dlm main page Forum untuk thread "Pengenalan Diri" tapi nampak mcm takdak je. Maybe silap pandang atau memang takdak la.

kalau bleh bro tolong guidekan mcm mana nak ke Thread "Pengenalan Diri"/"Ahli baru"/atau lain2...

thanks...

ni link dia

http://tzm150.forumotion.com/f38-salam-perkenalan

matnur_83
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Tanjung Malim, Perak

Back to top Go down

Re: Di kehendaki Ekzos Standart yamaha TZM Second Hand

Post  Sponsored content Today at 2:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum