TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

ada siapa berminat nak beli tzm150?

View previous topic View next topic Go down

ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  naj on Sat Mar 20, 2010 5:43 am

aku nak jual moto tzm aku....tujuan nak jual,nak ambik moto baru....
aku buka harga rm2000 paling abis....aku bagi one set cover set spare part siap tank lagi....jarang ada org bagi tawaran mcm ni kn?moto keluaran tahun 1996....siapa berminat,kol aku....019-7848275(najmee)

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  namer on Sat Mar 20, 2010 11:18 am

huhu..nape r jauh sgt smpi kat johor..huaaa..

namer
Private frenzy
Private frenzy

Age : 24
Location : Nilai / Puchong

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  kal_tzm77 on Sat Mar 20, 2010 12:47 pm

naj wrote:aku nak jual moto tzm aku....tujuan nak jual,nak ambik moto baru....
aku buka harga rm2000 paling abis....aku bagi one set cover set spare part siap tank lagi....jarang ada org bagi tawaran mcm ni kn?moto keluaran tahun 1996....siapa berminat,kol aku....019-7848275(najmee)

gambo xda camne nak cita??? bounce

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

ada siapa berminat nak beli tzm15

Post  astalabista_amigos on Sat Mar 20, 2010 3:57 pm

Perkh tawaran menarik nie.... susah nak dpt... pasti yg ramai tgh mencari m nie....

astalabista_amigos
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

gambr on the way

Post  naj on Sun Mar 21, 2010 11:38 am

gambar nti aku letak.....moto adik aku pakai wat g blaja....mneruskn generasi tzm aku.....dah minta dia anta lalu email...nti dh anta,aku letak dlm ni....

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  naj on Mon Mar 22, 2010 4:13 am

mcmana nk upload gambar ni weh....xreti plak aku..

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  aku den on Mon Mar 22, 2010 5:01 am

naj wrote:mcmana nk upload gambar ni weh....xreti plak aku..

ko tengok dalam thread CHIKARA..aku ade ajar kat situ... Smile

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  naj on Mon Mar 22, 2010 6:23 am

xreti nk load gambar dlm ni ar....klik kat mana?gmbr dah ada ni...

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  iming on Mon Mar 22, 2010 7:10 am

click kat post reply..akan kuar 1 box...kat atas box reply ni ade icon kecik2..cari yang kuar pop-up 'host and image'
lepas tu akan kuar 1 box..tuk upload gmbar..so tekan upload,masukkan file dan tekan 'host it'.

lepas tu akn kuar 1 box yang akn bg link,copy link yang ke 2 dari atas..paste kat box post reply..
nk pastikan gmbar jadi ke x tekan preview dulu pastu tekan save...
selamat upload bro najmi~~ cheers

iming
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : kajang@kuantan@kelantan
Humor : niat tu penting...nnti tawakkal jela...

Back to top Go down

test nak masuk gmbr

Post  naj on Mon Mar 22, 2010 9:33 am

[url=[url

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

ok,dah masukkan dah gambarnye

Post  naj on Mon Mar 22, 2010 9:38 am

tq iming coz ajarkan nk upload.....

naj

Location : batu pahat,johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  radeonx on Sat Apr 03, 2010 7:01 pm

salam bro...ada lg ker motor nie Question

radeonx

Location : Johor

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  namer on Sat Apr 03, 2010 7:50 pm

oops..lupa gtaw..xde..ku dh amek..hehe

namer
Private frenzy
Private frenzy

Age : 24
Location : Nilai / Puchong

Back to top Go down

Re: ada siapa berminat nak beli tzm150?

Post  Sponsored content Today at 3:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum