TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

picture tzm

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: picture tzm

Post  syahril_tt on Wed Nov 24, 2010 7:21 am

congrats bro...semart muto...ejoz sebelah kiri tu Shocked

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sukamotor on Wed Nov 24, 2010 7:28 am

tq tq Very Happy . usd fork mmg boleh pasang. tapi regenye la...mahal. itu pn dah kluar modal riban2 tu nak buat jadi cam gitu.

sukamotor
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  saffara on Fri Nov 26, 2010 4:35 pm

sukamotor wrote:tq tq Very Happy . usd fork mmg boleh pasang. tapi regenye la...mahal. itu pn dah kluar modal riban2 tu nak buat jadi cam gitu.

ekor yg macam tzr tu bro, ori ke fiber? beli kat mana, n berapa kos?Question
pas tu, kalau rendahkan handle bar, tak sangkut ke kalau pusing ke kiri/kanan? sbb dulu saya pnah jgk rendahkan handle bar tapi reservoir brek depan sangkut kat meter kalau pusing ke kiri.. Sad Rolling Eyes

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  pali on Fri Nov 26, 2010 11:20 pm

TZM R 50

TZM MINI..


pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  pali on Fri Nov 26, 2010 11:29 pm




otai ni...

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  pali on Fri Nov 26, 2010 11:30 pm



besar nye ejos...

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ayiecs on Sat Nov 27, 2010 7:19 am

kelah2..mu meme kelah pali~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  pali on Sat Nov 27, 2010 9:31 pm

ayiecs wrote:kelah2..mu meme kelah pali~

gapo gak ayie???
komen pasal kawe wat gapo??
ore komen sal pic M 2 la...

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ayiecs on Sun Nov 28, 2010 4:06 am

pali wrote:
ayiecs wrote:kelah2..mu meme kelah pali~

gapo gak ayie???
komen pasal kawe wat gapo??
ore komen sal pic M 2 la...

kawe komen ke mu sebak nok bg mu smangak..
tuk load rama lg gabo..gabo hok come2 mace atah ni..
meme smart~

MORE PICTURE PLZ!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sukamotor on Mon Nov 29, 2010 7:39 am

saffara wrote:
sukamotor wrote:tq tq Very Happy . usd fork mmg boleh pasang. tapi regenye la...mahal. itu pn dah kluar modal riban2 tu nak buat jadi cam gitu.

ekor yg macam tzr tu bro, ori ke fiber? beli kat mana, n berapa kos?Question
pas tu, kalau rendahkan handle bar, tak sangkut ke kalau pusing ke kiri/kanan? sbb dulu saya pnah jgk rendahkan handle bar tapi reservoir brek depan sangkut kat meter kalau pusing ke kiri.. Sad Rolling Eyes
ekor 'tzr' tu fiber. klu ori rasenye, saiznye lg besar dan nmpk mcm x suit sgt dgn saiz tzm. aku bli dah ada ekor tu. x tau la kat mn buat. tp aku ada member pomen yang boleh buat fiber. psl rendahkan handle bar....mmg sangkut klu buat mcm biasa. solution-kna ejas tapak meter tu. yg aku buat, handle tu aku potong/machine bg dia rapat dgn tapak kat atas, jd x sangkut mter. klu x machine akan ada gap antar bar dgn tapak atas dlm 2cm Very Happy Very Happy

sukamotor
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  saffara on Mon Nov 29, 2010 8:18 am

sukamotor wrote:
saffara wrote:
sukamotor wrote:tq tq Very Happy . usd fork mmg boleh pasang. tapi regenye la...mahal. itu pn dah kluar modal riban2 tu nak buat jadi cam gitu.

ekor yg macam tzr tu bro, ori ke fiber? beli kat mana, n berapa kos?Question
pas tu, kalau rendahkan handle bar, tak sangkut ke kalau pusing ke kiri/kanan? sbb dulu saya pnah jgk rendahkan handle bar tapi reservoir brek depan sangkut kat meter kalau pusing ke kiri.. Sad Rolling Eyes
ekor 'tzr' tu fiber. klu ori rasenye, saiznye lg besar dan nmpk mcm x suit sgt dgn saiz tzm. aku bli dah ada ekor tu. x tau la kat mn buat. tp aku ada member pomen yang boleh buat fiber. psl rendahkan handle bar....mmg sangkut klu buat mcm biasa. solution-kna ejas tapak meter tu. yg aku buat, handle tu aku potong/machine bg dia rapat dgn tapak kat atas, jd x sangkut mter. klu x machine akan ada gap antar bar dgn tapak atas dlm 2cm Very Happy Very Happy

oo paham.. paham... thanks bro Cool Cool

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  syahril_tt on Mon Nov 29, 2010 10:29 am

pali wrote:


otai ni...

cam pelatih pulapol je...ke jurulatih pulapol neh?

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sabreydo on Tue Nov 30, 2010 6:24 am

[/quote]ekor 'tzr' tu fiber. klu ori rasenye, saiznye lg besar dan nmpk mcm x suit sgt dgn saiz tzm. aku bli dah ada ekor tu. x tau la kat mn buat. tp aku ada member pomen yang boleh buat fiber. psl rendahkan handle bar....mmg sangkut klu buat mcm biasa. solution-kna ejas tapak meter tu. yg aku buat, handle tu aku potong/machine bg dia rapat dgn tapak kat atas, jd x sangkut mter. klu x machine akan ada gap antar bar dgn tapak atas dlm 2cm Very Happy Very Happy [/quote]


agak2 berape harga pomen bro amik utk wat ekor mcm tu?
smart lah, nmpak berseri skit TZ ni kalu kasi pakai 'baju' baru..

Laughing Laughing Laughing

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sukamotor on Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

x brani nak kata la bro. tapi msti ratus2 la. ekor stndd pn lawa gak, klu pndai mekup. ni ha moto stndd,

sukamotor
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sukamotor on Tue Nov 30, 2010 1:05 pm

eh, kecik plak...ni aku besarkan...utk tatapan sume Very Happy


sukamotor
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ayiecs on Tue Nov 30, 2010 3:51 pm

smart2..i like~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  olskowl_design on Tue Nov 30, 2010 4:16 pm

cun la bro....lu bikin gua rasa mcm tzm ni moto baru plak Twisted Evil

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  TOYOL IJAU on Tue Nov 30, 2010 4:50 pm

olskowl_design wrote:cun la bro....lu bikin gua rasa mcm tzm ni moto baru plak Twisted Evil

ingat kan ko nak kata........lu bikin gua rasa mcm tzm ni moto gua plak

hahahaha

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  sukamotor on Wed Dec 01, 2010 9:54 am

olskowl_design wrote:cun la bro....lu bikin gua rasa mcm tzm ni moto baru plak Twisted Evil
haha22...ada sekali tu aku bwk motot ni gi sentul, cari sparepart. cina kat sana tanya aku "motor baru ka?" aku ckp...'yala TZM 2010 model' Laughing bounce

sukamotor
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  mady_z on Thu Dec 02, 2010 3:09 pm

sukamotor wrote:
olskowl_design wrote:cun la bro....lu bikin gua rasa mcm tzm ni moto baru plak Twisted Evil
haha22...ada sekali tu aku bwk motot ni gi sentul, cari sparepart. cina kat sana tanya aku "motor baru ka?" aku ckp...'yala TZM 2010 model' Laughing bounce

hahaha .. smart la lu bro .. Smile
moto ko mmg kemas habis .. nice work .. cina pun tegur moto baru ke ? haha

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  TOYOL IJAU on Mon Dec 06, 2010 1:22 pm


TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  mady_z on Wed Dec 08, 2010 9:54 am

TOYOL IJAU wrote:

mcm kenal moto nie .. ;D heheheeeeeeeee

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ayiecs on Fri Dec 10, 2010 5:23 am

mcm knl~~bile ms amek gbr nih??

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  NURADILA on Mon Jan 03, 2011 5:26 pm

https://i39.servimg.com/u/f39/14/79/16/97/70981710.jpg

https://i39.servimg.com/u/f39/14/79/16/97/70135410.jpg

info : material body kit jenis abc, hage dlm rm 1900

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ayiecs on Tue Jan 04, 2011 8:45 am

GILER LAWA!!!!!!!
AKU DPT MMG AKU PKI TRUS XBKK2 NIH!!!!!!!
cayalah adi!

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  fit on Tue Jan 11, 2011 4:27 am


fit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : wangsa maju, seksyen 6
Humor : khafiyat86@yahoo.com

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  ronin on Wed Jan 12, 2011 5:08 pm

fit wrote:


Dasyat....Ganas..Agresif...Tapi cover tayar belakang tu macam kureng sket la...Tapi sekali pandang macam tayar slick lak.


ronin
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Melaka---> Kulai,Johor
Humor : Zreeet...zreett..

http://www.liteforex.com/?uid=991685990

Back to top Go down

Re: picture tzm

Post  Sponsored content Today at 8:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum