TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

WTB Yamaha TZM

View previous topic View next topic Go down

WTB Yamaha TZM

Post  Izat_TZM on Tue Feb 28, 2012 7:38 pm

salam semua..
aku nak cari tzm dengan ciri2 berikut:

1)moto halal
2)complete parts
3)ada geran(roadtax dah mati berkurun pun xpe)
4)body/chasis x potong dan sebagainbya
5)servo ok
6)blok tak kisah la mcm mana pon janji boleh pakai/ xde slip lagi bagus Very Happy Very Happy
7)carburator ori
8)kalau moto boleh hidup laaaagi bagus
11)sebaik-baiknya area kl,senang nak deal@tengok moto..kalau luar kawasan pun bgtau la,mana tau boleh diusahakan..

yg lain2,cover set buruk ke,moto berhabuk ke,tayar pancit ke,lampu x nyala ke,fork leaking ke,mono shock lembik ke,seat koyak ke throttel berdaki ke xde hal..

tujuan:nak restore dan pakai,buat balik pelan2
harga:tgk pada kondisi mtr, kalau ok aku up harga.. tp xmau yg mahal2...
(kalau nak yg mahal ada banyak kat mudah@kedai,cun2 plak tu..hehe..)

x urgent pun,tp kalau cepat pun ok gak,sebab duit ada kat tangan,takut terpakai ke benda lain plak..
sesapa yg ada,atau tau kat mana boleh dapat,tlg pm atau sms aku,nanti aku belanja teh tarik kurang manis dgn nasi goreng pataya..hehe...

jasa baik anda dikenang,terima kasih...

call 0179199963

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: WTB Yamaha TZM

Post  Pizi on Sat Mar 03, 2012 6:32 am

Izat_TZM wrote:salam semua..
aku nak cari tzm dengan ciri2 berikut:

1)moto halal
2)complete parts
3)ada geran(roadtax dah mati berkurun pun xpe)
4)body/chasis x potong dan sebagainbya
5)servo ok
6)blok tak kisah la mcm mana pon janji boleh pakai/ xde slip lagi bagus Very Happy Very Happy
7)carburator ori
8)kalau moto boleh hidup laaaagi bagus
11)sebaik-baiknya area kl,senang nak deal@tengok moto..kalau luar kawasan pun bgtau la,mana tau boleh diusahakan..

yg lain2,cover set buruk ke,moto berhabuk ke,tayar pancit ke,lampu x nyala ke,fork leaking ke,mono shock lembik ke,seat koyak ke throttel berdaki ke xde hal..

tujuan:nak restore dan pakai,buat balik pelan2
harga:tgk pada kondisi mtr, kalau ok aku up harga.. tp xmau yg mahal2...
(kalau nak yg mahal ada banyak kat mudah@kedai,cun2 plak tu..hehe..)

x urgent pun,tp kalau cepat pun ok gak,sebab duit ada kat tangan,takut terpakai ke benda lain plak..
sesapa yg ada,atau tau kat mana boleh dapat,tlg pm atau sms aku,nanti aku belanja teh tarik kurang manis dgn nasi goreng pataya..hehe...

jasa baik anda dikenang,terima kasih...

call 0179199963

X de lobang bro tapi nk ckap sikit!!..... 'Ur r TZM legend broo! Idoop TZM, TZM Idoop... !!!!

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum