TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

footrest tzm 150

View previous topic View next topic Go down

footrest tzm 150

Post  joei99 on Wed Jun 15, 2011 10:15 am

salam..

mencari barang berikut:

1)footrest racing boy untuk tzm..

http://motomalaya.net/blog/wp-content/uploads/2010/12/TZM-footrest.jpg

sesapa yg ada,atau yg dah lenguh pakai footrest tinggi,blehla jual atau swap ngan aku punya footrest original hong leong yamaha..huhu..

aku punya yg standard camni:

http://img510.imageshack.us/img510/3192/img3091q.jpg

2)kalau xde footrest,dapat bracket pun jadi la,cam ni:

http://p1.bikepics.com/pics/2010/01/30/bikepics-1889529-full.jpg

http://www.syscast.com/syscast/images/products/racing/footrest-y-tzm.jpg

siap dengan gear lever punya penyambung..

3)ataupun bracket yg nipis tu,yg bentuk macam huruf S tu,kalau biasa tengok@pakai,mesti tau punya..aku google xde plak gambar...

anggaran harga:korang bagi tau la harga berapa yg patut,kalau kena gaya aku beli@swap..lagi murah laaaaagi baik...

lokasi:ampang,cheras,kl la,senang nak deal..kalau luar kawasan pun bagitau la,kita try deal.. Smile

sebab pencarian,saja nak up skit,tukar posisi kaki,hehe..

x berapa nak urgent pun,sapa yg ada,tlg pm@sms ke 012 242-1157,joei..trima kasih.. :-*

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum