TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you



INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Button2
ARKIB FRENZY

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  NURADILA on Tue Apr 13, 2010 1:12 pm

terkini xtivite ke pulau pinang anjuran perak pada 1hb may[hari perkerja] dan balik pada petang ahad dan singgah taipeng sebentar


bro fendi tread program dlm xtvt
boleh kita buat promosi besar-besaran......... Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  BlackJack on Thu Apr 15, 2010 5:56 am

klu ade kelapangan bleh hamba follow... Cool

BlackJack
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Sat Apr 17, 2010 12:23 pm

follow jer, yg ader kelapangan pun tak follow bro..h3
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  BIG BOSS on Sun Apr 18, 2010 12:20 am

Next month xtvt.. Camping Sagil.. kalo jadi la..

BIG BOSS
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  NURADILA on Sun Apr 18, 2010 8:10 am

Next month xtvt.. Camping Sagil.. kalo jadi la..

agak berapa haribulan bos???
wah mcm2 xtvt mane satu nak follow nie???
NURADILA
NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 43
Location : melaka

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ZOUL on Sun Apr 18, 2010 10:37 am

BIG BOSS wrote:Next month xtvt.. Camping Sagil.. kalo jadi la..


muahahaha.. akhirnya dapat guna khemah yang aku beli tapi tak guna2 tu...... Razz
ZOUL
ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 37
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Sun Apr 18, 2010 9:03 pm

salam ahli ibc dan kawan semua di sini saya menjemput ahli ibc pada mlm minggu depan [24hb apr 2010] di ss11 kopitiam@333 jam 8 mlm kita ada mesyuarat carta organasasi di harap ahli dapat hadir

xtivite kelab ini memang banyak selain daripada hq mahupun daripada cawangan ibc ini lah cara kelab ibc berayadah dan mengeratkan silaturahim di antara ahli ahli ibc mahu pun ahli keluarga ahli ibc

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 46
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Mon Apr 19, 2010 6:35 am

good planning bro
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Sambutan hari belia pada 14 may - 16 may di putrajaya

Post  Redchili Dgc on Tue Apr 20, 2010 12:45 pm

Akum...pada 14,15,dan 16 may akan di ada kan sambutan hari belia di putrajaya..

mat rempit di alu2kan..pada hari tersabut ..utk membuat aksi2 maut dibenar kan..

ada bermacam2 acara dijalan kan...

Kpd mat2 moto sila lah hadir...di janka lebih 2500 mat moto akan hadir..

_________________
INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 REDCHILI
Redchili Dgc
Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Tue Apr 20, 2010 1:26 pm

mat motor jer ke der, mat sidi tak boleh ker...he3
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  BIG BOSS on Wed Apr 21, 2010 8:51 pm

mat pet bole?

BIG BOSS
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Thu Apr 22, 2010 2:59 am

wow..wassup big bod..siggy tak wat lagi ker
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  BIG BOSS on Thu Apr 22, 2010 8:49 am

siggy tu mende?

BIG BOSS
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Thu Apr 22, 2010 9:26 am

siggy tu yg kuar gambar kat bawah tu
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abey on Thu Apr 22, 2010 9:29 am

nanti abg shidi buat kat abey satu ok.....
kene ada pic moto ker nak buat nyer abg shidi..
huhuhuhu
abey
abey
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : kelantan
Humor : MR.ABEY AKA CAQQ MARSHALL

http://www.pesaklate88.blogspot.com

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Thu Apr 22, 2010 9:35 am

ambik gambar tengah naik motor dalam 3 keping, gambar moto dari semua sudut pastu email kat sini matsidi@gmail.com, nanti abg kasi kat ayie. dia yang buatkan
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abey on Thu Apr 22, 2010 9:40 am

orait abg shidi...
tapi bulan 7 nie la baru boleh kasi...
sekarang nie kat kem la... johor..
moto lak kat bengkel kedah....

nie satu abg shidi.. saper boleh tolong ajar buka and pasang cover suit ek..
sebab abey nak cat... tapi tak pandai nak buka.... lagi pun untuk spotring nak buka macam mana,..
abey tgk tak der la tongkat dua... hwaaaaa...

susahnya naik moto besar nie Sad( Crying or Very sad
abey
abey
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : kelantan
Humor : MR.ABEY AKA CAQQ MARSHALL

http://www.pesaklate88.blogspot.com

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Thu Apr 22, 2010 9:57 am

ha kol no nie..bro red chili 0172053184
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  abey on Thu Apr 22, 2010 10:16 am

key.. thank...
bro red chili nie dok area mana ek?
kedah gak ker?
abey
abey
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : kelantan
Humor : MR.ABEY AKA CAQQ MARSHALL

http://www.pesaklate88.blogspot.com

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  izadibc mlk on Sun Apr 25, 2010 6:38 am

lama tak masuk forum ni...hehehe...
cepat betul korang dah post cadangan camping aku
ni ey.anyway,hope cadangan aku ni dpt dijln kan sbb
thn lepas takda.so rindu plak nak camping mcm yg sudah2.
utk zoul dan ejal,mcm biasa,bila dah comfirm tarikh nanti,
korang mcm biasa jd ajk mknan ey!...hehehe...mana plak
alu nak cari khemah ni... Rolling Eyes
izadibc mlk
izadibc mlk
Private frenzy
Private frenzy

Location : melaka

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sun Apr 25, 2010 8:02 am

alo ibc~lme xtanyer kabar~

_________________
INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Siggy
ayiecs
ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 33
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  dot on Sun Apr 25, 2010 8:47 am

korang biler nk bertandang kt port ibc kt shah alam ni? maxmilin bleh lead dia tau tpt tu hehe ..da lame kiv ni huhu

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  aku den on Sun Apr 25, 2010 2:37 pm

dot wrote:korang biler nk bertandang kt port ibc kt shah alam ni? maxmilin bleh lead dia tau tpt tu hehe ..da lame kiv ni huhu

nex wek kite gerak..amacam?? bounce
aku den
aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 30
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  dot on Sun Apr 25, 2010 6:14 pm

ape kate survey.....

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  matsidi on Sun Apr 25, 2010 6:42 pm

aku setuju
matsidi
matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 41
Location : CHERAS

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  ayiecs on Sun Apr 25, 2010 7:32 pm

kt mne tu?shah alam area mne?hakim?

_________________
INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Siggy
ayiecs
ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 33
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  fendi_ibc on Tue May 04, 2010 7:58 pm

asalamuailaikum ahli ibc dan kawan semua baru ni sunday ride ke pulau pinang anjuran cwgn perak melibatkan hq/cwgn teluk intan/cwgn ipoh dan cwgn taipeng berkumpul dan bermlm di dataran kemunting yg di taja oleh ahli baru taipeng alhamdullah mkn dan penginapan selesa

1100 pgi kami mula gerak daripada dataran kemunting menghala ke shell juru dan mengikutie jambatan pulau pinang

1300 ptg sampai di batu feringgie xtivite bebas dan ada motosikal rosak[jem panas]

1700 ptg bergerak ke ferii dan beli oleh oleh

2000 mlm naik ferii menghala balik

2100 mlm berkupul di r&r juru mkn dan bersalam salaman dan bersurai

fendi_ibc
Private frenzy
Private frenzy

Age : 46
Location : KLIA

http://fendi_ibc@yahoo.com.sg

Back to top Go down

INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC] - Page 8 Empty Re: INTELLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum