TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Thu Mar 31, 2011 10:58 am


Askm dan Salam Sejahtera..

Saya ingin menjemput Members TZM frenzy ke The Biggest TEH TARIK SESSION (TTS) yang akan dianjurkan oleh saya sendiri (Bikers Cover Mag/Thetokwan).. yang melibatkan Motosikal Kecil hingga Ke CC paling besar.

Tujuan TTS ini diadakan adalah untuk mengenali satu sama lain disamping bertukar pandangan serta membincangkan beberapa perkara semasa (Ride, TTS, ETC). Mengumpul dan mengeratkan Silahturahim semasa bikers dengan tidak mengira berapa Hebat moto anda!! Selain itu boleh bertukar pandangan, berkongso maklumat dan apa sahaja melibatkan PERMOTORAN (motosikal)


acara adalah spt berikut:-

Tarikh: 23 Apr 2011

Masa: 8.30pm (jgn lambat nanti tak ada gambaq) sampai LEBAMMM

Tempat: XXXXXX edited by Alan xxxxxxx tkwan akan kompem semula.

Makanan dan Minuman: ORDER dan SENDIRI BAYAQ..heheheh jgn marah ini TTS

Pakaian: IkutLah mana yg sesuai, NO PROTOKOL...

Kelakuan: MENGHORMATI sesama BROTHERSHOOD dan SISTERSHOOD

Disamping itu, BCM akan menjemput beberapa BIKERS yg telah mencipta nama dipersada dunia antaranya:-

a) Ride Solo KL - London ~ Syed Ahmad Abdul Hadi bin Syed Hussien (Hadi Hussein)

b) Pasukan Enduro Malaysian Chapter Jelajah Semenanjung sejauh 1884km dalam masa 24jam dan telah mecatitkan nama di dalam Malaysia Book Of Record ~ Azman Baharudin, Eddy, Fuad, Dato Amzah dan Cikgu Hussein Musrin

c) Pelumba-Pelumba CubPrix dari pasukan ROCK OIL GLOBAL BIKERS ~ Elly (abg), Elly (adik) dan Farid

dan lain-lain (akan dikemaskini dari masa kesemasa)


BCM akan mengadakan sesi gambar berkumpulan (Group Photo) setelah selesai TTS. dan pada masa yg sama ada beberapa "orang paper" datang utk buat covering TTS BCM.

::BCM::
its all about riders!!!

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  ayiecs on Thu Mar 31, 2011 11:02 am

uih..kt pelita tu muat ke klo rmi nk dtg nih tok wan??

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Thu Mar 31, 2011 11:04 am

tu la pasai, tengok macamana kalu skala makin "besaq" kena tukaq port baru (ADA CADANGAN??)

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  ayiecs on Thu Mar 31, 2011 11:12 am

kt sne pack la tokwan...
event tu mmg rmi je yg dtg nmpknye..siap ade kamera2 ni~
xwat mcm style roadshow @ autoshow tu ke?kt padang or dewan..??

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  alan on Thu Mar 31, 2011 2:39 pm

camna program nyer nanti tokwan... almaklum kita tidak kenal.... dan frenzy pula ramai hingusan.. kang mai jd terpinga2 tak tau nak carik sape...

atau pun dtg2 jer terus buat port sendiri dan tunggu sesi bergambar? ni boleh tumpang glamer group masing2 ni... Laughing

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  roza on Thu Mar 31, 2011 9:16 pm

event nih tok wan dh tukar tmpt kan.kan..kan??

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Fri Apr 01, 2011 6:23 am

ayiecs wrote:uih..kt pelita tu muat ke klo rmi nk dtg nih tok wan??

Ayiecs: memang tak muat aku tgh arreangge tempat yg lebih luas, kemungkinan akan ditukar
antaranya adalah, Pelita KLCC, Borneo Borak Bukit Bintang, Tanjong Village Kota Damansara dan RASTA TTDI..

alan wrote:camna program nyer nanti tokwan... almaklum kita tidak kenal.... dan frenzy pula ramai hingusan.. kang mai jd terpinga2 tak tau nak carik sape...

atau pun dtg2 jer terus buat port sendiri dan tunggu sesi bergambar? ni boleh tumpang glamer group masing2 ni... Laughing

Alan: Alan, mintak maaf,kalu boleh jgn terlalu merendahkan diri (semua 2 tayar kalu lebih pun 3 tayar) dan selagi dinamakan MOTOSIKAL tiada apa yg nk diendahkan.. Utk pengetahuan Alan, BIKERS COVER MAG (BCM) adalah semua MAGAZINE yg akan diterbitkan tidak lama lagi.
BCM merupakan majalah pertama di Malasysia yg menerbitkan konsep ALL IN ONE, tidak kira Kapchai, S/Bike, Skuter dll semua ada didalam.Matlamat kami adalah utk merapatkan JURANG antara semua penunggang motosikal tanpa mengira KO BESOP ATAU KECIK..So jgn risau atau ragu-ragu utk menyertai TTS ini kerana semua jenis ,motosikal akan ada malam tu, termasuk KELAB MOTOSIKAL KIPS.... Very Happy Laughing Laughing Smile

roza wrote:event nih tok wan dh tukar tmpt kan.kan..kan??

Roza: its true! maybe akan bertukar disebabkan SKALA yang akan datang menyertai melebihi 200 BIKERS

anyway, secara peribadi saya dengan rasa rendah diri ingini menjemput anda semua ke TTS yg akan berlangsung nanti, semoga pertemuan itu nanti akan lebih mengeratkan hubungan semasa BIKERS

apa-apa call TokWan : 017 3488946 atau dtg je ke kedai kami di Ampang campuran..dibawah Arpatment Mesra Prima...



::BCM::
it's all about riders

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  ayiecs on Fri Apr 01, 2011 9:12 am

ui..dekat je tu...mesra prima bwh tu je ek?
ok2..ape2 nnt aku singgah je sne utk floow ape perkembangan..ok tokwan?

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Fri Apr 01, 2011 10:17 am

ayiecs wrote:ui..dekat je tu...mesra prima bwh tu je ek?
ok2..ape2 nnt aku singgah je sne utk floow ape perkembangan..ok tokwan?

boleh ja....

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  matsidi on Fri Apr 01, 2011 1:57 pm

lebih 300 yg datang tu.....

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Sat Apr 02, 2011 6:06 am

matsidi wrote:lebih 300 yg datang tu.....


tak kot Bro,aku rasa dlm 200++ je...kemungkinan besar tempat akan ditukarkan di PELITA KLCC

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  matsidi on Sat Apr 02, 2011 9:33 am

PARKING YANG KAT LUAR SEBELAH JALAN BESAR TU KENA SOMEONE JAGA LA NAMPAKNYA KAN

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Sat Apr 02, 2011 9:36 am

matsidi wrote:PARKING YANG KAT LUAR SEBELAH JALAN BESAR TU KENA SOMEONE JAGA LA NAMPAKNYA KAN

aku dah booked parking dalam Pelita tu..so dont worry about that..anything malam nie kita jumpa di RNK Ampang,boleh kenal2 borak..

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  roza on Mon Apr 04, 2011 10:34 pm

ohoo...kit dah pun jumpa n borak2 mlm tuh.
tp mintak mahap la tokwan n kak hanie sbb kne balik awai plak mlm tuh.

roza edit tajuk la ek Smile

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  matsidi on Tue Apr 05, 2011 6:20 am

dalam forum nampak tua sikit..live muda tu..

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Tue Apr 05, 2011 8:48 am

matsidi wrote:dalam forum nampak tua sikit..live muda tu..

sidi muda ka?? hahahaha, macam tak percaya... Razz Razz

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  roza on Tue Apr 05, 2011 3:41 pm

mude jiwa...hahaa

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Thu Apr 07, 2011 11:47 am

askm dan mohon maaf semua..


akan ada pertukaran tempat TTS,ini adalah disebabkan beberapa masalah yg tidak dapat dielakkan, segala perkembangan akan beritahu dari masa ke semasa... Laughing Laughing

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  aku shah on Thu Apr 07, 2011 1:44 pm

tgk post bru mcm buat kat pelita bangsar jea..ku ikut hehee.. Very Happy

aku shah
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : Puchong, Selangor
Humor : biar aku kat blakang jnji aku smpai..haha

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  thetokwan on Thu Apr 07, 2011 1:50 pm

aku shah wrote:tgk post bru mcm buat kat pelita bangsar jea..ku ikut hehee.. Very Happy

bertukar apa2 pun klik di sini http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap=1 utk maklumat lanjut

thetokwan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 41
Location : Bandar Baru Ampang

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132218870178434&ap

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  roza on Mon Apr 11, 2011 6:48 pm

new place update d:-

XXXXXX sila refer muka depan utk maklumat terkini xxxxxx edited by Alan


minta war2kan pada kengkawan yg nak turut serta. harap maklum

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  nan_fz on Mon Apr 11, 2011 7:53 pm

Insyaallah ada kelapangan saya akan folow...

nan_fz
Private frenzy
Private frenzy

Location : kuantan-banting-s.alam-melaka-kajang

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  aku shah on Tue Apr 12, 2011 2:39 am

ku 4lo..hehe Very Happy

aku shah
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : Puchong, Selangor
Humor : biar aku kat blakang jnji aku smpai..haha

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  ayiecs on Tue Apr 12, 2011 4:00 am

halo3x....TZMFRENZY nk ke TTS BCM?
ok...skrg kiter tgk spe yg jd g...& ktne kte nk kumpul sblm ke sne??
ade cadangan??
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  alan on Tue Apr 12, 2011 7:39 am

Orait... klu anak buah tak keluar lagi time tu.. aku akan g insyaAllah...

folow kak long....

Alan - Skuad tzm frenzy - ON! jpa di KL Sentral kak long... heheh

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: The Biggest TTS by BCM (thetokwan) @ plse refer new tred

Post  Sponsored content Today at 12:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum