TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

fork terbalik cagiva tuk dijual

View previous topic View next topic Go down

fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Mon Mar 28, 2011 2:28 pm

aku nak jual fork terbalik nie sebab aku nak pakai duit bayar saman aku.fork nie dah siap mod dari t clamp dia sampai caliper dia semua dah mod cuma pasang jerk .kalau nak tgk fork tu
ni link dia http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193796040645153&set=a.193795300645227.48062.100000442765330&theater . harga dia rm1500 harga yang tak payah korang nak susah nak mod lagi just pasang jerk. nie no contact aku 0176251442 ejal area melaka

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  NURADILA on Mon Mar 28, 2011 5:26 pm

tak menyesal ke bro...... Embarassed Embarassed

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Mon Mar 28, 2011 6:32 pm

tak menyesal pon lagi cepat korang ambik lagi best

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  amirul2003 on Tue Mar 29, 2011 1:21 pm

cpt 2 brg baik nih gilo siot sape pkai nie nampk masyuk abs lah M dia
parking kt kdai mkn owg sume affraid affraid affraid affraid affraid affraid haha

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Tue Mar 29, 2011 3:14 pm

hahahaha bila aku bukak tak ada pulak yang nak

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  jayGee on Fri Apr 01, 2011 6:11 am

ejal80 wrote:hahahaha bila aku bukak tak ada pulak yang nak

aku rasa sebab harga agak keras..tu pasal masih tak de yg berani sambut..tak leh nego dah ke???

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Fri Apr 01, 2011 6:20 am

kalau nego pon dalam 100 je

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  NURADILA on Fri Apr 01, 2011 3:32 pm

takkan dua je kosong dia...
kalau tiga kosong kan best..... hahaha

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  budak AG on Fri Apr 22, 2011 9:13 pm

hahahahah... ayat adi nganjeng..

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Tue May 03, 2011 3:59 pm

dah sold mod tolong tutup

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  azriem on Wed Sep 07, 2011 10:40 pm

adoi aku tgh cari gak bnda alah ni.. ada lebih lg x nk juai??

azriem

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  ejal80 on Wed Sep 14, 2011 12:11 pm

tinggal fork ap je tapi handle bar tak ada.kalau nak handle bar kena tambah rm100

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: fork terbalik cagiva tuk dijual

Post  Sponsored content Today at 3:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum