TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

CDI original tzm untuk dijual!!

View previous topic View next topic Go down

CDI original tzm untuk dijual!!

Post  hardizton7_alive on Wed Mar 09, 2011 2:39 pm

assalamualaikum.

ada 2 CDI original tzm untuk dijual.
dan juga block TZM yang telah dislip, masih dalam keadaan tip top.

Harga

CDI TZM per each = RM 170 (nego)
Block Slip = RM 200 (nego)

barang adalah hak milik diri sendiri. siapa cepat dia dapat! kepada yang betul2 berminat, sila sms @ direct call ke no saya, 013-4681448

hardizton7_alive

Location : ipoh

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  gino on Thu Mar 10, 2011 11:45 am

hardizton7_alive wrote:assalamualaikum.
area kat mane? kalau beli boleh tlg pos ke
ada 2 CDI original tzm untuk dijual.
dan juga block TZM yang telah dislip, masih dalam keadaan tip top.

Harga

CDI TZM per each = RM 170 (nego)
Block Slip = RM 200 (nego)

barang adalah hak milik diri sendiri. siapa cepat dia dapat! kepada yang betul2 berminat, sila sms @ direct call ke no saya, 013-4681448

gino
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : johor bahru

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  gino on Thu Mar 10, 2011 11:47 am

area kat mane?

gino
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : johor bahru

Back to top Go down

Salam/Hi

Post  hardizton7_alive on Thu Mar 10, 2011 12:26 pm

Saya area jitra,kedah. kalu betul2 nak saya tlg poskan. tp kena tambah duit post sekali la. kalu boleh datang amik sendiri lg bagus. boleh test untuk puaskan hati.

hardizton7_alive

Location : ipoh

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  yik jitra on Thu Mar 10, 2011 6:50 pm

hardizton7_alive wrote:Saya area jitra,kedah. kalu betul2 nak saya tlg poskan. tp kena tambah duit post sekali la. kalu boleh datang amik sendiri lg bagus. boleh test untuk puaskan hati.

area jitra 2 ktna??

yik jitra
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Jitra,Kedah -- Port Klang,Selangor
Humor : saya bdak bru blajar...amek glah tlong tnjokkn..

Back to top Go down

Salam/Hi

Post  hardizton7_alive on Fri Mar 11, 2011 4:33 am

Pulau nyior.

hardizton7_alive

Location : ipoh

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  gino on Fri Mar 11, 2011 8:12 am

kalau nego berapa boleh dapat? sb aku duduk kat johor bahru. nak datang ambil kat situ jauh bro..

gino
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : johor bahru

Back to top Go down

Salam/Hi

Post  hardizton7_alive on Fri Mar 11, 2011 11:17 am

gino,

aku rasa 170 tu dah murah. tp kalo ko betul2 nak, aku boleh bagi RM160. tak termasuk harga post. cdi ni mmg cun lg, xda masalah. aku jual sbb nak pakai duit sikit.

hardizton7_alive

Location : ipoh

Back to top Go down

haloo hardizton7_alive

Post  hendri tzm 150 on Fri Mar 11, 2011 6:46 pm

haloo hardizton7_alive


saya mau beli CDI, bisa kamu kirim ke Indonesia, saya copa PM tapi tidak bisa.. saya SMS juga tidak bisa..
bisa saya minta email kamu saja untuk informasinya.

thanks.

hendri tzm 150

Age : 34
Location : bandung

Back to top Go down

CDI yea.....

Post  akuspark on Wed Mar 16, 2011 4:53 am

Bro ari ni dah 16.3.2011, ada lagi kier 2 biji cdi tu, ker dah lego dah.....kalu sempat 25hb Mac ni ada la rezeki syg yea sbb 25hb ari gaji hehehehe.

akuspark
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Kuantan
Humor : "8"

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  hardizton7_alive on Fri Mar 18, 2011 4:07 am

salam bro.

masih ada sebiji lagi. kalau nak cepat2.

hardizton7_alive

Location : ipoh

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  fahmisaadon on Sun Apr 24, 2011 12:12 pm

aq nk bli cdi stu.. aq ada kt area jitra.. taman melur.. tlong la aq.. mtor aq api kecik..

fahmisaadon

Age : 23
Location : langkawi

Back to top Go down

Re: CDI original tzm untuk dijual!!

Post  Sponsored content Today at 12:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum