TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

RS125 utk dijual......

View previous topic View next topic Go down

RS125 utk dijual......

Post  TOYOL IJAU on Sun Feb 13, 2011 7:42 am

Ada member aku dh pencen main moto....

Dia nk tolak Aprilia RS125 dia tp dh lama x jln....

Skrg jd pameran kt dpn rumah dia.... Dia nak RM 4.5k je tp kena restore skt la moto tu....

Geran semua ada...

Gambar motor tu nnt sya upload.... Dia belum send lg...

Klu berjaya jual saya akan dapat full face dia yg menjadi idaman saya dr dulu.... Dia beli dr German..

Tu yg nk sgt tu..

Tulun ler....

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: RS125 utk dijual......

Post  yik jitra on Sun Feb 13, 2011 8:35 am

TOYOL IJAU wrote:Ada member aku dh pencen main moto....

Dia nk tolak Aprilia RS125 dia tp dh lama x jln....

Skrg jd pameran kt dpn rumah dia.... Dia nak RM 4.5k je tp kena restore skt la moto tu....

Geran semua ada...

Gambar motor tu nnt sya upload.... Dia belum send lg...

Klu berjaya jual saya akan dapat full face dia yg menjadi idaman saya dr dulu.... Dia beli dr German..

Tu yg nk sgt tu..

Tulun ler....

ahahaha...kasi upload itu pictre.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

yik jitra
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : Jitra,Kedah -- Port Klang,Selangor
Humor : saya bdak bru blajar...amek glah tlong tnjokkn..

Back to top Go down

Re: RS125 utk dijual......

Post  azman on Sun Feb 13, 2011 3:35 pm

siap bagitau apa yg ko dapat bila dah jual moto tu yg x tahan tuu....tpi bagus, jujur.....i like.. cheers

azman
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : penang
Humor : ridin solo jer...dan naik jemu, nak cari geng plak, kasi gegar dgan tzm...

http://www.1malaysia.com/profile/zulazman

Back to top Go down

Re: RS125 utk dijual......

Post  bujang on Thu Jul 07, 2011 3:52 pm

pergh..ini brg baek ni...lai2...bump satu kali!

bujang
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : egypt

Back to top Go down

Re: RS125 utk dijual......

Post  Sponsored content Today at 8:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum