TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

View previous topic View next topic Go down

pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Tue Feb 01, 2011 6:42 pm

salam...aku nak jual geran tzm aku atas nama aku...

jual sekali crankcase belah nombor serta body...roadtax mati setahun lebih..xde masalah saman sebab memang x bawak dah setahun lebih...

aku nak carik modal nak ambik 'janda' lama...tzm gak...

apa2 call/sms aku...0192009224... jarang online...

RM900 nego... plet WEM*77*~yang* tu ada nombor la...hehehe

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Sun Feb 06, 2011 10:58 pm

bump!!!

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  ejal80 on Tue Feb 08, 2011 5:36 pm

harga ketat sangat lah bro .leh kasi pic

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  fit on Tue Feb 08, 2011 6:23 pm

kalau road tax dah mati setahun lebih tu maknanya nak kene wat puspakom jpj balek tu...panjang gak citer.....

fit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : wangsa maju, seksyen 6
Humor : khafiyat86@yahoo.com

Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  ejal80 on Tue Feb 08, 2011 7:00 pm

gedebak gedebuk rm400

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Wed Feb 09, 2011 10:41 am

panjang???

hehehehehe...puspakom...60 inggit...
owner...aku...
panjang lagi?? harga ketat?? ada tulis nego tak?? ke tak tau nego tu hape??hehehehe
nak pic?? takkan x kenal camner ruper body ngan casing enjin belah nombor??

terkasar bahasa?? sori la... aku memang sound tepet...lau rasa tak berbaloi...pakai je motor tzm xde geran...or beli tzm sebijik...tq...

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  ejal80 on Wed Feb 09, 2011 5:23 pm

mmg body tzm sama nak gak tgk macam mana. kaler dia ok ke, patah ke, kalau ok kaler tak yah nak spray body salah ke mintak gambr tak salah kot .aku paham nego tu cuma nak gurau jerk .aku penah gak beli body tak dapat ppic last2 mampos banyak karat.nak lak dari mlk ke klang g tgk body last2 beli gak sebab dah jauh2 jalan dan dah janji ngan owner banyak kos tu bro.anyway bump!!!!

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Wed Feb 09, 2011 6:20 pm

ejal80 wrote:mmg body tzm sama nak gak tgk macam mana. kaler dia ok ke, patah ke, kalau ok kaler tak yah nak spray body salah ke mintak gambr tak salah kot .aku paham nego tu cuma nak gurau jerk .aku penah gak beli body tak dapat ppic last2 mampos banyak karat.nak lak dari mlk ke klang g tgk body last2 beli gak sebab dah jauh2 jalan dan dah janji ngan owner banyak kos tu bro.anyway bump!!!!

body x leraI LAGI...MALU NAK AMBIK PIC SEBENARNYA...hehehehehe Laughing

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Thu Feb 10, 2011 6:18 am

bump..

body memang kena spray balik...body x de karat...

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  ejal80 on Mon Mar 07, 2011 8:33 pm

last harga

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  kamal5632 on Tue Mar 08, 2011 10:37 am

ejal80 wrote:last harga

pm2...

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: pada sesiapa yang ada motor tzm tapi xde geran...

Post  Sponsored content Today at 12:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum