TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

View previous topic View next topic Go down

saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  azhar_redland on Thu Jan 20, 2011 10:02 am

salam semua,
ada saper nak jual sport rim dgn radiator tzm?

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  xpeada on Fri Jan 21, 2011 3:21 am

ader....

1. sport rim enkei thailand
2. Radiator

harga mung letak dulu...kalau resionable aku setuju

mung duduk mana

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  azhar_redland on Fri Jan 21, 2011 8:41 pm

kawe duk tanah merah
agak dlm rm200.blh?

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  budak AG on Fri Jan 21, 2011 9:02 pm

hehehe Laughing Laughing

budak AG
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : alor gajah, melaka
Humor : "potang2 poie bondang"

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  Z-RiN on Sat Jan 22, 2011 5:19 am

ngn dieny xde ka. sportrim dpn ak ade spare 1 je.. klu blkg ade 2..

Z-RiN
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Humor : Live For Ride

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  xpeada on Sat Jan 22, 2011 9:32 am

azhar_redland wrote:kawe duk tanah merah
agak dlm rm200.blh?

kewe tak kisah...tapi kisah tang location...kawe duduk putrajaya...demo duduk tanah merah...tapi kalau demo kecek aspide kalau dia kelik kelate....boleh dia beri kat demo

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  muk on Thu Jan 27, 2011 8:38 pm

azhar_redland wrote:salam semua,
ada saper nak jual sport rim dgn radiator tzm?
ada sport rim depan tp kawe dok gua musang

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  xpeada on Fri Jan 28, 2011 3:19 am

muk wrote:
azhar_redland wrote:salam semua,
ada saper nak jual sport rim dgn radiator tzm?
ada sport rim depan tp kawe dok gua musang

apa kate demo jadi supplier barangan second hand tzm kat kelate Very Happy Very Happy Very Happy

macam demo buat kat kg melayu subang dulu Very Happy Very Happy Very Happy

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  azhar_redland on Fri Feb 04, 2011 4:08 am

sport rim sudah ada.
thank member yg post pertanyaan kawe

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  Hokage_M on Mon Feb 07, 2011 2:40 pm

demo jaha... x de la fork usd... aku dah cARIK SELURUH PELUSUK....

Hokage_M

Age : 31
Location : perak

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  azhar_redland on Thu Feb 10, 2011 6:04 pm

xpe,
radiator dah aku beli dlm rm3rat

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  ayiecs on Sat Feb 12, 2011 10:56 am

so ni dh settle ke ni?sume brg dh dpt??
klo dh gtau k~leh la lock tread ni~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  azhar_redland on Thu Apr 14, 2011 10:03 am

barang semua dah dpt
admin boleh lock tread ni
terima kasih


azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: saper ada nak jual Sport rim tzm depan dgn radiator tzm murah2?

Post  Sponsored content Today at 3:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum