TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

View previous topic View next topic Go down

akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  viper0308 on Fri Jan 14, 2011 1:46 am

sape yg rajin menyedut/mendownload mesti tau ape gune dan bestnye akaun ni kan? Laughing

nah ni free untuk korang.

megaupload1
vipervip2
9698483434

megaupload2
vipervip1
p5eBrUsT


uploading.com Account Details
Login: viper3773@theviperfiles.com
Password: t5ubru8P


megashare Account Details
Login: theviperfiles3773
Password: JuSefEp4

fileserve1 Account Details
Login: packers3902
Password: 6udRU2aW



fileserve2 Account Details
Login: flyers121
Password: 86erATrU


fileserve3 Account Details
Login: tvf7710
Password: thEswu4a



hotfile1 Account Details
Login: 4097137
Password: fvnfcj



hotfile2 Account Details
Login: hftvf3773
Password: duswAn6P

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  olskowl_design on Fri Jan 14, 2011 7:12 am

erk...tumpang tya...ruangan ni ntok mnyimpan data ek?bkn ntok download?
sy ni buta IT ckit Laughing

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  viper0308 on Fri Jan 14, 2011 11:46 pm

Simpan bleh, download pn bleh.tp ni acc yg aku post ni khas untuk mendownload bro.

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  olskowl_design on Sat Jan 15, 2011 4:53 am

tpi nape kbyakannye mcm ntok upload je....cntoh : uploading.com, hotfile.com...ke sy yg x taw nk cari download kt mne...huhuh Laughing Laughing
sy dah log in pkai akaun bro di uploading.com.....n dah download beberapa software yg cam best...
ntok download movie or lagu, laman web apa yg ssuai di antara yg bro bg kat atas ni?klo bole pkai premium punye msti best

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  syahril_tt on Sat Jan 15, 2011 10:53 am

www.syok.org

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  viper0308 on Sat Jan 15, 2011 4:18 pm

sbb tu la kene rajin berforum.
klu nk download.kene rajin join forum download la.

cth forum mat salleh:
http://warez-bb.org
forum melayu:
http://ehoza.com

kat dalam tu boleh jumpe link utk download ape2 je.
software ke movie ke lagu ke template ke wallpaper ke dan mcm2 lagi.
tp hati2 bile download software.jgn download virus sudah... Smile

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  olskowl_design on Sat Jan 15, 2011 5:56 pm

orite...tq bro

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  amirul2003 on Mon Jan 24, 2011 2:50 pm

download pkai IDM(internet download manager) snng jgk...hehehe laju pon laju

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  syahril_tt on Tue Jan 25, 2011 8:38 am

idm skang kene register..takde ke yang crack punye?...bro viper, akaun yang bro bagi ni, valid lagi ke?...sebab aritu try tak leh...die cakap bad username ke ape ntah...lupe dah
Cool

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  viper0308 on Tue Jan 25, 2011 4:31 pm

xbleh gune dh bro..sbb ade org busuk hati yg curi dan tukar password acc tu. ape daa..org dh bg share pun dh ckup untung, ni bleh plak gi tukar password.. scratch

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  olskowl_design on Tue Jan 25, 2011 6:03 pm

manusia...manusia Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ha ah klo IDM aku dah lepas trial 30 ari...sapa2 bole ajaq cmna nk crack bg bole guna trus?

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: akaun premium untuk mendownload percuma untuk dikongsi.

Post  Sponsored content Today at 12:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum