TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Pulley aluminium

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Pulley aluminium

Post  ayiecs on Fri Apr 29, 2011 1:04 pm

Jay akan pasangkan utk ko klo ko dekat ngan die~
klo jauh,mybe die bg cara2 nk psg dlm setiap pack pembelian~
rsnye dlm pack tu die dh terangkan cara2 nye..kan Jay?

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall


Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  boneex on Fri Apr 29, 2011 1:39 pm

patik dan unta jet patik ada di sg petani~

boneex
Private frenzy
Private frenzy


http://facebook (boneex86@yahoo.com)

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  jayGee on Tue May 03, 2011 3:52 am

awie+tzm wrote:waa mcm menarik jer..., aku baru pkai m dan baru join forum ni....
nk try boleh tak bro jay....
ada lagi x.. nak angkt satu gak la... kalo ada.. cheers


Awie: stock yg ready kat tangan tak banyak ada tinggal 3 je lagi...next order mungkin kena tunggu seminggu lagi....duk mana???kalaw dekat aku tolong pasangkan sekali...

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  jayGee on Tue May 03, 2011 3:54 am

boneex wrote:pulley ku cair lagi... masalah toi klu pakai M wat kerwa despach..... hadoiyai~ klu oder ader manual xnak ajar camna nak pasang???
Very Happy

Perrrggghhhhhh...M buat dispatch...sabar je la...ko duk mana???kalaw nak try leh la aku pasang kan terus...insyallah masalah pulley cair ko tu settle...

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  boneex on Tue May 03, 2011 7:38 am

terpaksa bro.. sebelum nie pakai EX5.. kriss... xthn bro... patik dok sungai petani kedah.. office area sini jerk tp kna anta barang pai penang(pulau) kadang kna shoot dari penang ker alor setar.. selain tzm ader ker moto len yg mampo n mampo patik bela??? ni patik reply ni pown baru jerk sampai dari epoh.. tgh relaks2.. lagi best patik still studen mna len nak lambat2 pagi wat kerja ptg masuk class.. pakai LC pown ingat tercabut enjin tgh jalan... dah la nek hari2.. jauh lak hari2.. tambat meter hari2 (plg laju pown 140kmph jerk lebih dah gayat) pulley compom2 meleleh...

boneex
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : sungai petani

http://facebook (boneex86@yahoo.com)

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  jayGee on Tue May 03, 2011 8:37 am

boneex wrote:terpaksa bro.. sebelum nie pakai EX5.. kriss... xthn bro... patik dok sungai petani kedah.. office area sini jerk tp kna anta barang pai penang(pulau) kadang kna shoot dari penang ker alor setar.. selain tzm ader ker moto len yg mampo n mampo patik bela??? ni patik reply ni pown baru jerk sampai dari epoh.. tgh relaks2.. lagi best patik still studen mna len nak lambat2 pagi wat kerja ptg masuk class.. pakai LC pown ingat tercabut enjin tgh jalan... dah la nek hari2.. jauh lak hari2.. tambat meter hari2 (plg laju pown 140kmph jerk lebih dah gayat) pulley compom2 meleleh...


Hehehe...kalaw ko nak aku boleh pose...area kedah kalaw ko kenal mohammad rahmat leh roger dia...dia dah order 9 set pulley aku...

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  boneex on Wed May 04, 2011 1:00 pm

rahmat penyanyi tu ker?? patik kenal tp dia xkenal patik... Laughing Laughing

boneex
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : sungai petani

http://facebook (boneex86@yahoo.com)

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  jayGee on Wed May 04, 2011 1:03 pm

boneex wrote:rahmat penyanyi tu ker?? patik kenal tp dia xkenal patik... Laughing Laughing


Hahaha...rahmat penyanyi tu dah retro sesangat...ko search kat Facebook mohammad rahmat..hehehe

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  awie+tzm on Sun May 15, 2011 9:09 am

jayGee wrote:
awie+tzm wrote:waa mcm menarik jer..., aku baru pkai m dan baru join forum ni....
nk try boleh tak bro jay....
ada lagi x.. nak angkt satu gak la... kalo ada.. cheers


Awie: stock yg ready kat tangan tak banyak ada tinggal 3 je lagi...next order mungkin kena tunggu seminggu lagi....duk mana???kalaw dekat aku tolong pasangkan sekali...

mcm mana mau beli? aku duk manjung perak.
Very Happy

awie+tzm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : manjung

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  jayGee on Wed May 18, 2011 5:44 am

awie+tzm wrote:
jayGee wrote:
awie+tzm wrote:waa mcm menarik jer..., aku baru pkai m dan baru join forum ni....
nk try boleh tak bro jay....
ada lagi x.. nak angkt satu gak la... kalo ada.. cheers


Awie: stock yg ready kat tangan tak banyak ada tinggal 3 je lagi...next order mungkin kena tunggu seminggu lagi....duk mana???kalaw dekat aku tolong pasangkan sekali...

mcm mana mau beli? aku duk manjung perak.
Very Happy

pm aku full add...nanti aku pose...Wink

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Pulley aluminium

Post  Sponsored content Today at 2:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum