TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

WTS tayar michelin 130/70/17

View previous topic View next topic Go down

WTS tayar michelin 130/70/17

Post  faliq on Wed Nov 10, 2010 2:00 pm

Salam semua,
saya baru kat sini...
saya nak jual tayar 130/70/17 rm90.. tayar bunga ada 98% lagi..
baru je beli. tapi tukar kecik sbb main jalan bandar.
apa2 call 0102203149..
michelin pilot..
tayar ada kat umah mak saya kat setiawangsa..

faliq
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Seri kembangan

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  ayiecs on Wed Nov 10, 2010 2:40 pm

wow~bsrnye tyr tuh~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  jayGee on Wed Nov 10, 2010 3:32 pm

faliq wrote:Salam semua,
saya baru kat sini...
saya nak jual tayar 130/70/17 rm90.. tayar bunga ada 98% lagi..
baru je beli. tapi tukar kecik sbb main jalan bandar.
apa2 call 0102203149..
michelin pilot..
tayar ada kat umah mak saya kat setiawangsa..

Kalaw dah ada buyer nanti update..sebab kalaw tak de buyer sampai 25hb ni saya nak angkat..

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  faliq on Wed Nov 10, 2010 4:47 pm

jayGee wrote:
faliq wrote:Salam semua,
saya baru kat sini...
saya nak jual tayar 130/70/17 rm90.. tayar bunga ada 98% lagi..
baru je beli. tapi tukar kecik sbb main jalan bandar.
apa2 call 0102203149..
michelin pilot..
tayar ada kat umah mak saya kat setiawangsa..

Kalaw dah ada buyer nanti update..sebab kalaw tak de buyer sampai 25hb ni saya nak angkat..
ok bro

faliq
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Seri kembangan

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  aspide1008 on Wed Nov 10, 2010 5:51 pm

ayiecs wrote:wow~bsrnye tyr tuh~
tp xsebesar 130/70/17 duro...hehe

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  KiMi on Thu Nov 11, 2010 9:30 am

hehehekk,,,
jgn lah pakai duro,,, Laughing

KiMi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : KL To KeDaH

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  amirul2003 on Thu Nov 11, 2010 8:05 pm

hehehe duro tyar x cekam jalan tayar dia licin...
tpi ak skrg pkai tyar duro dh beli dpt mcm tue redo lew guna cuma kena jaga2 bhaya skit heheh
btol x kalu slah tlong btolkn ")

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  naSiBungKus on Thu Nov 11, 2010 9:54 pm

amirul2003 wrote:hehehe duro tyar x cekam jalan tayar dia licin...
tpi ak skrg pkai tyar duro dh beli dpt mcm tue redo lew guna cuma kena jaga2 bhaya skit heheh
btol x kalu slah tlong btolkn ")

yaah tepat skali!hehe..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  jayGee on Fri Nov 12, 2010 5:42 am

naSiBungKus wrote:
amirul2003 wrote:hehehe duro tyar x cekam jalan tayar dia licin...
tpi ak skrg pkai tyar duro dh beli dpt mcm tue redo lew guna cuma kena jaga2 bhaya skit heheh
btol x kalu slah tlong btolkn ")

yaah tepat skali!hehe..

Aku tak pasti sangat pasal tayar duro licin ni...tapi motor aku depan belakang pakai duro...cuma time jalan basah kena jaga sikit la terutama bila tayar berada di atas jalan yg bercat..tapi kalaw jalan kering aku layan gak coner dalam 90 ke 100 la ..lebih pada tu hati tak berapa kering lagi...hehehe

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  faliq on Fri Nov 19, 2010 10:24 am

Kepada mod tolong delete topic ni sbb brg dah jual. Tq

faliq
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Seri kembangan

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  naSiBungKus on Fri Nov 19, 2010 11:01 am

jgn lock..
delete truih!
hahaha..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  eddytzm on Fri Nov 19, 2010 1:21 pm

salam sume!!!

selamat berkenalan ngan penjual Very Happy

eddytzm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 20
Location : kajang

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  TOYOL IJAU on Mon Nov 22, 2010 2:27 am

kepada yg pernah beli tayar

battlax size 140/70/17 berapa harga
micheline ada ke size 140.....rm?

urgent nak cari nih

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: WTS tayar michelin 130/70/17

Post  Sponsored content Today at 12:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum