TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Chikara riders group (CrG) r4

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

F

Post  tzm36 on Sat Dec 18, 2010 7:57 pm

roger.. cheers

tzm36
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  Aloyz_88 on Mon Dec 20, 2010 12:00 pm

berkwn klu bole biarla yg mendapatkn faedah selain dpt membantu dri sndiri... hehe... zaman skrg kena pandai pilih kwn.. hahaha... Laughing Laughing Laughing

Aloyz_88
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Mon Dec 20, 2010 1:02 pm

Aloyz_88 wrote:berkwn klu bole biarla yg mendapatkn faedah selain dpt membantu dri sndiri... hehe... zaman skrg kena pandai pilih kwn.. hahaha... Laughing Laughing Laughing

cheers cheers cheers

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  heng_soffi on Mon Dec 20, 2010 6:52 pm

cheers cheers

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  tz_rider on Mon Dec 20, 2010 8:16 pm

cheers cheers cheers cheers
hahaha..aku tambah ag satu.. cheers

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  heng_soffi on Tue Dec 21, 2010 9:55 am

Wink

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  joei99 on Tue Dec 21, 2010 12:04 pm

salam..
macam tajuk diatas,aku nak mintak jasa baik kengkawan untuk mminjamkan ekzos standard anda,ssapa yg ada simpan ekzos bawah katil tu mehla pinjam jap,ekzos standard+tabung+silencer yg paling senyap skali.. Laughing
sebab aku ada tzm sbijik,road tax dah mati lama,nak kena gi inspection untuk hidupkn,so aku nak standardkan moto tu(moto tu skarang pakai full piping AHM)..lepas settle urusan puspakom,ekzos akan dikembalikan tanpa prejudis.. Cool rabbit

kepada yg ada kat area ampang/cheras mmang cun bangatt,urgenttttt...


ssapa yg sudi,tlg pm aku atau sms ke 012-242-1157,joei.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  heng_soffi on Wed Dec 22, 2010 12:31 pm

joei99 wrote:salam..
macam tajuk diatas,aku nak mintak jasa baik kengkawan untuk mminjamkan ekzos standard anda,ssapa yg ada simpan ekzos bawah katil tu mehla pinjam jap,ekzos standard+tabung+silencer yg paling senyap skali.. Laughing
sebab aku ada tzm sbijik,road tax dah mati lama,nak kena gi inspection untuk hidupkn,so aku nak standardkan moto tu(moto tu skarang pakai full piping AHM)..lepas settle urusan puspakom,ekzos akan dikembalikan tanpa prejudis.. Cool rabbit

kepada yg ada kat area ampang/cheras mmang cun bangatt,urgenttttt...


ssapa yg sudi,tlg pm aku atau sms ke 012-242-1157,joei.. Smile
sorry la joey,xde Sad

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  spies on Thu Dec 23, 2010 3:40 am

xpe sofi,dah dapat,bleh abaikan permintaan aku tu.. Smile

spies

Age : 36
Location : kl

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Thu Dec 23, 2010 3:45 am

cheers cheers cheers
moga lepas inspection...boleh join ride lg
nak berguru dgn org lama ni...

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  spies on Thu Dec 23, 2010 4:02 am

apiracy wrote: cheers cheers cheers
moga lepas inspection...boleh join ride lg
nak berguru dgn org lama ni...

oitt,sampai ati ko ckp aku org lama,terasa dah tua plak aku ni... Sad Razz
nak berguru apenya,aku yg nak kena berguru ngan ko,ko kan cikgu..hehe... cheers

spies

Age : 36
Location : kl

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Thu Dec 23, 2010 4:05 am

spies wrote:
apiracy wrote: cheers cheers cheers
moga lepas inspection...boleh join ride lg
nak berguru dgn org lama ni...

oitt,sampai ati ko ckp aku org lama,terasa dah tua plak aku ni... Sad Razz
nak berguru apenya,aku yg nak kena berguru ngan ko,ko kan cikgu..hehe... cheers

nak berguru apa? matematik rendah boleh la,kih2

x-sekolah ko ni dah pecah rekod UPSR sekolah pd tahun 2010,ha3....gumbiranya krn usaha berbaloi2

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  ayiecs on Tue Dec 28, 2010 4:07 am

btul la heng~lme xnmpk~kt fb pun byk bnde nk tanye,tp rmi sgt dh tanye,aku nye soalan pun ko xjwb~heheh~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  heng_soffi on Tue Dec 28, 2010 2:12 pm

ayiecs wrote:btul la heng~lme xnmpk~kt fb pun byk bnde nk tanye,tp rmi sgt dh tanye,aku nye soalan pun ko xjwb~heheh~
alamak ye ke...hehehe...sorry.....slalu aku on je,tp aku jarang ada depan laptop....kuikuikui

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Sat Jan 01, 2011 11:56 pm

Selesai konvoy ke Lumut, Ipoh, Teluk Intan aka Perak.

Ada jemputan event pada ]b]13/2/2011[/b]. Sila rujuk fb utk details. Akan diupdate.

Nak tido lak sbb br sampai dari Perak,kih3 Sleep

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Sun Jan 02, 2011 5:20 am

Salam,
Ada jemputan menyertai MotorShow di Perak pada 13/2/2011 (Ahad), 1 day ride. Bayaran rm20.

Ini adalah jemputan terus dari penganjur ketika saya berada di Perak semalam (Konvoi ke Lumut).

Mohon admin dan warga forum dapat memeriahkan majlis.



apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Tue Jan 04, 2011 3:55 pm

Very Happy Very Happy Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Thu Jan 13, 2011 5:00 pm

apiracy wrote:Salam,
Ada jemputan menyertai MotorShow di Perak pada 13/2/2011 (Ahad), 1 day ride. Bayaran rm20.

Ini adalah jemputan terus dari penganjur ketika saya berada di Perak semalam (Konvoi ke Lumut).

Mohon admin dan warga forum dapat memeriahkan majlis.



Adalah dimaklumkan,atas nasihat PakMan IBC....riders tak digalakkan menyertai event ini atas sebab:
1. Penganjur tidak mempunyai perjanjian hitam putih dengan pihak setempat.
2. Penganjur juga tidak menunjukkan kesungguhan atas penganjuran yang akan dibuat itu.


apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  heng_soffi on Sat Jan 22, 2011 10:27 pm

apiracy wrote:
apiracy wrote:Salam,
Ada jemputan menyertai MotorShow di Perak pada 13/2/2011 (Ahad), 1 day ride. Bayaran rm20.

Ini adalah jemputan terus dari penganjur ketika saya berada di Perak semalam (Konvoi ke Lumut).

Mohon admin dan warga forum dapat memeriahkan majlis.



Adalah dimaklumkan,atas nasihat PakMan IBC....riders tak digalakkan menyertai event ini atas sebab:
1. Penganjur tidak mempunyai perjanjian hitam putih dengan pihak setempat.
2. Penganjur juga tidak menunjukkan kesungguhan atas penganjuran yang akan dibuat itu.

roger.

heng_soffi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : kajang,selangor

http://www.myspace.com/opy_kedah

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Sun Feb 20, 2011 2:54 am

Next event : One Night at Janda Baik. (2/4 dan 3/4/2011)

RV: Jam 3 petang di BHP Karak.
Yuran : RM30/dewasa (18 tahun ke atas). Digalakkan membawa famili.
Perancangan : Menyewa satu kawasan yg mempunyai 7 chalet (keutamaan chalet kpd yg berkeluarga). Digalakkan membawa khemah.
Aktiviti : Live band, camp fire, barbeque, mandi manda
Minimum penyertaan ialah seramai 15 orang dewasa.
Master of Ceremony: Papa

Sila sahkan kehadiran riders di FB CrG dan FB Bikerz Club. Tq


Last edited by apiracy on Sun Feb 20, 2011 2:57 am; edited 1 time in total (Reason for editing : date)

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  tzm36 on Sat Feb 26, 2011 10:01 am

cam slow jer chikara.. Sad

tzm36
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Sun Feb 27, 2011 2:03 am

Sila sahkan kehadiran riders di FB CrG dan FB Bikerz Club. Tq Razz Razz Razz

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  tzm36 on Wed Mar 09, 2011 5:28 pm

helo chikarqa..apa pasai slow jer...mai2 meriahkan ni page loh..lama xder jumpa korang hehe.. Razz

tzm36
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  alan on Fri Mar 11, 2011 5:10 am

dkt facebook lah.... kan dah highlight tu...

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  apiracy on Fri Mar 11, 2011 6:37 am

Tq,bro Very Happy Very Happy Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  alan on Sun Mar 13, 2011 10:45 am

welkom bro.. bersama menyebar maklumat... Very Happy

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  tzm36 on Mon Apr 11, 2011 9:47 pm

wokey2 Cool Smile

tzm36
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Chikara riders group (CrG) r4

Post  Sponsored content Today at 8:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum