TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Footrest aloy resing (yg berwarna) mana ade jual?

View previous topic View next topic Go down

Footrest aloy resing (yg berwarna) mana ade jual?

Post  Pizi on Fri Oct 29, 2010 4:40 pm

Spt tajuk kat atas, dah merata aku carik bnatang tu tp x ketemu jua kalo yg kale silver aloi tu byk la!

Sebenanya ade ke x lain2 kale sbb aku pnh nmpak M pki kale biru pnye, tngok mcm plug n play je tp byk kedai kate x de, las2 aku gi 1 kedai tu dia kate ade tp kene tmpah ar! aku pun dgn riang gembire oderlah bnatang tu tiba mase brg dah sampi rope2nye mendaalah tu cume di sembor kale je dahtu ada 2 part yg becantum bila aku ceraikan nmpak berbelangnya kan ke kantol bodo tu!

jadi sesape yg tau mana nk dptkn menatang ni kasi tau ye! Tq bom

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum