TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

View previous topic View next topic Go down

Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Thu Oct 28, 2010 8:35 am



Lokasi : Prima Bistro, Damansara Prima
Masa : 10.00mlm
Tarikh : 30 Nov 2010, Sabtu

Salam kepada semua riders yang ada...

Setelah berpikir2 mana yang terbaik.... kami masih lagi tak dapat mencari yang terbaik.... Laughing dan dengan itu pihak Admin akan meneruskan juga cadangan untuk mengadakan port rasmi bagi riders yang ingin bersama bersuka ria di malam minggu melepak di kedai mamak membuang masa sampai tengah malam sambil minum teh...

Untuk kali ini kedai mamak "prima bistro" telah dipilih untuk dijadikan lokasi FTT v1 ni.

Prima bistro terletak di lokasi Prima damansara bersebelahan kawasan damansara Damai. Seperti yang ramai dari anda tau, damansara damai boleh dimasuki dari arah utara, selatan dan timur dengan mudah melalui Lebuhraya2 tertentu. Very Happy

dari arah:
Utara / selatan - PLUS hiway masuk exit sg Buloh
Timur - MRR2 - terus menyusur ke arah kepong dan seterusnya masuk simpang arah sungai Buloh. Prima damansara berada di sebelah KIRI jalan menuju ke Sg Buloh setelah keluar dari MRR2.

-Dari arah TTDI/damansara/ 1 utama
- terus menuju ke arah MRR2 dan sedia untuk masuk ke simpang Sungai buloh sebelum masuk ke hiway Mrr2.
-Simpang Sg.Buloh :: selepas tol sg penchala anda perlu jalan terus (amik side kiri) dan masuk simpang kiri selepas CALTEX.
-Jalan terus hingga jpa stesen minyak BHP dan amik susur kiri bebetul selepas BHP ini. Masuk kiri dan jalan terus hingga jpa deretan rumah kedai. (Ada padang tar sebelah kiri)
-Akan jumpa kedai makan "De Sungai" sebelah kiri, jalan terus lagi dalam 20 meter. Prima Bistro di sebelah KIRI.

-Dari exit Sungai buloh
- amik side KANAN selepas keluar exit sg buloh dan masuk KANAN untuk pergi ke arah Damansara Damai.
-setelah masuk KANAN terus jalan hingga jpa stesen minyak CALTEX dan jalan ke depan sket lagi hingga jpa "flyover" U 'turn'...
- masuk FLYOVER ini dan U turn untuk ke arah Damansara Damai.
- ketika turun FLYOVER U turn ini akan jpa satu simpang ke KIRI untuk ke PRIMA DAMANSARA.
- Masuk kiri dan jalan terus hingga jpa deretan rumah kedai. (Ada padang tar sebelah kiri)
- Akan jumpa kedai makan "De Sungai" sebelah kiri, jalan terus lagi dalam 20 meter. Prima Bistro di sebelah KIRI.


Last edited by alan on Sun Oct 31, 2010 1:21 pm; edited 2 times in total

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Thu Oct 28, 2010 8:49 am

Prima Bistro
Lokasi di Prima damansara. Kedai makan mamak yg dibuka 24jam sehari. Lokasi tak besar mana.... tapi kedai ni mempunyai pelbagai jenis mknan yang common dan sesuai dijadikan tempat melepak.

Antara yang terdapat di PRIMA BISTRO
- makanan2 mamak roti canai dan pelbagai jenis roti tgn ala mamak... Cool
- makanan tak berkhasiat tp feveret spt beger2, benjo, hotdog Evil or Very Mad
- mkanan ala2 thai spt tomyam, nasi2 goreng, mee, meehoon etc.. Razz
- maggi2 dan mkanan biasa yg terdapat di kedai mamak lar... Laughing

ada kedai runcit dekat dan petrol pam dekat..

cerita panjang tak guna apa kata kita test dulu... hahahahah!!! Laughing

kot sesiapa yg berkelapangan sila2 lar dtg melepak..

FTT pertama : sabtu, 30Oct 2010
Tetamu kehormat kali ini : DGC - De Generation Crew yang akan mengadakan ride meeting di FTT ini tuk ke Chamang bulan November nanti...

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  abob on Thu Oct 28, 2010 9:01 am

aku on...mayb dtg dr gombak sbb buat moto sebelah ptg kt situ...

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  olskowl_design on Thu Oct 28, 2010 9:19 am

bereh2..
apo lg...jom meriahkan suasana cheers cheers

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Thu Oct 28, 2010 9:23 am

Orait... takperlu letak senarai nama... buat surprise jer nanti... Laughing

tp muka2 wajib...

1.muss
2.mospeda
3.aspid
4.alan
ahli Riders Damai Prima Bersatu Teguh yg dah roboh... Laughing

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  matsidi on Thu Oct 28, 2010 12:18 pm

ok...see u there

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  apiracy on Thu Oct 28, 2010 3:47 pm

konvoi ke kedah masa tu...have a nice FTT,guys

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  TOYOL IJAU on Thu Oct 28, 2010 7:08 pm

apiracy wrote:konvoi ke kedah masa tu...have a nice FTT,guys

konvoi bro ?

xajak pon.........ngan cikara suma ke ?

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  TOYOL IJAU on Thu Oct 28, 2010 7:13 pm

nanti aku sampai damansara utama/ 1utama
kawe cal

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  ayiecs on Fri Oct 29, 2010 3:55 am

abob wrote:aku on...mayb dtg dr gombak sbb buat moto sebelah ptg kt situ...

tiptop!!

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  apiracy on Fri Oct 29, 2010 4:52 am

TOYOL IJAU wrote:
apiracy wrote:konvoi ke kedah masa tu...have a nice FTT,guys

konvoi bro ?

xajak pon.........ngan cikara suma ke ?

malam esok pun ada ride ke Ipoh (Dinner di KL,Breakfast di Ipoh),balik hari.

Sebab tu tak dapat join FTT kali ini. Enjoy,guys!

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  matsidi on Fri Oct 29, 2010 4:55 am

semoga selamat tiba bro

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  muss on Fri Oct 29, 2010 5:40 am

wa turun

_________________

muss
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  LEVIN.30 on Fri Oct 29, 2010 7:15 am

muss wrote:wa turun

wow...dah lama tak jumpa otai tzm ni.....

leh mintak tunjuk ajar nanti...hheheheee....


LEVIN.30
Private frenzy
Private frenzy

Location : SG BULOH
Humor : PV BOCOR:BUAT TAK TAHUJE

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Fri Oct 29, 2010 7:20 am

muss wrote:wa turun

aku bwk kamera nanti sbg bukti "wa turun" tu... Laughing

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Fri Oct 29, 2010 7:21 am

LEVIN.30 wrote:
muss wrote:wa turun

wow...dah lama tak jumpa otai tzm ni.....

leh mintak tunjuk ajar nanti...hheheheee....


nak mintak ajar g serang jer rumah dia man... Laughing

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  TZMrawang on Sat Oct 30, 2010 12:05 am

tak dapek den nak turun minggu ni..minggu ni ke Ipoh..maybe insya'Allah minggu lagi sekali.Rawang-Damansara,rasanya tak jauh mana kot.. Wink

TZMrawang
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : rawang/gombak/ampang
Humor : Mat rempit kene baling batang tebu ngn pak aji dpn umah..syiok

http://facebook.com/tharwaniswadan

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Sat Oct 30, 2010 9:35 am

No prob lar bro... xpa.. next month br ada lagi kot... bkn event tiap minggu...

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  aspide1008 on Sat Oct 30, 2010 2:31 pm

acara sebulan sekali ya...

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  roza on Sun Oct 31, 2010 5:38 pm

apa cer nih??
ada gmbr x?

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  alan on Mon Nov 01, 2010 4:33 am

Hahahah... takda amik gambar... takda sorg pun ada camera time tu.... hehehe... camm fon aku takda flash tak nampak... huhuhu.. Laughing

_________________


alantrunksz

alan
Admin Rider
Admin Rider

Age : 36
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

http://www.tzm150.tk

Back to top Go down

Re: Frenzy Tea Time ( FTT ) v1 : PRIMA BISTRO

Post  Sponsored content Today at 10:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum