TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Jaket Alpinestar with hump (NEW)

View previous topic View next topic Go down

Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Tue Oct 12, 2010 12:42 am

Front...


Back...


Inner...


cod : kajang,bangi, cheras dan ampang

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  naSiBungKus on Tue Oct 12, 2010 7:48 am

abam chot..1 ja ka ada?
model len ada x?

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Tue Oct 12, 2010 10:43 am

yang cop yamaha pun ada,design sejibik (sebijik sama dengan alpinestar cuma tukar nama je).
kalau nak maintain yamaha,boleh order yamaha, kalau rasa nak upgrade....pakai la alpinestar. Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  ejal80 on Tue Oct 12, 2010 10:52 am

aduh lawa lak jaket nie bayar pakai ansuran lehh Laughing

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Tue Oct 12, 2010 10:57 am

kat merit bikers,rm220

kat mudah, rm250

study study study

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  azhar_redland on Thu Oct 14, 2010 2:23 pm

apiracy wrote:kat merit bikers,rm220

kat mudah, rm250

study study study

ada hitam + merah x?
pantul cahaya?

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Thu Oct 14, 2010 5:09 pm

ejal80 wrote:aduh lawa lak jaket nie bayar pakai ansuran lehh Laughing

kumpul slow2,bro. Stok sentiasa ada buat masa sekarang.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Thu Oct 14, 2010 5:11 pm

azhar_redland wrote:
apiracy wrote:kat merit bikers,rm220

kat mudah, rm250

study study study

ada hitam + merah x?
pantul cahaya?

kalau warna tu, macam dalam gambar kat atas. Pantul cahaya tu kurang pasti lak sebab baru dapat stok ni. Yg ni ada vest kat dalam. Hump tu kekal dan tiada zip padanya. Ada protector kat siku,bahu dan belakang. Very Happy Very Happy Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  azhar_redland on Thu Oct 14, 2010 5:38 pm

[

ada hitam + merah x?
pantul cahaya?[/quote]

kalau warna tu, macam dalam gambar kat atas. Pantul cahaya tu kurang pasti lak sebab baru dapat stok ni. Yg ni ada vest kat dalam. Hump tu kekal dan tiada zip padanya. Ada protector kat siku,bahu dan belakang. Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]

xpanas x?
kawe biasa balik kerje malam tu yg susah sikit
kawe berkena jugak tp kena bulan depan kot, bulan ni banyak habis untuk repair dgn roadtax motor jer

azhar_redland
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  TOYOL IJAU on Fri Dec 03, 2010 6:46 am

aku punya xda hump

mau dijual sebab besar size 2XL

korang pon ada yg penah tengok aku pakai kan

herga rm144...nego lah

call aku 0122-198537

atau datang ja kat mydin usj...nak datang cal ya
ni gambonyer

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Fri Dec 03, 2010 6:51 am

azhar_redland wrote:[

ada hitam + merah x?
pantul cahaya?

kalau warna tu, macam dalam gambar kat atas. Pantul cahaya tu kurang pasti lak sebab baru dapat stok ni. Yg ni ada vest kat dalam. Hump tu kekal dan tiada zip padanya. Ada protector kat siku,bahu dan belakang. Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]

xpanas x?
kawe biasa balik kerje malam tu yg susah sikit
kawe berkena jugak tp kena bulan depan kot, bulan ni banyak habis untuk repair dgn roadtax motor jer[/quote]

kalau mesh jacket,tak panas sebab ada lubang2 halus membolehkan udara masuk.

Yang ni,cordura type. agak panas jika berhenti lama tetapi keselamatan lebih baik dari mesh jacket. dan yg pasti lebih hensem la Cool Cool Cool

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  deemiera on Fri Dec 03, 2010 7:11 pm



cod : kajang,bangi, cheras dan ampang[/quote]

pos x leh?

deemiera
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : jitra
Humor : X tahu...jatuh motor kut..

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Sat Dec 04, 2010 1:34 am

deemiera wrote:

cod : kajang,bangi, cheras dan ampang

pos x leh?[/quote]

tambah rm15 lagi Smile

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  TOYOL IJAU on Sat Dec 04, 2010 4:30 am

TOYOL IJAU wrote:aku punya xda hump

mau dijual sebab besar size 2XL

korang pon ada yg penah tengok aku pakai kan

herga rm144...nego lah

call aku 0122-198537

atau datang ja kat mydin usj...nak datang cal ya
ni gambonyer



yuhuuuu...ada sesap nak beli ke ?
aku kasi kurang lagi...rm140 nego lah....

TOYOL IJAU
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : mydin usj

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  amirul2003 on Sun Dec 05, 2010 1:55 pm

kalu byr ansuran bleh lar dpertimbgkn....
mklumla stuent ahahhaa afro afro afro afro afro

amirul2003
Private frenzy
Private frenzy

Location : sungai petani

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  KiMi on Mon Dec 06, 2010 6:27 am

apiracy wrote:yang cop yamaha pun ada,design sejibik (sebijik sama dengan alpinestar cuma tukar nama je).
kalau nak maintain yamaha,boleh order yamaha, kalau rasa nak upgrade....pakai la alpinestar. Very Happy


upgrade ? alpinestar ?? Question

kalaw order yamaha,,,
bape lame smpai tu abam ? Laughing

KiMi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : KL To KeDaH

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  Pizi on Mon Dec 06, 2010 8:33 am


2xl tu beso sngt ke saiznye bro?

Pizi
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Batu Pahat Johor
Humor : RIDE MAKE ME CALM

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Mon Dec 06, 2010 2:26 pm

KiMi wrote:
apiracy wrote:yang cop yamaha pun ada,design sejibik (sebijik sama dengan alpinestar cuma tukar nama je).
kalau nak maintain yamaha,boleh order yamaha, kalau rasa nak upgrade....pakai la alpinestar. Very Happy


upgrade ? alpinestar ?? Question

kalaw order yamaha,,,
bape lame smpai tu abam ? Laughing

dua2 ready stok.
maksud saya,kalau bro nak maintain pakai motor Yamaha...boleh la beli yg cop yamaha. Tapi rasa nak upgrade motor brand lain macam Ducati,pakai la alpinestar Cool Cool Cool

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  YAMAHA on Thu Mar 03, 2011 8:11 pm

ade lg ke ? Laughing

YAMAHA

Location : KL

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  apiracy on Thu Mar 03, 2011 8:32 pm

Sorry,bro. No more stock. and not selling this items anymore.

Mod boleh lock.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: Jaket Alpinestar with hump (NEW)

Post  Sponsored content Today at 3:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum