TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

WTB - lampu depan tzm

View previous topic View next topic Go down

WTB - lampu depan tzm

Post  naSiBungKus on Tue Sep 21, 2010 8:22 pm

nk beli lampu depan tzm..
sesapa yg ada x pakai jual le..hehe..
mau yg sihat n clear punya..xmau smoky berasap bedebu..

agaknya kalu beli baru kt kedai brp hrga?

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: WTB - lampu depan tzm

Post  deemiera on Wed Sep 22, 2010 5:20 am

naSiBungKus wrote:nk beli lampu depan tzm..
sesapa yg ada x pakai jual le..hehe..
mau yg sihat n clear punya..xmau smoky berasap bedebu..

agaknya kalu beli baru kt kedai brp hrga?

kalu yg lokal dlm rm30 jer..tp bek toksah beli lah.. x terang dan plastik dlm tu mudah cair sebab x tahan panas..
aku dah 2 kali beli baru tp lokal.. setakat nak pakai x bagi kena saman siang2 bley la.. kalu ride waktu malam.. hampeh.. yg ori x tahu ada lagi ke tak.. kena tanya kedai ler..

deemiera
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : jitra
Humor : X tahu...jatuh motor kut..

Back to top Go down

Re: WTB - lampu depan tzm

Post  naSiBungKus on Wed Sep 22, 2010 6:06 am

deemiera wrote:
naSiBungKus wrote:nk beli lampu depan tzm..
sesapa yg ada x pakai jual le..hehe..
mau yg sihat n clear punya..xmau smoky berasap bedebu..

agaknya kalu beli baru kt kedai brp hrga?

kalu yg lokal dlm rm30 jer..tp bek toksah beli lah.. x terang dan plastik dlm tu mudah cair sebab x tahan panas..
aku dah 2 kali beli baru tp lokal.. setakat nak pakai x bagi kena saman siang2 bley la.. kalu ride waktu malam.. hampeh.. yg ori x tahu ada lagi ke tak.. kena tanya kedai ler..

ya eh?xleh beli local la cmtu..
ada 1 brader ni nk tolak 1 set kepala,lampu depan n signal depan..suma 100..
tp sy nk lampu depan ja dia cakap 50 utk lmpu depan..ori dr moto sbb dia pakai kepala fibre skang..
ok ka 50 tu?

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: WTB - lampu depan tzm

Post  deemiera on Wed Sep 22, 2010 10:20 am

naSiBungKus wrote:
deemiera wrote:
naSiBungKus wrote:nk beli lampu depan tzm..
sesapa yg ada x pakai jual le..hehe..
mau yg sihat n clear punya..xmau smoky berasap bedebu..

agaknya kalu beli baru kt kedai brp hrga?

kalu yg lokal dlm rm30 jer..tp bek toksah beli lah.. x terang dan plastik dlm tu mudah cair sebab x tahan panas..
aku dah 2 kali beli baru tp lokal.. setakat nak pakai x bagi kena saman siang2 bley la.. kalu ride waktu malam.. hampeh.. yg ori x tahu ada lagi ke tak.. kena tanya kedai ler..

ya eh?xleh beli local la cmtu..
ada 1 brader ni nk tolak 1 set kepala,lampu depan n signal depan..suma 100..
tp sy nk lampu depan ja dia cakap 50 utk lmpu depan..ori dr moto sbb dia pakai kepala fibre skang..
ok ka 50 tu?

tgk kondisi lampu tu mcm mana dulu.. dalam dia yg kilat2 tu cun x lagi.. cermin dia x crack dan kelabu..
kalu semua cun bley sgt la tu utk ori.. ambik jer..
aku skng pakai lokal jer.. tp dah modified.. aku buka dan gam cermin muka kt tmpat yang cair tu.. ok la utk ride memalam tp x leh laju2 sgt sebab x secerah asal..

deemiera
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : jitra
Humor : X tahu...jatuh motor kut..

Back to top Go down

Re: WTB - lampu depan tzm

Post  naSiBungKus on Fri Oct 01, 2010 6:12 pm

dh beli dah..leh lock kot..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: WTB - lampu depan tzm

Post  Sponsored content Today at 10:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum