TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Mon Sep 06, 2010 8:05 am

salam...
dengan penuh rasa rendah diri dan berbesar hati,saya,joei99,ingin membawa perkhabaran gembira ini kepada seluruh dunia,bahawasanya saya akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi,insyaAllah.. Very Happy

butir2 adalah seperti dibawah:

1.
ACARA:MAJLIS BERSANDING SEBELAH PEREMPUAN
TARIKH:3 OKTOBER 2010(AHAD)
TEMPAT:JALAN TEMBIKAI 22,TAMAN KOTA MASAI,PASIR GUDANG,JOHOR DARUL TAKZIM
MASA:12-4 PETANG,KETIBAAN PENGANTIN PUKUL 2 PETANG

2.
ACARA:MAJLIS BERSANDING SEBELAH LELAKI
TARIKH:10 OKTOBER 2010(AHAD,TIME MOTOGP,TAPI MOTOGP TIAP2 TAHUN PUN ADA,LAGIPUN TAUN NI DAH CONFIRM LORENZO MENANG,ROSSI MESTI BAWAK PELAHAN PUNYA,JAGA KAKI,KANG TERGOLEK PLAK,TAHUN DEPAN BARU MENGGANAS NAIK DUCATI..SO XYAH PEGILA,MEMBAZIR DUIT JE,TIKET HARGA BERATUS TUU...HEHE...)
TEMPAT:DEWAN MPAJ,TAMAN CEMPAKA,AMPANG,SELANGOR
MASA:12-4 PETANG,KETIBAAN PENGANTIN PUKUL 2 PETANG


dengan penuh keikhlasan,saya menjemput frenzian sekeluarga untuk menghadiri majlis diatas,semoga kehadiran tuan/puan akan menambah seri majlis kami,insyaAllah.. Smile

map:
[img][/img]

1)senang je,kalau dari selatan atau barat(melaka,seremban,kajang,shah alam,cheras etc),masuk MRR2 arah ke ampang/gombak,terus je,sampai jumpa exit pandan jaya,keluar exit tu,turun bawah jambatan,masuk kanan ke jalan cempaka..dah masuk situ akan nampak AXIS ATRIUM MALL ngan CARREFOUR MARKET kat sebelah kanan korang,terus sampai trafik light simpang 3,masuk kiri,akan nampak surau al falah kat belah kanan korang,jalan depan skit,masuk kiri lagi,pastu kiri lagi,dah nampak dewan ngan padang bola,kat dewan tu la kenduri aku..
2)kalau dari gombak,ampang etc,ikut MRR2 jugak,nanti nampak TESCO AMPANG kat sberang jalan sebelah kanan korang,kat depan tu ada exit pandan jaya,keluar kat situ,masuk bawah jambatan,terus@kiri lagi,kat trafik light masuk kiri ke jalan cempaka..dah masuk situ akan nampak AXIS ATRIUM MALL ngan CARREFOUR MARKET kat sebelah kanan korang,terus sampai trafik light simpang 3,masuk kiri,akan nampak surau al falah kat belah kanan korang,jalan depan skit,masuk kiri lagi,pastu kiri lagi,dah nampak dewan ngan padang bola,kat dewan tu la kenduri aku..

pendek kata,landmark utama yg kena cari ialah:
1)TESCO AMPANG
2)AXIS ATRIUM MALL
3)TAMAN CEMPAKA,AMPANG

sahabat2 dari tzm150.tk@frenzy dijemput untuk escort aku masa kenduri nanti,10.10.10,kumpul kat petronas taman cempaka,ampang(dalam map kat atas,petronas yg sebelah caltex tu,kat jalan cempaka)..pukul 12-12.30pm,pkul 1-1.30 kita gerak sesama gi dewan cempaka..harap2 sudilah hendaknya,insyaAllah... Smile

ape2hal call@sms,012 242-1157,joei.. Smile


Last edited by joei99 on Thu Sep 23, 2010 3:53 am; edited 7 times in total

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  KiMi on Mon Sep 06, 2010 8:44 am

tahniah bro,,,

majlis belah lelaki insyaallah kimi dtg,,,
belah pompuan xdpt,,coz johor agak jauh dari kL...
hehe,,

KiMi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : KL To KeDaH

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Mon Sep 06, 2010 9:03 am

yeahh,jgn malu jgn segan,datangla,kami mngalu2kan kehadiran sahabat2 smua.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  abob on Mon Sep 06, 2010 9:54 am

tahniah..aku pon rs gumbira juga...Very Happy
ada ulasan psl motogp yg tk tahan tu... Laughing Laughing

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Mon Sep 06, 2010 10:04 am

btul bob,mesti xbest punya race kat sepang taun ni,pcayelah...taun depan jela turun,tengok rossi bawak ducati..hehe... Razz

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  ayiecs on Mon Sep 06, 2010 11:45 am

wah..nk kwen..tahniah2...
insyaAllah kitorg singgah~

p/s : bile la plak ms aku nih..huish..

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Mon Sep 06, 2010 11:51 am

kat trek nasi minyak +-rm15 woo sebungkus(silap2 lebih!),air lagi,baik korang singgah makan kenduri dulu,free je... Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  eOne. on Mon Sep 06, 2010 12:40 pm

betol2..insyhallah aku dtg..sbb da dekat sgt ngan umah 2..huhuhu..tahniah bro.. Very Happy Very Happy Very Happy

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  syahril_tt on Tue Sep 07, 2010 5:10 am

tahniah kepada incik joei99...semoga bahagia sokmo hendaknye...amin... Razz

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  xpeada on Tue Sep 07, 2010 5:43 am

jgn malam asyhik motogp sudahlah....tak pasal2 ader jadi lerenzo Very Happy Very Happy Very Happy

saya tgk shedule pasal ahad dan sabtu nie sensitif sikitlah

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Tue Sep 07, 2010 6:50 am

xpeada wrote:jgn malam asyhik motogp sudahlah....tak pasal2 ader jadi lerenzo Very Happy Very Happy Very Happy

saya tgk shedule pasal ahad dan sabtu nie sensitif sikitlah

heh,xtaula lorenzo ke rossi ke doohan ke... Razz
ape yg sensitifnya? study

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  abob on Tue Sep 07, 2010 7:03 am

aku rs baik ko psg tv skrin besa kt kenduri ko tu..
pastu psg astro channel sport...
bole gak lyn motogp sambil mkn nasi minyak...
aku rs blom ada lg org buat ni..
amcam trend br ni... Very Happy

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Tue Sep 07, 2010 7:33 am

abob wrote:aku rs baik ko psg tv skrin besa kt kenduri ko tu..
pastu psg astro channel sport...
bole gak lyn motogp sambil mkn nasi minyak...
aku rs blom ada lg org buat ni..
amcam trend br ni... Very Happy

mmang aku ada terpikir,cuma xtau tv1@2@3 ke ada live ke x,kalau astro payahla plak nak bawak 'mangkuk tingkat' dier tu... scratch

ke incik edi astro ada cdangan cmana nak tgok astro xpayah pakai mangkuk????calling2,edi astro... bounce

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  ayiecs on Tue Sep 07, 2010 9:02 am

woh..kenduri ader live tgk motor GP?
ady xtau leh tlg ke x..silap2 die kuar catalog pilih pakej..heheh~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  abob on Tue Sep 07, 2010 10:26 am

hahaha..jgn pulak buat sale time tu... Very Happy Laughing Laughing

_________________

TZM rider.....extreme and hardcore...

abob
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 38
Location : damansara damai (012-9363146)

http://tzm150.forumotion.com

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  xpeada on Tue Sep 07, 2010 11:00 am

joei99 wrote:
xpeada wrote:jgn malam asyhik motogp sudahlah....tak pasal2 ader jadi lerenzo Very Happy Very Happy Very Happy

saya tgk shedule pasal ahad dan sabtu nie sensitif sikitlah

heh,xtaula lorenzo ke rossi ke doohan ke... Razz
ape yg sensitifnya? study

balik kampung, tgk anak

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Tue Sep 07, 2010 11:23 am

kg jauh ke??amik anak,bawakla datang kenduri skali.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  dot on Tue Sep 07, 2010 11:48 am

ok gk tu,ade 2 kenduri pada hari yg same,tpt pn dkt2
@1 lg kenduri encik rock hehe...

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  ayiecs on Tue Sep 07, 2010 11:49 am

en rock pun mau kwen gak ke bro??
bg detail..mne tau leh shoot skali~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  matsidi on Tue Sep 07, 2010 12:27 pm

nak join gak le nampaknyer nie

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  eOne. on Tue Sep 07, 2010 8:16 pm

ader motGP live2..huhuhu..mestyyy maryy!!! Twisted Evil Twisted Evil

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  roza on Tue Sep 07, 2010 9:57 pm

matsidi wrote:nak join gak le nampaknyer nie
wajib hadir~~

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  joei99 on Wed Sep 08, 2010 4:48 am

rock kenduri kat mn??cantik la tu,skali kumpul pastu skali gerak,serampang 2 mata.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  ayiecs on Wed Sep 08, 2010 5:37 am

sidi mmg kne dtg!!

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  KiMi on Wed Sep 08, 2010 10:39 am

mai2,,,, ;D

KiMi
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 25
Location : KL To KeDaH

Back to top Go down

Re: WALIMATUL URUS(MAJLIS PERKAHWINAN)

Post  Sponsored content Today at 8:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum