TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

convert cover R1

View previous topic View next topic Go down

convert cover R1

Post  gokutz on Tue Jul 27, 2010 10:16 am

Nak minta pendapat kat mana nak dapat kan cover depan and ekor Fiber R1,cost utk project nie berapa yer..ada member2 yg tau tlg2 kongsi kan pendapat and tips bernas.

gokutz
Private frenzy
Private frenzy

Location : northern borneo

Back to top Go down

Re: convert cover R1

Post  Ara on Tue Jul 27, 2010 10:41 am

gokutz wrote:Nak minta pendapat kat mana nak dapat kan cover depan and ekor Fiber R1,cost utk project nie berapa yer..ada member2 yg tau tlg2 kongsi kan pendapat and tips bernas.

kalau tak silap member kita bro Fit ada buat fiber untuk CBR1000 n R1, kalau tak salah cost dia buat 1 set dari tail ke head dalam RM1200 dia letak dulu, bro boleh contact beliau, lokasi beliau di wangsa maju

try contact beliau kot kot dia masih buat lagi,
bro Fit Wangsa Maju - 0133184327

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: convert cover R1

Post  naSiBungKus on Tue Jul 27, 2010 12:36 pm

Ara wrote:
gokutz wrote:Nak minta pendapat kat mana nak dapat kan cover depan and ekor Fiber R1,cost utk project nie berapa yer..ada member2 yg tau tlg2 kongsi kan pendapat and tips bernas.

kalau tak silap member kita bro Fit ada buat fiber untuk CBR1000 n R1, kalau tak salah cost dia buat 1 set dari tail ke head dalam RM1200 dia letak dulu, bro boleh contact beliau, lokasi beliau di wangsa maju

try contact beliau kot kot dia masih buat lagi,
bro Fit Wangsa Maju - 0133184327

aritu ada baca dia tulis..
baru lg la..
dia kata skang ni dia ngah sambung wat master kt uitm mana ntah..

dia kata lg setahun setengah baru dia sambung balik wat keja2 fibre ni..

try tny bro viper..
dia wat tail cbr600 fibre kt serdang katanya..
kt endau bikers serdang katanya..

naSiBungKus
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : gombak

Back to top Go down

Re: convert cover R1

Post  gokutz on Wed Jul 28, 2010 6:09 am

naSiBungKus wrote:
Ara wrote:
gokutz wrote:Nak minta pendapat kat mana nak dapat kan cover depan and ekor Fiber R1,cost utk project nie berapa yer..ada member2 yg tau tlg2 kongsi kan pendapat and tips bernas.

kalau tak silap member kita bro Fit ada buat fiber untuk CBR1000 n R1, kalau tak salah cost dia buat 1 set dari tail ke head dalam RM1200 dia letak dulu, bro boleh contact beliau, lokasi beliau di wangsa maju

try contact beliau kot kot dia masih buat lagi,
bro Fit Wangsa Maju - 0133184327

aritu ada baca dia tulis..
baru lg la..
dia kata skang ni dia ngah sambung wat master kt uitm mana ntah..

dia kata lg setahun setengah baru dia sambung balik wat keja2 fibre ni..

try tny bro viper..
dia wat tail cbr600 fibre kt serdang katanya..
kt endau bikers serdang katanya..

mgkin betul jugak..fit dah pencen sementara buat krja fiber nie..

gokutz
Private frenzy
Private frenzy

Location : northern borneo

Back to top Go down

Re: convert cover R1

Post  gokutz on Wed Aug 25, 2010 9:11 am

gokutz wrote:
naSiBungKus wrote:
Ara wrote:
gokutz wrote:Nak minta pendapat kat mana nak dapat kan cover depan and ekor Fiber R1,cost utk project nie berapa yer..ada member2 yg tau tlg2 kongsi kan pendapat and tips bernas.

kalau tak silap member kita bro Fit ada buat fiber untuk CBR1000 n R1, kalau tak salah cost dia buat 1 set dari tail ke head dalam RM1200 dia letak dulu, bro boleh contact beliau, lokasi beliau di wangsa maju

try contact beliau kot kot dia masih buat lagi,
bro Fit Wangsa Maju - 0133184327

aritu ada baca dia tulis..
baru lg la..
dia kata skang ni dia ngah sambung wat master kt uitm mana ntah..

dia kata lg setahun setengah baru dia sambung balik wat keja2 fibre ni..

try tny bro viper..
dia wat tail cbr600 fibre kt serdang katanya..
kt endau bikers serdang katanya..

mgkin betul jugak..fit dah pencen sementara buat krja fiber nie..

Belum dapat lagi cover yg d hajat kan...ada info terbaru tak??

gokutz
Private frenzy
Private frenzy

Location : northern borneo

Back to top Go down

Re: convert cover R1

Post  Sponsored content Today at 2:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum