TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

View previous topic View next topic Go down

LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Fri Jun 04, 2010 8:37 am

Assalamualaikum

Saya cuma nak menyampaikan pesanan ringkas (sms) bro ADILA.

"Akum besok hari sabtu 5.6.2010 kita ada jemputan majlis perkahwinan kakak Aril TZM di Bukit Katil. Pada yang ada kelapangan dan nak pergi, kita akan berkumpul di depan dataran MBMB pada pukul 11 pagi, tq"

kepada sesiapa yang ada kelapangan boleh sms bro ADILA atau datang terus pada esok pagi jam 11 pagi di dataran MBMB, dan kita akan bergerak ke rumah kenduri di Bukit Katil. thanks to bro ADILA atas jemputan tersebut.

sekian terima kasih


Last edited by Ara on Sun Jun 06, 2010 9:56 am; edited 1 time in total (Reason for editing : edit topic)

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  NURADILA on Fri Jun 04, 2010 3:46 pm

saya cuma menyampaikan pesanan kawan2
aril nie kalau dlm frenzy nie guna nickname EaCaN TZ...
sejak balik dari bkt goh tempoh ari
terus simpan moto
basuh pun belum..... hahaha

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Fri Jun 04, 2010 7:37 pm

uik. orang lama ar tu.. tak penah nampak pon nick tu, haha ok ar tu bro, jumpa esok pagi

kepada sesiapa yang ada masa terluang datang la join kita gerak ke rumah kenduri esok..!! makan pree weh..!! hahaha

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  NURADILA on Sat Jun 05, 2010 3:34 am

bangun.... bangun.....
basuh moto dulu...... hahaha
jumpa kat dataran mbmb kul 11 am sapa yg nak folow...

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Sat Jun 05, 2010 4:36 am

hui semalam hujan lebat kot.. sedap gila lena ni.. hahaha.. rasa berat mata ni... adoi la...

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  ayiecs on Sat Jun 05, 2010 4:47 pm

spe yg g kenduri ni~
nk tgk gbr2 leh?
klo ader leh la letak~
sme2 leh tgk!
hhehehe~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Sat Jun 05, 2010 5:31 pm

ayiecs wrote:spe yg g kenduri ni~
nk tgk gbr2 leh?
klo ader leh la letak~
sme2 leh tgk!
hhehehe~

suma gambar ada kat bro Adi, rasanya dia tido ni.. hahaha pukul 11 pagi kuar umah > kul 8 malam baru sampai umah..

2 kenduri + 1 trip mandi di Bukit Datuk.. wakakaka ni suma gara gara Bro Min ar nie.. haha

kita tunggu gambar dari bro Adi.. total 9 bijik TZM n 1 125z... -,-'

haha

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  ayiecs on Sat Jun 05, 2010 5:47 pm

Ara wrote:
ayiecs wrote:spe yg g kenduri ni~
nk tgk gbr2 leh?
klo ader leh la letak~
sme2 leh tgk!
hhehehe~

suma gambar ada kat bro Adi, rasanya dia tido ni.. hahaha pukul 11 pagi kuar umah > kul 8 malam baru sampai umah..

2 kenduri + 1 trip mandi di Bukit Datuk.. wakakaka ni suma gara gara Bro Min ar nie.. haha

kita tunggu gambar dari bro Adi.. total 9 bijik TZM n 1 125z... -,-'

haha

orait..ape2 nnt update k~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  NURADILA on Sat Jun 05, 2010 6:45 pm

a'kum ara awak dah sampai kl ke belum?

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Sat Jun 05, 2010 7:18 pm

belum lagi bro -,-' badan letih sangat, tido dulu tadi.. jap g tgh tgh malam sket baru bertolak kot.. agak sakit badan ni.. haha

doa doakan perjalanan saya selamat.. amin..
nice trip bro Adi.. mmg best walaupun ada pertambahan aktiviti.. haha tapi tadak hal.. mmg best
cheers cheers cheers

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  NURADILA on Sat Jun 05, 2010 7:38 pm

hati-hati bila ride sorang2....
lagi selamat balik pagi besok je..... hahaha

gambar xtvt ari nie besok kot aku masuk.... hahaha

slow la nak upload mengantuk mata aku

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  apiracy on Sun Jun 06, 2010 3:30 am

tak pa bro...utamakan kesihatan dulu.

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Sun Jun 06, 2010 9:52 am

ni antara gambar gambar yang sempat saya amik, sorry quality kurang, gambar enset ja ni..

mariii!!!!

Ni Gambar kat time baru sampai di rumah kenduri di Bukit Katil, Melaka (Trip Kenduri 1)



Tgh pk nak park macam mana, haha ada stengah jam gak lepak nak pk camna nak park area situ, agak kecik lokasi parkingnya.. Laughing



Jentera Bro Adit.. risau calar kena pokok bunga kertas.. haha amik ko



Masih lagi setup camna nak parking area situ.. diorang nak sumbat semua jugak.. haha



Akhir bleh jugak lepas tapi tak leh masok semua.. 2 jentera kena letak kat tempat lain



T Style Parking.. face to face..



2 Jentera yang tak leh nak menyempit di lokasi parking.. Model Agusta dan Orange apa tah.. Jentera Bro Min dan Bro Zam



Ni Gambar Trip Kenduri ke 2 di Ayer Molek, Melaka



Susun 2 line.. masing masing perut kenyang tapi bleh lagi nak sumbat untuk trip ke 2 ni



Ni Gambar Trip Turun Bukit Datuk, Alor Gajah Melaka



Susun 1 line.. ada hamper lagi menang acara teka teki.. haha "Buah apa paling kaya??" haa tu teka tekinya.. keke



Briefing kejap oleh Bro NURADILA, then apa lagi.. melompat nak mandi air terjun ar..



Last skali sebelum balik, jentera Bro Adit cable clutch putus.. kes naik bukit laju sangat ar tu.. haha



ada part lawak sket.. saya bawak 125z member untuk trip ni, time cable clutch putus tu, Bro Min ngan Bro Adit guna 125z saya g kedai spare part nak beli baru, diorang lupa tengok nombo plat, tetiba kat kedai spare part tu ada 2 lagi moto 125z yang sama kaler.. hah sudah.. Bro Min siap g start moto orang lain lagi.. wakaka salah moto.. punya teruk dia start padan la tak idop idop.. rupa rupanya dia salah moto.. abih satu kedai gelakkan diorang..

mmg best trip camni walaupun jaraknya dekat.. sekian ni saja laporan yang ada pada saya.

sekian terima kasih dan moga terhibur.
-ara-

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  apiracy on Sun Jun 06, 2010 10:07 am

menarik sekali trip korang ni.....apa2 pun picture ada lagi menarik. bagus,Ara and tq sudi load gambar

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Ara on Sun Jun 06, 2010 10:35 am

no problemo, kenangan kita perlu share sesama mana tau next time bleh buat lagi

yang picture paling banyak ada pada Bro NURADILA, kita tunggu post beliau menjelma.. haha mana bro adi ni..!! haha

thanks to all yang join, salah silap or terguris saya mintak maaf, mmg mantap ar trip ni, 1st time join mmg best gila.. haha tapi sayang saya belum berkesempatan nak ride M sesama, insyaAllah ada rezeki nanti bleh ride M bersama korang, doa doa kan la na.. amin..

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  NURADILA on Sun Jun 06, 2010 12:02 pm

gambar kenangan di rumah pengantin....












NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  apiracy on Sun Jun 06, 2010 12:28 pm

tq,bro Nuradila.....w/pun penat,masih lagi sempat upload gambar Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  apiracy on Mon Jul 05, 2010 11:40 am

saya locked dulu ye. Terima kasih kepada semua yang terlibat. Moga bahagia ke akhir hayat,amin....

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: LAPORAN : Jemputan Kahwin di Bukit Katil, Melaka 5/6/2010

Post  Sponsored content Today at 9:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum