TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

wtb mufler tzm...

View previous topic View next topic Go down

wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Thu May 27, 2010 8:24 pm

salammm...

sapa yang ada mufler 4hf tzm???meh la tolak murah2....

slalunya dorang yg da tukar masuk mufler ahm, ada mende nie....

n sapa ada tau kat mana nak cari visor helmet mhr fullfae...

kerjasama anda sgt dhargai...

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  roza on Thu May 27, 2010 8:30 pm

powde yg visor mhr fullface tu sama x ngan yg x fullface?
kalau sama, roza baru tukar visor mhr kat sentul. tp x igt hrga dah
t roza check

_________________

ayg rz 011-325 99 852

roza
Forum Marshall
Forum Marshall

Location : KL Sentral sekitarnya
Humor : bawak moto leklok

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  xpeada on Fri May 28, 2010 7:44 am

aku ader muffler lebih.....

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Sat May 29, 2010 5:00 am

roza wrote:powde yg visor mhr fullface tu sama x ngan yg x fullface?
kalau sama, roza baru tukar visor mhr kat sentul. tp x igt hrga dah
t roza check

xpasti la roza...rasanya xsama...huhuhu

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Sat May 29, 2010 5:00 am

xpeada wrote:aku ader muffler lebih.....

pm harga bro...murid sikit...heheheh

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  xpeada on Sat May 29, 2010 8:36 am

berapa kau nak beritahu ajelah

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Sat May 29, 2010 3:15 pm

xpeada wrote:berapa kau nak beritahu ajelah

klu aku doploh hengget r...stended seken..hehehehe

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  aspide1008 on Sat May 29, 2010 7:28 pm

kira jd la tuh... What a Face

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  apiracy on Sun May 30, 2010 1:06 am

powde48 wrote:salammm...

sapa yang ada mufler 4hf tzm???meh la tolak murah2....

slalunya dorang yg da tukar masuk mufler ahm, ada mende nie....

n sapa ada tau kat mana nak cari visor helmet mhr fullfae...

kerjasama anda sgt dhargai...

kalau fullface MHR,kawe order online dengan DC je.... Cool

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Sun May 30, 2010 6:36 am

apiracy wrote:
powde48 wrote:salammm...

sapa yang ada mufler 4hf tzm???meh la tolak murah2....

slalunya dorang yg da tukar masuk mufler ahm, ada mende nie....

n sapa ada tau kat mana nak cari visor helmet mhr fullfae...

kerjasama anda sgt dhargai...

kalau fullface MHR,kawe order online dengan DC je.... Cool

ooo, brapa visor dia???

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  apiracy on Sun May 30, 2010 6:41 am

rasanya rm85 siap dengan post,colourful visor. x clear visor

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  xpeada on Sun May 30, 2010 7:47 am

aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Mon May 31, 2010 8:08 pm

xpeada wrote:
aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

huhu...sal lama xjumpa, aku nak bgtau sikit...skg nie aku da dok kat shah alam...datang amek terus boleh kot...heheheh...siap aku blanja makan lagi nt...amacam???kikiki

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  xpeada on Tue Jun 01, 2010 8:38 am

powde48 wrote:
xpeada wrote:
aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

huhu...sal lama xjumpa, aku nak bgtau sikit...skg nie aku da dok kat shah alam...datang amek terus boleh kot...heheheh...siap aku blanja makan lagi nt...amacam???kikiki

boleh...dtglah putrajaya tapi kalau sabtu dan ahad jgn harap aku ader....balik kg

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  powde48 on Tue Jun 01, 2010 11:27 am

xpeada wrote:
powde48 wrote:
xpeada wrote:
aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

huhu...sal lama xjumpa, aku nak bgtau sikit...skg nie aku da dok kat shah alam...datang amek terus boleh kot...heheheh...siap aku blanja makan lagi nt...amacam???kikiki

boleh...dtglah putrajaya tapi kalau sabtu dan ahad jgn harap aku ader....balik kg

loh, ko xduduk damai da ka???

putrajaya presin brapa??? meh bg no kontek ko...

powde48
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : BANTING - SHAH ALAM
Humor : BUKAN AKU X CINTA(GAYA ZAMANI)

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  aspide1008 on Tue Jun 01, 2010 9:01 pm

sorang igt kawan tuh dok kelate...
kawan tuh plak igt yg sorang tuh dok damai...
korang tau x aku dok mn? dah xdok JB tau... Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  muk on Tue Jun 01, 2010 9:52 pm

xpeada wrote:
powde48 wrote:
xpeada wrote:
aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

huhu...sal lama xjumpa, aku nak bgtau sikit...skg nie aku da dok kat shah alam...datang amek terus boleh kot...heheheh...siap aku blanja makan lagi nt...amacam???kikiki

boleh...dtglah putrajaya tapi kalau sabtu dan ahad jgn harap aku ader....balik kg
kalau sabtu dan ahad balik kampung...bila mau restore motornya.......

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  xpeada on Mon Jun 07, 2010 3:24 am

muk wrote:
xpeada wrote:
powde48 wrote:
xpeada wrote:
aspide1008 wrote:kira jd la tuh... What a Face

pid punya rekemen oklah rm20....tapi aku bz lah...nanti aku beri kat pid...atau kau nak aku post kat kelantan Razz Razz Razz

pasal duit tue pandai2 lah si tepung

huhu...sal lama xjumpa, aku nak bgtau sikit...skg nie aku da dok kat shah alam...datang amek terus boleh kot...heheheh...siap aku blanja makan lagi nt...amacam???kikiki

boleh...dtglah putrajaya tapi kalau sabtu dan ahad jgn harap aku ader....balik kg
kalau sabtu dan ahad balik kampung...bila mau restore motornya.......

aku duduk presaint 17...nie contact no aku...013-3917032....takpelah nanti aku beri muffer kat aspide...


muk...tuelah delima aku sekarang...setiap minggu balik kg

xpeada
Admin Rider
Admin Rider


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  kamal5632 on Sat Jun 12, 2010 10:04 am

moto burok nak tukor muffler ke?? hahahaha

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: wtb mufler tzm...

Post  Sponsored content Today at 9:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum