TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Alat Ganti TZM seconhand.......

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  powde48 on Thu May 06, 2010 6:50 pm

muk, pelanggan da rameiii...camne nie...jadik x???

powde48
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  katannaz on Thu May 06, 2010 7:21 pm

ada tak muk ni? sonyap yoooo
wiring ader banyak sambungan haram tak?? Laughing
kalau tak aku nak wiring, pm aku harga yer

katannaz
Private frenzy
Private frenzy


http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Fri May 07, 2010 9:08 am

aku ada kat sini ni....tgh memerhati............tak berpa banyak barang yang korang nak.......so aku tunggu sehari dua lagi.......kalau ok....aku kaan buat pengumuman terus..........

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  mnn on Fri May 07, 2010 9:23 am

abang muk ... letak aaa senarai ... tak berebut rebut kawan kawan nanti ... cayang abang muk ... hehehe (nak dapat harga murah)

mnn
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Cheras - Jinjang Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  katannaz on Fri May 07, 2010 10:31 am

cadangan bernas tu bro muk
bro senaraikan barang dan nama "pembooking"<---rosak bahasa
baru senang kami dan bro nak tgk dah sampai tahap bro wajib baraikan ke tak tul tak? Laughing

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  mnn on Fri May 07, 2010 11:12 am

betul betul betul .....

mnn
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Cheras - Jinjang Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Fri May 07, 2010 8:42 pm

check page 1

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  TZMaster on Fri May 07, 2010 9:49 pm

subang kat mana.nk contact cmana

TZMaster
Private frenzy
Private frenzy

Location : cheras,kl

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Sat May 08, 2010 1:55 pm

TZMaster wrote:subang kat mana.nk contact cmana
update kat page 1...


no contact pon ada kat page 1

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Fri May 14, 2010 1:46 pm

cepat2 ada org mari beli barang aku mau clear barang....kesian kat tuan rumah........... penuh dgn barang TZM nie....nak lego semuanya.....kalau agak2 harga aku letak tu mahal....sila lah kemukan harga anda.......buley kowtim punya....


yang penting asalkan boleh jadi duit...dan barang tak menyemak rumah..........

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  viper0308 on Fri May 14, 2010 9:00 pm

aku nk -> muk

boleh? Laughing

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Fri May 14, 2010 10:32 pm

viper0308 wrote:aku nk -> muk

boleh? Laughing
boleh.....tak der masalah......janji sediakan tempat tinggal untuk aku serta gaji yang terlampau jer.....

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  ayiecs on Sat May 15, 2010 8:13 am

muk wrote:
viper0308 wrote:aku nk -> muk

boleh? Laughing
boleh.....tak der masalah......janji sediakan tempat tinggal untuk aku serta gaji yang terlampau jer.....

hahahahahah~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  viper0308 on Sat May 15, 2010 11:00 am

muk wrote:
viper0308 wrote:aku nk -> muk

boleh? Laughing
boleh.....tak der masalah......janji sediakan tempat tinggal untuk aku serta gaji yang terlampau jer.....

ko nk pindah blk kel ke muk?abis sume barang m ko nk juai.
jgn la blk..nnt aku rindu ko cmne?camne kite nk manje2 nnt klu ko dh blk kel?


ayiecs wrote:
muk wrote:
viper0308 wrote:aku nk -> muk

boleh? Laughing
boleh.....tak der masalah......janji sediakan tempat tinggal untuk aku serta gaji yang terlampau jer.....

hahahahahah~

tokei!!!!!!anda nampak hensem la...ape kate anda tambahkan lagi kehenseman anda tu dgn mengecat m sy... Laughing
plz...

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Mon May 17, 2010 1:09 pm

updates pge 1...ada tambahan gambar........

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  viper0308 on Mon May 17, 2010 5:17 pm

muk ekzos ahm tu ori ke cap ayam atau tabung je ahm?
bpe nk tolak kt aku?PM me plz... Laughing

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  boysnice on Mon May 17, 2010 7:16 pm

kawe nk muk jer.... tlg bg moto m kawe stabil jerk...hikhik jumaat nih kawe dtg...tolong yer....hikhikhik..barang2 dh beli...plug n play jerk...hikhik...

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Mon May 17, 2010 7:29 pm

boysnice wrote:kawe nk muk jer.... tlg bg moto m kawe stabil jerk...hikhik jumaat nih kawe dtg...tolong yer....hikhikhik..barang2 dh beli...plug n play jerk...hikhik...
beres.........

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Tue May 18, 2010 8:07 pm

senyap jer....cepat2....beli barang nie...aku nak clearkan stok kesemuanya........


tgk page 1 apa barang yang masih ada

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  KAK 5876 on Thu May 20, 2010 7:33 am

1. Carb ad lg tak dan kondisi. aku dah beli byk tapi masalah nak set.
2. AHM tu fullset tak atau tabung je.

Quote for me the best prize for both.
muk wrote:salam semua.....

disini aku ada sebijik motor TZM....aku nak tukar nama tak boleh sebab aku beli atas tangan org....dan owner sebelum aku tak der ic photostat ic owner atas geran....... so aku dalam dilema nak guna atau nak barai....so aku nak tahu dulu ada tak sesaper kawan2 yang nak barang motor tzm

sekian terima kasih


LIst Barang yang ada di motor:

cover set termasuk tank ( ada pecah sikit ) RM120



lampu depan RM50


suiz kiri+suiz kanan+handle+t clamp+fork RM300
tapak pemegang meter RM20
meterRM100
mudguard belakang ( yg ikat number plate)RM20
swing arm RM100
mono RM100
kotak angin RM50
rim depan+rim belakang+hub spoket belakang (tidak termasuk piring ) RM250
brake depan+host brakeRM100

brake belakang+master pump belakang+host brake RM150

Radiator RM70
Seat RM20

wireringRM100



bahagian engine

carb RM150
reed valve siap rumah dia RM50
headRM100

gearboxRM200


mangkuk clutch(complete set siap skru dan spring dan clutch)RM150
kulit engine tak der no chassisRM100
kulit engine sebelah cluthRM100
kulit engine cover magnetRM100
magnet+papan coil magnetRM200
balancer+gigi spoket RM100
crancshaft+rod RM200

ejos TZM ada 6 (4 setendert+ 1 kiri + 1 AHM) + 1 ejos RXZRM120 (setiap 1)




NIe harga aku letak...tp korang boleh nego dan kemukan harga korang........harap jangan ambil hati dgn harga yang aku letak................aku nak bukak esok kat subang........dan satu lagi tiada penghantaran.......kalau nak datang ambil.....saper nak dia nego dan dia datang aku bg...pasal booking aku minta maaf......aku utamakan kepada yang memerlukannya.........


call aku ditalian 012-9765710 untuk urusan tawar menawar....atau datang terus ke subang.....

buat masa nie gambar aku tak dapat upload sebab barang di moto............nak gamabr tunggu esok yer

nanti aku updates balik

KAK 5876
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : Penang, Kulim, KB
Humor : Layanzzzzz

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Thu May 20, 2010 9:44 pm

carb tu ada bekas gosok depan sebab sebelum nie share dgn yamaha 125z........ahm dah kena ambil org dah......sekarang nie ramai yg booking tp aku tak janji.....aku hanya utamakan saper datang dulu dan dia nak itu kepunyaan dia.......





PERINGATAN

barang2 nie akan di jual sehingga hujung bulan nie dan kalau tak der org nak aku akan packing hantar ke kampung untuk simpanan selama mungkin keranan aku kana balik ka,pung hujung bulan nie untuk sementara waktu.....harap maklum

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  jinjang on Thu May 20, 2010 10:43 pm

adey,ujung bulan ni kaa??ujung bulan dpn la plak bru duet masok..mlepas la aku Sad Sad Sad Sad

jinjang
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  maxmilin on Fri May 21, 2010 3:36 am

muk, coverset tu kena beli satu set ke? beli asing2 tak leh ke?

maxmilin
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : Bandar Saujana Putra/ Bandar Sunway

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  muk on Fri May 21, 2010 1:06 pm

maxmilin wrote:muk, coverset tu kena beli satu set ke? beli asing2 tak leh ke?
bukan tak nak jual sat..satu....tp lebih senag jual set terus............kalau berminat datang ambil jer.......harga kowtim.....

muk
Private frenzy
Private frenzy

Location : OverSea

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  viper0308 on Fri May 21, 2010 2:00 pm

muk tdo lg ke...?angkat la tipon tu..hset aku ttgal kt umah ni..tu no opis aku.apra...pagi td aku nk bg duit ko tamo bgn lak.

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  xKuRiKux on Fri May 21, 2010 2:51 pm

aabg mukk!! sy nak seat dia ek. rm 20 eh?? seat org ke x?? ada no abg x? nak secepat mungkin ni. hehehe ^_^

xKuRiKux
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 29
Location : hulu langat

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  viper0308 on Fri May 21, 2010 4:06 pm

no ade kt 1st page tu la adik kuri.. Laughing Laughing

viper0308
Private frenzy
Private frenzy

Age : 35
Location : Puchong

Back to top Go down

Re: Alat Ganti TZM seconhand.......

Post  Sponsored content Today at 12:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum