TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

cover set r6 fibre untuk tzm

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

cover set r6 fibre untuk tzm

Post  NURADILA on Sat Apr 24, 2010 1:35 pm

a'kum......
iklan nie aku jumpa dlm mudah
kalau korang berminat bolehla
contact shermannsixk 013-3309477
lokasi n9
price : rm 800 tak termasuk penghantaran... Laughing Laughing

gambar :





NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  kal_tzm77 on Sat Apr 24, 2010 1:51 pm

masalahnye nak kena potong

tu yg xsanggop tu

time nak kena sunat dulu pon xsanggop aku

hehehehe

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  NURADILA on Sat Apr 24, 2010 2:01 pm

masalahnye nak kena potong

tu yg xsanggop tu

time nak kena sunat dulu pon xsanggop aku

hehehehe


kal tanya sikit
so kau sunat ke tak??? hahahaha

potong!! potong!! potong!! lol! lol!

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  kal_tzm77 on Sat Apr 24, 2010 3:49 pm

POTONG JANGAN TAK POTONG

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  syahril_tt on Sat Apr 24, 2010 4:04 pm

bile bro tgk iklan ni?
baru lagi ke iklan ni?

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  pali on Sat Apr 24, 2010 8:52 pm

bru lg..
aku pon bru tgk...
kalo nk tail or head je pon boleh..
aku dh tnye..
ari 2 aku tnye tail je,, die bg 250 kat aku..
tp sekadar tnye je la...
huhuhuhuhhuhuu

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  dot on Sun Apr 25, 2010 2:49 am

http://freewebs.com/shermannsixk/

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  ayiecs on Sun Apr 25, 2010 7:41 am

dlu lg ader iklan ni...
lme dh..cuma harga je dh trun...
dlu 1.5k..
skrg dh 800 jer...wah..byk trun tu~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  syahril_tt on Sun Apr 25, 2010 9:18 am

erk...bole erk ekor je...hihi..berminat jugak neh

syahril_tt
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 27
Location : terengganu
Humor : http://colonelshark.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  jayGee on Sun Apr 25, 2010 11:16 am

Ni memang set tuk M ke????perlu mod ke kalaw nak pasang???

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  kal_tzm77 on Sun Apr 25, 2010 11:22 am

kalau r6 kot camne pon kene potong body belakang cikit lah nampaknya....tu yg malas potong2 ni......xlepas puspakom kalau nak tebus

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  jayGee on Mon Apr 26, 2010 6:38 am

Adoi la...bab kena potong ni yg leceh sikit...

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  Redchili Dgc on Mon Apr 26, 2010 8:30 pm

bab kena potong tak da hah lah...perkara kecik je...dah potong nak sambung pegi kedai besi...sambung balik lah...kasi welding....lah ,,,apa mau pening kepala......TAPI KO ORG TAK KESIAN KE KAT ABG2 POLIS...JPJ.....NAK SAMAN....PUAS PIKIR ....O .....MAU SAMAN APA.....

TZM...PUN BUKAN...

R6...APASAL BUNYI LAIN PLAK....SO APA MACAM SAMAN......HEHE

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  katannaz on Tue Apr 27, 2010 6:43 am

aku rasa tak perlu potong kot tapi
frame blakang tu kena bengkokkan sampai rapat
tapi tak pasti la pulak, kalai tail aku pakai tu tak perlu potong pon cheers

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  ayiecs on Tue Apr 27, 2010 7:39 am

Redchili Dgc wrote:bab kena potong tak da hah lah...perkara kecik je...dah potong nak sambung pegi kedai besi...sambung balik lah...kasi welding....lah ,,,apa mau pening kepala......TAPI KO ORG TAK KESIAN KE KAT ABG2 POLIS...JPJ.....NAK SAMAN....PUAS PIKIR ....O .....MAU SAMAN APA.....
TZM...PUN BUKAN...
R6...APASAL BUNYI LAIN PLAK....SO APA MACAM SAMAN......HEHE

xpsl2 abang pol*s n j*j suh blik tunjuk geran..hahahah~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  randy on Tue Apr 27, 2010 4:16 pm

aku dah bosan dah buat motor mcm ni....buat tail jer pun kenal dekat 1 bulan lagi belum siap.........siap ni kena stop ler...............1 bulan tak ada motor pakai .....betul2 bosan. bro??? fit kat TZM ker ????

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  katannaz on Tue Apr 27, 2010 7:59 pm

randy wrote:aku dah bosan dah buat motor mcm ni....buat tail jer pun kenal dekat 1 bulan lagi belum siap.........siap ni kena stop ler...............1 bulan tak ada motor pakai .....betul2 bosan. bro??? fit kat TZM ker ????
sabar bro.... Razz
aku punyer pon hantar repair yang retak-2 haritu katanya 10 hari siap
tapi dah masuk 3 minggu belom siap, nasib ader rg semput aku
untuk aku tunggang Laughing
tu pon aku antar cowling ngan cover blakang jew
hantar semua mau berbulan Evil or Very Mad

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  dot on Wed Apr 28, 2010 5:31 am

katanaz AKA osmar> bhg kepala xnk buat fiber ke? ekor mu dah cun dah

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  katannaz on Wed Apr 28, 2010 9:03 am

dot wrote:katanaz AKA osmar> bhg kepala xnk buat fiber ke? ekor mu dah cun dah

dah hantar la tu fiber sbb aku beli ap cowling yg dah fiber dari sini gak "taz"
tapi ader retak-2 sikit dan ekor aku tu dah pecah sikit blakang tu
fiber semula dan nak cat baru tu tapi belum siap-2 lak lagi Mad

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  aku den on Wed Apr 28, 2010 2:16 pm

aku berkenan tang sarung tank tu..hehhe

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  katannaz on Thu Apr 29, 2010 8:03 pm

aku den wrote:aku berkenan tang sarung tank tu..hehhe
kalau hati dah berkenan
terus ler merisik
lambat-2 nanti dah kena pinang org lain Twisted Evil

katannaz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 37
Location : Pandan Indah, KL

http://duniahaiwanku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  dot on Fri Apr 30, 2010 4:11 am

katannaz wrote:
dot wrote:katanaz AKA osmar> bhg kepala xnk buat fiber ke? ekor mu dah cun dah

dah hantar la tu fiber sbb aku beli ap cowling yg dah fiber dari sini gak "taz"
tapi ader retak-2 sikit dan ekor aku tu dah pecah sikit blakang tu
fiber semula dan nak cat baru tu tapi belum siap-2 lak lagi Mad
o.. taz punye rupenye,yg fiber ke atau yg plastik PU amek drpd die?

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  ayiecs on Fri Apr 30, 2010 5:54 am

lari topi jap~
katannaz,ble ko nk tunjuk moto ko yg custom tu kt aku?
umah dh dekat ni~moto ko dh siap kan?

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  randy on Fri Apr 30, 2010 2:04 pm

katannaz wrote:
randy wrote:aku dah bosan dah buat motor mcm ni....buat tail jer pun kenal dekat 1 bulan lagi belum siap.........siap ni kena stop ler...............1 bulan tak ada motor pakai .....betul2 bosan. bro??? fit kat TZM ker ????
sabar bro.... Razz
aku punyer pon hantar repair yang retak-2 haritu katanya 10 hari siap
tapi dah masuk 3 minggu belom siap, nasib ader rg semput aku
untuk aku tunggang Laughing
tu pon aku antar cowling ngan cover blakang jew
hantar semua mau berbulan Evil or Very Mad

wah 2 hari tapi sampai 3 minggu ker ......yalah banyak kedai macam ni hahahaha......

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  NURADILA on Sat May 01, 2010 6:33 am







yang nie pun aku jumpa dalam mudah gak
set r6 nie untuk tzm dan lain2 moto
r6 nampak lagi solid, montok dan gebu......
tapi hage lak tak leh tahan..... rm1,600 (belakang je)
location sabah kalau tak silap

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: cover set r6 fibre untuk tzm

Post  Sponsored content Today at 8:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum