TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

aksesori pakaian permotoran

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  NURADILA on Sun Apr 18, 2010 8:12 am

boot dia mcm mane ayiecs?
hage boleh cerita tak
kalau cun boleh sambar satu nie.......

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall


Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  pali on Sun Apr 18, 2010 8:15 am

kat mne ayiecs????
maluri????

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Sun Apr 18, 2010 8:23 am

NURADILA wrote:boot dia mcm mane ayiecs?
hage boleh cerita tak
kalau cun boleh sambar satu nie.......

haram xleh cita punya

ko beli 4 jaket pon xde diskaun sesen pon

haiiiiiiieeeeee.....marah aku

jusco pon ada diskaun

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  NURADILA on Sun Apr 18, 2010 8:46 am

barang2 dia ori ke cap ayam kg??????? Laughing Laughing

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Sun Apr 18, 2010 8:53 am

made in thongsan...china

ori jaket rm1000

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  NURADILA on Sun Apr 18, 2010 9:08 am

oooh.... ayam cina....

boot anggaran berapa?

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Sun Apr 18, 2010 9:42 am

NURADILA wrote:oooh.... ayam cina....

boot anggaran berapa?

boot kulit asli.....buatan melayu
ada kat shah alam sek 26
herga 180.....xda jenama lah...tapi kulit

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  apiracy on Mon Apr 19, 2010 5:04 am

kedai kat cheras dekat jer....hari tu usha ahm,hampir sama harga dengan kat impian ehsan. kalau barang lai2 tu,murah gak.
kira dah kenal muka aku kat kedai tu,setiap minggu lepak situ...he3

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  ayiecs on Mon Apr 19, 2010 5:23 am

apiracy wrote:kedai kat cheras dekat jer....hari tu usha ahm,hampir sama harga dengan kat impian ehsan. kalau barang lai2 tu,murah gak.
kira dah kenal muka aku kat kedai tu,setiap minggu lepak situ...he3

huhu~tmpt port lepak chot rupanyer~
si dh knl la akak indon tuh~hahah~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  aspide1008 on Mon Apr 19, 2010 5:39 am

cheras belah mn? bounce bounce bounce impian eksan dah kenal...heheh Laughing Laughing Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  ayiecs on Mon Apr 19, 2010 9:52 am

aspide1008 wrote:cheras belah mn? bounce bounce bounce impian eksan dah kenal...heheh Laughing Laughing Laughing

bwh menara pgrm~depan shell rs nyer~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  eOne. on Mon Apr 19, 2010 10:18 am

laaaaaaa...bwaha menare 2 je ke???

yg dekat ngan stadium badminton cheras n stesen lrt maluri right?

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  ayiecs on Mon Apr 19, 2010 10:29 am

yup..btul2..

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Mon Apr 19, 2010 11:12 am

g lah berkunjung disana.........kenel kenel tu agak dia kasi kurang tak.....haramnye

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  maxmilin on Mon Apr 19, 2010 12:19 pm

member ap aku suggest kedai ni. aku sendiri pun tak pernah sampai sini lagi.. kalau ada masa, aku nak ushar2 gak..

ibikemalaysia,
Unit T-042, paragon point,
jln bunga tanjung 8,
tmn putra,
68000 ampang selangor

kalau ada yg tinggal kt area2 sini, bolehla tolong usharkan & update dlm post sebelum yg lain2 sampai..

maxmilin
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : Bandar Saujana Putra/ Bandar Sunway

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Mon Apr 19, 2010 2:35 pm

maxmilin wrote:member ap aku suggest kedai ni. aku sendiri pun tak pernah sampai sini lagi.. kalau ada masa, aku nak ushar2 gak..

ibikemalaysia,
Unit T-042, paragon point,
jln bunga tanjung 8,
tmn putra,
68000 ampang selangor

kalau ada yg tinggal kt area2 sini, bolehla tolong usharkan & update dlm post sebelum yg lain2 sampai..

kedai tu pon ok gak tapi ok je lah
ari tu pon sebab ujan sampai lambat ...ibike dah tutop.......tu yg jumpa ayi
dibawa aku ke jalan cheras

tapibebaloi jln cheras memang murah gila

jaket aku kalau kat area shah alam n pj..........rm380
kat c2 rm230

tapi naka tawar.....memang haram nak dikasinya......apa punya peniaga xleh kurang sehinnggit pon........

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  NURADILA on Mon Apr 19, 2010 2:50 pm

banyak beza tu hage dia
iyalah hage dah murah
takkan dia nak kurang lagi
kurang la untung dia

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Mon Apr 19, 2010 2:57 pm

aku minta kurang 90sen pon xdapat.......beli 2 pulak tuh

aku ngan ayiecs


mula nya ku minta kurang rm20, rm10........... bounce bounce bounce

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  Redchili Dgc on Mon Apr 19, 2010 7:32 pm

kal_tzm77 wrote:
maxmilin wrote:member ap aku suggest kedai ni. aku sendiri pun tak pernah sampai sini lagi.. kalau ada masa, aku nak ushar2 gak..

ibikemalaysia,
Unit T-042, paragon point,
jln bunga tanjung 8,
tmn putra,
68000 ampang selangor

kalau ada yg tinggal kt area2 sini, bolehla tolong usharkan & update dlm post sebelum yg lain2 sampai..

kedai tu pon ok gak tapi ok je lah
ari tu pon sebab ujan sampai lambat ...ibike dah tutop.......tu yg jumpa ayi
dibawa aku ke jalan cheras

tapibebaloi jln cheras memang murah gila

jaket aku kalau kat area shah alam n pj..........rm380
kat c2 rm230

tapi naka tawar.....memang haram nak dikasinya......apa punya peniaga xleh kurang sehinnggit pon........



hahaha...kadai kat jln cheras tu jacket tu dia bagi aku rm 170 je..seluar pun same...mamat cina yg jaga tu guna yamaha 125...

_________________

Redchili Dgc
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Location : ampang (017-2053184)
Humor : frenly

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Tue Apr 20, 2010 8:49 am

panas panas.............

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  ayiecs on Tue Apr 20, 2010 9:29 am

kal_tzm77 wrote:panas panas.............

hikhik...kne mntk baik2 la agknyer tuh~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Tue Apr 20, 2010 10:30 am

ok

sapa bule minta dapat diakaun dari kedai tu.......aku bayar kat org tu berapa banyak diskaun dia dapat

bak resit

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  fikri on Thu Apr 22, 2010 4:28 pm

ayiecs--> bro, kedai kt cheras yg ko bgtau aku psl side mirror hensem tu ke, hehe Very Happy

fikri
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : tronoh-raub-pasir mas

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Thu Apr 22, 2010 5:01 pm

ya

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  ayiecs on Thu Apr 22, 2010 6:07 pm

fikri wrote:ayiecs--> bro, kedai kt cheras yg ko bgtau aku psl side mirror hensem tu ke, hehe Very Happy

yup,btul tu...ader byk brg lain gak..kne pndi cari la..hr tu aku pegi byk stok hbis...
kne pegi awl bln la~

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  kal_tzm77 on Fri Apr 23, 2010 11:36 am

tadi sebelom jumaat aku g

banyak yg dah abis......bulan jun nanti banyak barabg china sapai kat pot klang......baru masuk stok katanya

kal_tzm77
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : usj
Humor : tengok!!!........lobang idung ko cam, serobong kapal daaa !!!

http://www.topspeed-malan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  tz_rider on Mon May 24, 2010 8:18 am

kal_tzm77 wrote:ok

sapa bule minta dapat diakaun dari kedai tu.......aku bayar kat org tu berapa banyak diskaun dia dapat

bak resit

kal...valid lagi ke statement ni..aku nak try mintak krg la camni..haha

tz_rider
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 28
Location : gombak

Back to top Go down

Re: aksesori pakaian permotoran

Post  Sponsored content Today at 2:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum