TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Wanted blok

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

wanted blok

Post  astalabista_amigos on Mon Feb 15, 2010 8:22 pm

benda baik nie den tak elok dilengah2kan..hehhehe

astalabista_amigos
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: Wanted blok

Post  freakkarr on Fri Feb 26, 2010 9:13 am

so kesimpulan nyer aper eh?aku br2 nie ader tukar blok,aku amik dalam RM 250 ngan member aku,barang dalam kotak yamaha ader tulis made in japan,dalam tu ader povervalve skali..dekat blok tu ader tulis Y-1 dan ader lekuk bulat tulis 95/
skang cmner yg dikatekan ori ngan tak ori?kalo ori blok nye waner aper??kalo siam lak waner aper??kalo putih tu putih cmner eh??ha3x jahil sungguh aku bab moto nih..tak nak la nti aku jd mangsa wa kena beb..ha3x

freakkarr


Back to top Go down

Re: Wanted blok

Post  mady_z on Thu Apr 15, 2010 7:03 am

apiracy wrote:kalau nak blok ori japan (new) Y1,rm700...kajang.Kalau nak la.... afro

betul ke bro .. ??

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Wanted blok

Post  mady_z on Thu Apr 15, 2010 7:09 am

aku den wrote:
Mysteryz wrote:Rm700 ori japan??? Serius?? Yang aku tahu laa blok tzm dari taiwan ngan siam pun ade tulis Made In Japan.. Aku penah tengok depan mata blok taiwan,tokey kedai pun cakap 'ini balang bukan japang punya,taiwan mari jugaa'. Kalau kompom jepon aku pun nak beli Razz

xpayah cakap mau saja..sedai duit..dtg tgk sendirik la barang..hehe

hehehe .. bro den .. Wink tunggu la ambe sambor itu blok ma.. Wink

kite deal dua .. ngehehehhee Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Wanted blok

Post  mady_z on Thu Apr 15, 2010 7:11 am

aku den wrote:
ayiecs wrote:
Mysteryz wrote:Wes geng.. Aku dapat tau HLY ada tipu market gak.. Beli barang dari Yamaha Indon Ngan Siam tp guna stiker Made In Japan ngan Malaysia..
Aku tanya orang tuh pasal blok tzm dan alangkah terkejut mawas aku bila dia cakap blok tzm HLY dibawa masuk oleh Yamaha Thailand.. Kira ori yamaha siam le.. Harga asal blh beli Rm300 ke Rm350 Comple set,head block pv dn pulley.. Tp HLY rm2.7k,sangat indah...

oh,cmne tu?
ni kire makap harge lebih n bg brg tiruan ar gak ni?

kato terbukti betol..bukan khabar angin..kite boleh dakwa HLY dengan akta pengguna...kepada yan g ade bukti..silelah...

ps->mana tau lepas ni...HLY da xleh tipu..boleh la kite dapat harga murah

betul kate bro den tu .. kite ade hak sebagai pengguna .. Wink

ps > bro den kata mana tau lepas ni , HLY da xleh tipu , boleh la kite dapat harga murah ... aku tambah sket .. harga murah barang ori japang lagi .. hehehehe cheers cheers

_________________
Very Happy Cornering is my agility .. Very Happy



Mady - 012-9462530

mady_z
Club Marshall
Club Marshall

Age : 24
Location : Bukit Goh , Kuantan , Pahang
Humor : PV is everything .. xD

Back to top Go down

Re: Wanted blok

Post  Sponsored content Today at 8:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum