TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

View previous topic View next topic Go down

nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  dauzfxrr on Wed Mar 24, 2010 8:51 am

salam sejahtera. saya ada sebiji moto tzm taun 1995. moto kondisi engin boleh tahan tapi luaran die agak hampeh. coverset ade yang pecah sikit + calar2. cat kat ole bodyframe(kaler hitam) pun dah tertanggal mcm kena kurap. moto ni lame tak pakai sebenarnye. tapi baru servis. piston+piston ring dan barang2 lain dah tukar baru.

roadtax sampai 26 july 2010, tayar belakang saya masuk 140/70/17 depan plak 110/70/17. sproket ganti 3bulan lepas tapi jarang bawak moto. so bole tahan lago 3-4bulan.


Masalah sekarang cuma carburator leaking +coverset jer.kena kunci valve minyak kalo nak park. sebab nanti susah nak hidup. kalo nak repair pun rasa tak banyak kena kuar duit. coverset tu kena fiber sikit la nak kasi cantik. body frame spray balik. carb je la nak kena tukar kalo nak kasi best.tapi kalo nak jimat bole servis jer.
tukar jarum jer.

saya malas dah nak smpan moto ni.sebelum ni adi saya pakai moto ni tapi lepas die dah kuar moto blade650r moto ni terperap kat rumah. tapi sebelum simpan moto tu die dah servis.
semalam dah test moto dari puchong ke shah alam(setelah lama terperap lepas servis) mantain 140-150kmj ok lagi. cuma mula2 tu agak payah la nak start.

ape2 hal nak tengok moto kat shah alam seksyan 7. blakang pintu pagar uitm. nak tengok gambar saya boleh mms
call / sms saya 0133579688- firdaus. nak 3g pun boleh.

dauzfxrr

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  apiracy on Thu Mar 25, 2010 12:36 am

bro,ada gambar lagi cantik...... Very Happy

apiracy
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 97
Location : Cheras,Hulu Langat

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  ayiecs on Thu Mar 25, 2010 2:40 am

insyaAllah aku tlg p tgk nnt..abb aku mmg dh dekat jer dgn die..
aku ajak eone n sorg lg bdk M dtg tgk..
hehe~insyaAllah..aku amek gbr skali n load kt sni..

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  azral88 on Fri Mar 26, 2010 3:27 pm

ko da jual ke moto 2 bro? kwn ak pn ngah cari m skunk ni lol!

azral88
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : kuala ketil to batu kurau, perak
Humor : no komen

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  pali on Sat Mar 27, 2010 9:25 am

brg ade lg ke bro????

pali
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 26
Location : bandar tun razak kl n kelantan (019 361 9290)
Humor : bikers....

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  dauzfxrr on Sat Mar 27, 2010 8:39 pm

ade lagi... call atau sms jer terus. jarang online. nak tengok gambar tengok kat page ni...
http://www.mudah.my/Tzm-150-5648718.htm

harga fiz. non nego.. sori memang dah murah sangat. kalo nak harga 1.5 k ade kat mudah.com.my. tapi untuk scrap dan memang dah tak hidup.

dauzfxrr

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  randy on Sun Mar 28, 2010 8:35 am

aku ingat dalam gambar tu <-------------- hahahaha....dalam mudah tu ialah hitam ....?

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  dauzfxrr on Mon Mar 29, 2010 10:21 pm

randy wrote:aku ingat dalam gambar tu <-------------- hahahaha....dalam mudah tu ialah hitam ....?

oo yang merah kat tepi tu tak jual bro. sayang wooo..

dauzfxrr

Location : shah alam

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  randy on Fri Apr 02, 2010 4:05 pm

kalau jual aku booking first merah tu hahahahahha beli balik tengok pun shokkkkkk haahaha

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  Ara on Tue May 11, 2010 10:50 am

salam bro, tumpang tanya, moto nie ada lagi tak?

kalau tak salah link mudah.my tu ari tu saya ada kol diorang cakap dah jual bulan lepas, betul ke? moto nie kat shah alam kan? kalau tak silap ar.. cuma just nak tau moto dah jual ke belum? pale

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  aspide1008 on Wed May 12, 2010 7:33 pm

bro ara....alangkah baiknya kiranya tuan hamba kontek sahaja nombor beliau sbb beliau nih dah xonline lama kerana Last visit : Tue Mar 30, 2010 3:19 am Laughing

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  Ara on Wed May 12, 2010 9:06 pm

bro aspide, saya dah kol nombo yang ada kat mudah.my tu, dia cakap dah sold out, tapi saya cuma nak kompom kan ja, orang yang jual kat forum ni sama ke tak ngan orang yang jual dalam mudah.my tu, hehe kalau orang yang sama mmg saya tadak rezeki ar, kalau orang yang lain mmg saya nak terai tengok moto tu.. huhu Razz

tapi memandangkan last visit yang bro aspide tunjuk tu, nampak gayanya cam susah dia nak reply kat post neh Laughing

thanks bro aspide for remind me

Ara
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 30
Location : Kedah / Melaka
Humor : Aku Rider.. Bukan Mat Rempit..

Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  jinjang on Fri May 14, 2010 9:22 am

org same tuh...daus..

jinjang
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: nak jual tzm murah2. 1.7k jer.(siap tukar nama tp insurans sendiri)

Post  Sponsored content Today at 8:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum